Oliko huippumalli-Nanna jo cosmon kannessa?

Vierailija

Onko Suomen Huippumalli haussa-ohjelman voittaja Nanna ollut jo Cosmopolitanin kannessa? Ohjelmahan loppu jo kesäkuun loppupuolella..

Kommentit (13)

Vierailija

Ei muuten varmasti oo ollu cosmon kannessa! Mulla on tallessa kaikki numerot tammikuusta alkaen, ja kannessa ovat olleet toukokuusta tähän päivään Ali Larter, Freida Pinto, Leighton Meester, Katy Perry (vaal.vihr. kansi), Amanda Bynes ja Diane Kruger.

Vierailija

Ja joo, totta, kuvaukset oli ohjelmassa ja jopa cosmon sivuilla, mutta ehkä Nanna ei silti vain jostain syystä kelvannu Cosmon kanteen. Ehkä toimitus vois kertoa, että miksi? :)

Vierailija

Tosi-tv on yllättävää, ja Nannan tapauksessa kävi käänne, johon emme olleet osanneet varautua. Heti finaalin jälkeen selvisi, että Nannaa syytetään huumausainerikoksesta. Nanna on mielestämme aivan mahtava tyyppi, mutta tässä keskeneräisessä tilanteessa emme voineet laittaa häntä kanteen, etenkään kun hän ei voi itse kommentoida tapahtumia asian käsittelyn ollessa vielä kesken. Tilanteesta on puhuttu Nanna kanssa - ja pidämme kaikki peukkuja, että asia selviää ja näemme Nannan Cosmon sivuilla.

T: Toimitus

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat