Saunailua

Vierailija

Mitä mieltä olette, jos poikaystävänne käy saunassa(alastomana, luonnollisesti) muiden naisten kanssa? En henkilökohtaisesti olisi hirveän riemastunut asiasta. Tämänhän pitäisi olla meille suomalaisille aivan luonnollinen asia, mutta minusta se tuntuu jotenkin väärältä...

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija
Helia

Ei ole oikein, ota asia puheeksi! Miten miehesi regoisi, jos sinä kävisit alasti saunassa muiden miesten kanssa??

Musta ainakin ihan eri asia. Tiedä sitten onko itsetuntoni harvinaisen kohdillaan vai median aivopesemä, kun ajattelisin miesten mieluummin tiirailevan kaunista naisvartaloani saatika, että itse kokisin mielihyvää (vieraan, ts. ei sen oman kullan) alastonta kehoa katsellessani.

En siis paheksuisi poikaystävän alastomuutta. Samaan aikaan saunovien naisten alastomuuskin riippuu, ovatko itse varattuja. Juurikin aiemman ajattelumallin mukaisesti, seurustelevan naisihmisen ei kuulu näyttää sulojaan muille kuin valitulleen. Kokisin siis itse hyvien tapojen mukaiseksi peittää intiimeimmät paikat, mutta ymmärrän, etteivät kaikki koe asiaa näin. Eipä taida minusta kovin pahasti feministin vikaa löytyä.. :D

Vierailija

Tämänhän pitäisi olla meille suomalaisille aivan luonnollinen asia, mutta minusta se tuntuu jotenkin väärältä...

Stereotyyppisesti ehkä, mutta omassa lähipiirissäni kyllä harvemmat pitävät luonnollisena tai edes mukavana saunoa muiden kuin läheisten ihmisten kanssa. Itse en kokisi oloani hyväksi muiden miesten kanssa saunoessani, enkä haluaisi mieheni saunovan muiden naisten kanssa.

ajattelisin miesten mieluummin tiirailevan kaunista naisvartaloani saatika, että itse kokisin mielihyvää (vieraan, ts. ei sen oman kullan) alastonta kehoa katsellessani.

Siis oletko sitä mieltä että saunassa miehet katsovat enemmän naisvartaloa kuin naiset saunassa miesvartaloa? Vaikka näin nyt olisikin, niin poikaystävähän kuitenkin on mies. Sinun ollessasi miesten joukossa saunassa useat miehet saattaisivatt tiirailla sinua? Ja miehesi ollessa saunassa hänellä olisi tiirailtavanaan naisvartaloita? Kuinka tämä tekee asian miehelle oikeutetummaksi? :O

Vähän vanhanaikaiselta kuulostaa ajattelumallisi minun korviini.. Miksei nainen saa olla alasti muiden seurassa, jos hän on varattu, mutta mies varatun statuksestaan huolimatta voi olla vehkeet esillä toisten (ja ilmeisesti mielellään sinkkunaisten) edessä?

Vierailija

Mielestäni sillä ei ole väliä onko saunassa varattuja vai sinkkuja ihmisiä. Eihän nyt sinkuus tarkoita, että yrittää iskeä kaikkia vastaantulevia henkilöitä. Samalla tapaan sinkku tai varattu voi olla saunassa täysin alostomana tai sitten peitellä kriittisimmätpaikat.

Itse en olisi mennyt täysin alostomana saunaan sinkkuna enkä myöskään nyt varattuna, jos siellä on miehiä. Mutta tämä on vain minun mielipiteeni. En estä poikaystävääni menemästä saunaan sen takia, että kaikki naiset eivät käyttäydy kuten minä. Enkä hallunnut nyt antaa sellaista kuvaa etteikö naiset minun mielestäni saisi mennä saunaan alasti, tottakai saavat ihan siinä missä miehetkin. Minä en vain mene vieraiden miesten kanssa.

Myönnettäköön että suhteemme alussa kun mies oli lähdössä saunailtaan ja tiedusteli minun kantaani saunomiskysymyksessä, en ollut kauhean innostunut ajatuksesta, että mies olisi alostomien naisten kanssa saunassa. Nyt ajanmyötä olen oppinut tuntemaan mieheni paremmin ja tiedän, että hän menee saunaan saunomaan EIKÄ TIIRAILEMAAN MUITA NAISIA.

Vierailija

Eiköhän tähän päde sama periaatte kuin muutenkin, "katsoa saa, mutta ei koskea" :)
En mäkään kyllä millään tavalla innoissani olisi jos mieheni saunoisi muiden naisten kanssa, mutta eletään kuitenkin Suomessa, missä saunominen alasti on ihan luonnollista ja hyväksyttävää.

Vierailija

Itse en hyväksyisi tuollaista käytöstä omalta poikaystävältäni. Kyllä ne intiimit alueet pitäisi ainakin peittää :D Mutta enpä olisi riemastunut vaikka intiimit alueet olisikin peitetty ja poikaystävä saunoisi heidän kanssaan.

Vierailija
Helia

Ei ole oikein, ota asia puheeksi! Miten miehesi regoisi, jos sinä kävisit alasti saunassa muiden miesten kanssa??

Olen asiasta puhunut. Emme vain saa yhteisymmärrystä aikaan. Hän vetoaa siihen että tuntisi itsensä epämukavaksi jos olisi ainoa, joka peittelisi sukukalleuksiaan.

Olen sen verran romantikko että mielestäni alastomuus parisuhteessa on kaunis asia ja mielestäni se on ihana ja jotenkin "kodikas" ajatus että ollaan alasti vain kaksistaan. Itse pidän kyllä pyyhkeen päällä sekasaunassa enkä tuntisi itseäni epämukavaksi, päinvastoin. Ja kun ajattelen miten reagoisin miehen peittelyyn, kunnioittaisin hänen ja tyttöystävän intimiteettiä.

Eihän siinä mitään, kyllä minä mieheeni luotan. En vain pidä siitä että muut naiset saavat halutessaan katsella. Varsinkin jos joku heistä vielä olisi kiinnostunut miehestäni...

Vierailija

Minä itse vetäisin skitsot ja huutaisin täyttä kurkkua miehelleni.

MInusta oman miehen pitäisi nähdä vain oman tyttöystävän vartalon, ei muiden. Paitsi siskoja ja äitejä ei lasketa. Serkut periaatteessa.. En pitäisi siitä.

Jos omasi on tehnyt niin, ota asia puheeksi.

Vierailija
Akashi

Minä itse vetäisin skitsot ja huutaisin täyttä kurkkua miehelleni.

MInusta oman miehen pitäisi nähdä vain oman tyttöystävän vartalon, ei muiden. Paitsi siskoja ja äitejä ei lasketa. Serkut periaatteessa.. En pitäisi siitä.

Jos omasi on tehnyt niin, ota asia puheeksi.

Asia ei kuitenkaan ole koskaan niin. Miehet eivät ole sokeita, vaan niillä on silmät päässä ja niillä silmillään he katselevat muita naisia. Herrasmiehet vaan eivät tee sitä oman naisen katsellessa.

Mutta anyway: mua ei haittais, jos mun mies menis alasti saunaan alastomien naisten kanssa. Mitä siellä saunassa vois muka tapahtua? Ja mua ei kattelemiset haittaa? Olen tietoinen siitä, että miehet katselee muita naisia vaatteet päälläkin ja erityisesti pornovideoissa. Itsekin katselen muita miehiä, muttei se tarkoita yhtään mitään.

Vierailija

Minustakaan tärkein tekijä ei ole se alastomuus. Jos mies on katsellakseen muita naisia, tai tunteakseen niihin vetoa, tai päinvastoin, ei siihen alastomuutta tarvita. Ohimenevät vilkaisut, tai tietoisuus siitä että hei mehän ollaan kaikki alasti vaatteidemme alla, ei millään tavalla vie mitään meidän suhteesta pois.

Minulle oleellisin kriteeri olisikin se, paljonko saunassa on väkeä. Jos mies kävisi yksinään saunottelemassa jonkun toisen naisen kanssa, olivat sitten alasti tai eivät, se olisi minusta liian intiimi tilanne toisaalla varatulle. Mutta sekasauna isommalla porukalla on minusta ihan ok. Kaikki alastomuus ei ole seksuaalista - tai edes intiimiä.

Vierailija

Riippuu tietenkin onko saunassa nuoria kauniita naisia joilla ei ole vielä raskauden ilonkiloja ja roikkutissejä, vaan kauniit sileät vartalot. Silloin miehen silmä vaeltelee herkemmin ja saattaa jossain noustakkin. Mutta minua jokatapauksessa haittaisi jos oma mieheni olisi yksin saunassa muiden naisten kanssa. Itsekkään en haluaisi.

Vierailija

Mun mies on nii herrasmies, että ei kuulemma vois saunoo muiden naisten kaa ellen mä olis mukana ja niil naisil pitäis olla mieluiten bikinit päällä. Eipä toi haittaa. =) Ite oon ollu sen ja sen kavereitten kaa saunomassa ja osa miehistä oli alasti. Ei mun silmät ees vaellellu.. Mitä nyt pakosti näki. ;D Enkä aatellu et tilanne ois ollu mitekää seksuaalinen.
Funtsin just, että haittaisko mua jos mieheni saunois alastomien naisten keskellä.. En osaa oikee päättää. Jos niil ois timmimmät kropat ku mulla ni saattais ketuttaa. :_D Mutjoo, suomalaiset naiset ei ota rannal aurinkoo yläosattomis niiku monissa muissa maissa tapana on. Joten, miks sulojaan pitäis näytellä sekasaunassakaan.. Ehkä se on enemmän äijien juttu saunoo alasti porukassa.

Vierailija

Mulle kaikenlainen saunominen on ihan ok niinkauan kunhan kyse on ihan saunomisesta eikä jonkinmoisesta järjestellystä kahdenkeskisesta ajasta saunassa toisen naisen kanssa. Eli ihan ookoo on mennä bileissä sekasaunaan tai vaikkapa kaksinkin toisen naisen kanssa tai ylipäätään ilman mua jos tilanne on muutoin "normaali" (eli kyse ei ole muusta kuin saunomisesta).

Voihan olla esim. että joskus kaveriporukalla poikkista huvittaa saunoa ja mua ei... Pitäiskö mun sit muka kieltää poikkistakin saunomasta tai häätää kaikki naispuoleiset pois kun et itse jaksa mennä vahdiksi? Hohhoh.

Tähän vaikuttanee kaksi asiaa. Ensinnäkin se etten pidä saunaa mitenkään oletusarvoisesti seksuaalisesti värittyneenä paikkana ja toiseksi se että luotan kyllä poikkikseen sen verran ettei hän ole heti mitään sopimatonta tekemässä kun en ole vieressä vahtimassa. Ynnä näkeehän niitä timmimpiä mimmejä muuallakin (osaa sitä nyt kuvitella mitä vaatteiden alla on) eikä hän silti ole mua halunnut kehenkään vaihtaa :p Joten en koe oloani uhatuksikaan.

Jos asia häiritsee eikä halua toista vaatia luopumaan esim. bileiden sekasaunoista niin kannattaa miettiä mistä nuo mietteet johtuvat. Epäluottamuksestako? Epävarmuudesta? Huonosta itsetunnosta?

muoks: Ja itse voin saunoa siis myös missä seurassa tahansa. Ja nimenomaan saunoa.

Vierailija
nrm

Jos asia häiritsee eikä halua toista vaatia luopumaan esim. bileiden sekasaunoista niin kannattaa miettiä mistä nuo mietteet johtuvat. Epäluottamuksestako? Epävarmuudesta? Huonosta itsetunnosta?

Mitä sitten, jos joku mimmi siellä sekasaunassa on teitä timmimpi? Se ei automaattisesti tarkoita, että mies kiihottuis naisesta, vaikka sitä katteliskin. Ja mitä sitten, jos kiihottuiskin? Miehet kiihottuu hyvin pienistä asioista ja melkein kaikesta. Jos on terve itsetunto, niin ei häiriinny niistä paremmannäköisistä naisista, ei alasti eikä vaatteet päällä. Voipi olla, et mies pitääkin teitä kauniimpana kuin timmiä mimmiä.

Sori, et meni vähän OT.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat