Säärystimet

Vierailija

Niin minkälaisten kenkien kanssa olette käyttäneet säärystimiä?

Kommentit (7)

Vierailija

Mun mielestä kivoja säärystimiä vois näin syksyllä/talvella käyttää hameen ja korkkareiden kanssa (tai miksei muidenkin kenkien). Sit vois yhdistellä ihania värejä keskenään! :)

Vierailija

Mullakin toi säärystimien käyttö jäänyt lähinnä balettitunneille, mut mun mielestä jonkinlaisten nilkkureiden, ehkä korkkareidekin, kanssa sopii varmaan parhaiten. Ja luulisin että korollisten kenkien kanssa yleensäkin sopii paremmin kuin matalien.

Vierailija

se riippuu siitä minkälainen tyyli on,

ite pidän iha arkena joskus normi mustii legginssei ja "löysiä" mustia säärystimiä silleen että ne peittä 1/3 osa säärestä ja sit oikeestaan melkeen millaset kengät vaan, ei nyt iha lenkkareitä, mut tarkotan pikkunilkkurei koroilla tai ilman ja kyl mul on conversetki ollu ja maiharit.. sit yhdistän siihe lookkiin useimmiten pitkän löysän tunikan tai telttapaidan tai pitkän villatakin ja löysän pipo, ehkä koruja. ja se menee ihan hyvin silleen :)ja tietty saappaiden alle voi laittaa säärystimet niin että niiden yläreuna on korkeammalla kun saappaiden yläreuna, esim mustat saappaat, mustat säärystimet ja vaikka ihonväriset sukkikset.. En kyllä farkkujen tms muiden housujen kan erityisemmin käyttäis, paitsi sit tietty reeneis

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat