Miehen haluttomuus?

Vierailija

Hei Cosmottajat!

Tarvitsen todella neuvoa nyt ulko puolisilta ja olisi kiva kuulla jos teillä on samanlaisia ongelmia ollut. Eli tilanne on tämä:

Mieheni ei anna. Kun yritän tehdä aloitetta hän ei vain suostu. Olemme jutelleet asiasta moneen otteeseen mutta en ymmärrä mikä häntä vaivaa. Esimerkkinä eilen kokeilin muutaamaan otteeseen tehdä aloitetta ; ei mitään. myöhemmin illalla kun otin asian esille että miksei ja koska häntä viimeksi on oikeasti haluttanu ni hän sanoi että se oli kyseisen päivän aikana. Ja kysyin sitten että miksi sitten ei ikinä tapahdu mitään. Ja hän sanoo ettei tiedä. Hän ei itse ikinä ehdottele. Meillä on helpostikkin 3 viikkoa ilman seksiä :(

En vain ymmärrä mikä voisi vaivata, sillä luottamusta on ja päivisin paljon haleja ja pusuja yms hellittelyä. Asia vaivaa paljon sillä mietin että jos hän haluaa minua miksi sitten ei tapahdu mitään :(

Joskus syynä tosin on ollut työ stressi ja selkäkivut, mutta nyt ihmetyttää se että kun hänellä ei ole ollut liki kuukauteen selkäkipuja niin miksi ei. Tämä asia vain syö minua tosin paljon, koska ei se ole pelkästään seksiä..siinä tunnen itseni halutuksi ja tärkeäksi ja se on mukava tapa osoittaa että todella välittää toisesta. Ja tätä on jatkunut jo _kauan_ . Välillä mietin et pitäisikö mennä jonkun lääkärin puheille asiasta. Ja mieheni on aika huono puhumaan tästä asiasta, kun hän ei itsekkään tunnu tietävän mikä vaivaa, eikä ole aina kiva olla se kyselevä osa puoli.
Olemme olleet yhdessä 1 vuoden ja vähä päälle.

Kyselkää ihmeessä jos jäi jokin epäselväksi :)

Sivut

Kommentit (50)

Vierailija

Munkin avomies "pihtaa" välillä, yleensä stressin takia. Tilanne on mulle vaikea, mutta jos koko ajan kyselee, et mikä on ja miksei kiinnosta niin stressi vain pahenee. Pitää vain yrittää antaa toiselle tilaa, vaikka kuinka vaikealta tuntuu :/ Meillä ainakin tuollaiset kaudet menevät aina ohi.
Tietenkin naisena tulee heti mieleen, että "mustako se johtuu?", yleinen käsityshän kun on se, että miehet haluavat aina. Mutta miehiäkin on erilaisia, ja myös stressi ja muut huolet vaikuttavat eri ihmisiin eri tavalla.

Vierailija

En kysele koko aikaa onneksi :D silti aina mietityttää ja sitten kun tuntuu et oma raja tulee vastaan ettei kestä enää kun ei ymmärrä ni sitten kysyy..mut tällä kertaa päätin että annan miehen olla ja annan hänen olla aloitteen tekijä ja hän saa itse puhua asiasta jos haluaa...oon iha sellane häntä kohtaan mitä ennenki mutta seksiin tuskin teen alotetta..ei oo aina kiva tulla torjutuksi..tätä kun on ollut kuukausien ajan jo...hyvä jos kerran kuussa edes saan :/

hitsi kun ei muista tarkkaan koska tämä alkoi..ajattelin kyllä et jos tätä viel pitkään johtuu et jos kokeilis vaikka jotenkin piristää seksi elämää tms..en tiedä oikeasti.. :/ Välillä myös mietin et sitteb harvoin kun meillä on seksiä, että nauttiiko mies edes siitä..

Vierailija

Ei kannata huolestua vaikka saattaakin ahdistaa ko. tilanne. Odotat vaan rauhassa, että miehesi tekee aloitteen. Meillä on myös ollut "kuivia kausia", mutta toisaalta hyvää kannattaa odottaa :) Ei varmasti olisi pahitteeksi, jos kävisit ostamassa itsesi ja miehesi iloksi kunnon hepeneet eli esimerkiksi seksikkäät alusvaatteet ja järjestäisit teille illan, jossa syötte kynttilöiden tuikkiessa ja siirtyisitte sen jälkeen katselemaan toisianne silmiin, keskustelisitte ihan muista asioista kuin seksistä ja koskettelist miestäsi vaivihkaa.. tiedä vaikka se johtaisi haluamaasi ja varalta sinulla olisi päällä ne ostamasi alusvaatteet, jos vaikka tärppäisi ;)

Vierailija

Helia , kiitos vinkistäsi ja kannustavista sanoista ja kiitos myös muille vastanneille kautta tuleville vastaajille :) olinki jo miettiny tuota et kuinka paljon pukeutuminen vaikuttaa asiaan..mielestäni pukeudun ihan kivasti kotona..ja toisaalta haluaisin että mieskin näkisi vaivaa asian eteen mutta tässä tilanteessa se taitaa olla sula mahdottomuus..ja mitäpä en tekisi rakkaani eteen?

mukava kuulla että muillakin on tälläistä ollut. ja sekin mietitytti kun ei me kuitenkaan olla niin kauaa viel yhes oltu et olis kokonaa hormonien hyrräys loppunu ;) (siis ainakaan itselläni) ..

Vierailija

Välillä tulee itsekin mietittyä noita asioita: onko mussa jotain vikaa kun seksi ei enää innosta miestä? Oma tilanne ei oo edes paha, kun ihan hyvää seksiä on suunnilleen kerran viikossa. Silti tuntuu et se olen aina minä, joka teen aloitteen ja mies vaihtaa puheenaihetta tai keksii jotain oleellista tekemistä heti kun osoitan jotain seksuaalista kiinnostusta. Jotenkin kiertoteitse tulee tunne, et se rakastelee mua mun mieliks ja koska se välittää musta; ei oman halun takia. Ennen se oli ihan muuta. Eikä me olla oltu kun kaksi vuotta yhdessä.

Mietin, että olisiko se vaan stressiä. Tiedän olevani vähän yliherkkä tällaisten asioiden suhteen, tulee heti mieleen, et enkö oo enää yhtä haluttava kuin ennen. Tai että se ei yleensäkään rakasta mua enää. Inhottavaa angstailua, kun olen niin huono nostamaan kissaa pöydälle ja sanomaan mikä mua vaivaa. Puhua pitäis varmaan jo ennen kun ongelma paisuu...

Niitä vaatteita olen itsekin aatellu, mut oisko siitä enää apua kun helliminen, tuhmien puhuminen ja pepun keikutus pienissä pöksyissäkään ei enää tehoa. Suhteessa on muuten kaikki kohdallaan ja mietin, että onko tää nyt sitten niin pahaa. Toisaalta kaipaan vielä intohimoista ja villiä rakastelua, sitä tunnetta että mies haluaa mua aivan järjettömästi. Oon vasta 22. Mietin osaanko tyytyä vain tyydyttävään seksielämään lopun iäkseni...

Mitä mieltä te olette, kuinka iso merkitys on seksillä parisuhteessa, jos kaikki muu on vähintäänkin ok?

Vierailija

Tesla minulle ainakin seksi on todella tärkeää. olen nyt kyllä saanut sitä, mut silti se on mielestäni liian harvassa, mutta uskon että tämä asia vielä muuttuu. Ja mulla ainakin tuottaa nykyää hankaluuksia tehä oikealla lailla aloite, koska tuntuu että pelkään torjuntaa, niin sitte kun yrittää liian hieno varaisesti ilmaista himokuuttaan ni eihä siit asiasta silloin tuu mitään.. :/ mutta onneks olen sellainen ihminen että saan suuni avattua jos jotain haluan :D Mulla on ollut just samat fiilikset kuin sulla, mutta pitää vaan jaksaa uskoo et muutos on tulossa. Ja kannattaa puhua sinun, jollet ole aiemmi puhunut asiasta.

Vierailija

Ehkä joiltain on mennyt jännitys suhteesta. Ootteko miettiny jotain muuta kun ihan peruspanoa? Nättejä alusvaatteita, yllättämistä esim. jossain rooliasussa? Toki kaikkiin ei semmonen tehoa. Mun mielestä ois suhteellisen ikävää jos mies pihtaisi multa :/ Mut ehkä jotkut kaipaa vaihtelua? Meillä on onneksi niin, että joka tapaamiskerralla tulee useampi kerta peuhattua. :)

Vierailija

Heij, ihanaa et muillaki on sama ongelma (tai siis etten ainoa ole, eihän tämä ongelma kyllä ihana ole!) mutta niin, mulla ja miehelläni on ollut nyt kuukauden tauko seksistä.. ja minä en auta varmastikkaan yhtään kun tuntuu että aina kun otan asian puheeksi jotenki painostan tai ruikutan. Tulee itelle vaan tunne, ettei kelpaa enää ja kun meidän suhdekki alko vähän "väärin päin". Ollaan oltu nyt 7 kuukautta yhdessä ja alku aika oli et saatto 3 kertaa päivässäki saada ja koko ajan oltiin yhdessä. Vähän shokkina tämä on tullut, ja mun mieskään ei mikään erityisen helppo tapaus ole, joten sitä on vaikea miellyttää (siihen ei vaan nämä "yleiset" mieltymysket pure). Mies on ihana ja suhde on hyvässä kuosissa, mutta pelottaa, että kohta tämä muuttuu siksi kauhistukseksi "vuosipäiväpanoksi". Luultavasti tämä pelko on turha, mutta vähemmästäkin tulee vaan ajatuksia et oonko tylsä sängyssä? pitäiskö mun laittautua enemmän? pitäiskö kysellä vähemmän? Torjutuksi tuleminen on aina niin inhottavaa, se syö naista :( En usko kyllä, että minun miehellä mitään stressiäkään on, kun se on viimeisen kuukauden lähinnä lomaillut :( Mutta tämä voi olla myös tätä mun neuroottisuutta, mutta ei sille kyllä mitään voi kun tekee niin mieli.. Ollaan kuitenkin puhuttu asiasta, että mitään panttaamista ei onneksi ole. Suosittelen kyllä kaikkia puhumaan kultansa kanssa! Se helpottaa kovasti, ja pitää myös muistaa olla painostamatta ja sanoa että kulta on silti tosi rakas, vaikka tämä itselle tärkeää onkin.

Tuli mieleen, että e-pillerit on vaikuttanut nyt kyllä väärin päin, kun purkissa lukee että voi aiheuttaa haluttomuutta :D

Vierailija
papercuts

Ehkä joiltain on mennyt jännitys suhteesta. Ootteko miettiny jotain muuta kun ihan peruspanoa? Nättejä alusvaatteita, yllättämistä esim. jossain rooliasussa? Toki kaikkiin ei semmonen tehoa. Mun mielestä ois suhteellisen ikävää jos mies pihtaisi multa :/ Mut ehkä jotkut kaipaa vaihtelua? Meillä on onneksi niin, että joka tapaamiskerralla tulee useampi kerta peuhattua. :)

Ei se kyllä todellakaan aina ole mistään tuollaisesta kiinni. Meillä esimerkiksi kyllä vaihtelua riittää ja kaapit on täynnä asuja ja laitteita.... :D Aina silti ei vain huvita. Nyt on taas sellainen jakso meneillään ilmeisesti et pitää kaivaa kohta omat lelut esiin....

Ja tohru, nimenomaan, tulisikin niistä pillereistä edes vähän haluttomuutta niin voisi hetken aikaa tuntea itsensä jopa normaaliksi... :D

Vierailija

Itseasiassa kirjoitin just tossa pari minuuttia sitten itse samasta ongelmasta. :D Tuntuu tosi turhauttavalta kun itseä kirjaimellisesti panettaa ja poikaystävä haluaa söpöillä. Tosin onhan sen halailu ja pussailukin kivaa,mutta välillä kun vaan tekis mieli tehdä jotain aivan muuta! Tottakai ymmärrän että joskus ei miehenkään vaan tee mieli,mutta kun se haluttomuus alkaa olla jatkuvaa.

Vierailija

Joskus sitä tosiaan tuntee itsensä hieman nymfoksi kun aina on ruinaamassa, mutta jospa se siitä. Meillä on puhuminen auttanut ymmärtämään miksi tuo mies ei aina halua, ja ne syythän on stressi, väsymys ja yksinkertaisesti välillä se, että ei oikeesti vaan kiinnosta. Täysin normaalia kaiketi, pitää vaan kestää :)

vadelmamehu
Seuraa 
Liittynyt28.1.2010

"Meillä on onneksi niin, että joka tapaamiskerralla tulee useampi kerta peuhattua." Olette erillänne asuvia 15 vuotiaita, jotka on just alkanut seurustelemaan? :)

Meillä ei oo suhteessa noita kuivia kausia vielä ainakaan ollut, kohta neljä vuotta ollaan kimpassa oltu, mutta ei tota miestä ihan koko ajan silti huvita.. tulee tosiaan väkisin se "enkö mä kelpaa"- olo mutta hyvin äkkiä se olo unohtuu ;)

Aloittaja: ootko koittanut esim suihinottoa? Meillä toimii aina, vähän kun rupee kiusaamaan pikkukaveria niin johan herää halut, joskus ihan loppuun astiki otan vain "omaksi" ja toisen iloksi suihin ilman mitään vasta"palveluksia" :)

Vierailija

Hyi että nyt rupesi hirvittämään! Jälleen kerran erään torjunnan jälkeen sain miltei hermoromahduksen kun tuntui, että olen suhteessamme ainoa joka haluaa seksiä ja koittaa sitä jotenkin saada. Puhuttiin tästä yllättävän asiallisesti (helpotti kyllä valtavasti), mutta jäi sellainen levoton fiilis kun poikkis sanoi, että usein hänelle tulee luonnoton olo, kun koitan lämmitellä häntä. Hän koitti vakuutella, että hän itsekkin yrittää kovasti (tosin pohdin johtuisiko haluttomuus liiasta yrittämisestä??) joka tapauksessa meni sydän vähän pirstaleiksi... :'( 'luonnoton olo' kuulostaa niin hirveältä 9 kk jälkeen ._.

Vierailija

Meilläkin oli pitkään haluton kausi miehen puolelta ja syykin selvisi.

Löysin sattumalta sivuhistoriasta pornosivuja ja poikaystävä tunnusti, että on katsellut pornoa pitempääkin ja runkkaillu ja siksi ei seksi kiinnosta. Syyt oli niitä tavallisia "yhyy ku väsyttää"-syitä.

Täsä on kaksi kuukautta ja se kiristää vieläkin välejä.

Vierailija

me ollaan oltu yhessä vasta puoli vuotta ja tilanne on tuo sama.. menee helposti pari kolme viikkoa ilman mitään ja kyllä än käy runkkaamassa kuulema koulussakin välillä.. sitten kun kotona yritän melkein joka päivä niin ei.. ja sitten kun kerran suostuu niin se onkin hyvä syy sanoa että no kyllähän me sillon eihän siitä oo ku pari päivää.. ahistaa kauheesti ku itelle kelpais vaikka joka päivä!!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat