Miten elvyttää suhde?

Vierailija

Elikkä Miten elvyttää parisuhde joka välillä tuntuu jokseenkin tylsältä ja arkiselta. Olen ollut kohta neljä vuotta parisuhteessa ja olotuntuu jokseenkin kyllästyneeltä. Mieheni on ihana, ajattelee aina parastani ja oikeastaan parempaa miestä saisi hakea, mutta silti tuntuu etten ole kokonaan onnellinen... Riitelemme paljon turhista asioista ja emme tee enää niin paljon yhdessä kuin aikaisemmin. Ennen kävimme ulkona yhdessä ja harrastimme kaikkea yhdessä. Nyt arki on ottanut vallan. Samat asiat toistuvat päivästä toiseen... Joskus olen jopa niin masentunut että en pääse koko päivänä sängystä ylös, mietin vain asioita Miten, Miksi ja Kuinka olemme ajautuneet tähän.. En ole miehelleni uskaltanut asiasta puhua sen sijaan olen aina kiukkuinen ja äkäinen, eikä hän tiedä miksi koska en osaa asiasta puhua. Pelkään aina että satutan häntä ja emme saa sovittua asioita..
Mitä ajattelette, kertokaa...! :s

Kommentit (4)

Vierailija

Pitäkää loma. Viikonloppu kaksistaan. Menkää kylpylään tai vain ravintolaan ja motelliin yöksi. Käykää katsomassa joku hyvä leffa, sitten syömään johonkin ihanaan ravintolaan sitten yöksi kimppakivaa ;) Tai sitten yllätä miehesi, kun hän tulee kotiin (jos asutte yhdessä) riisu hänen takkinsa ja vie hänet kynttilöillä varusteltuun makuhuoneeseen, lukitse / sulje ovi ja riisu jokin asu ( Vaikka kokomekko) ja paljasta alta seksikkäät alushousut, hurmaa hänet keunittelemalla lantiota , käänny tapakuoli hänen suunaanta ja aseta takapuolesi hänen kalleuksiensa kohdalle ja kumarru. Nouse ylös ja tönäise hänet sängylle, mene hänen päälleen ja anna hänelle kuolettavan seksikäs suudelma ja ota häneltä suihin. Silloin pääsette luultavati vauhtiin ;) Suosittelen!! Meillä ainakin toimii ;))) Kiihottavaksi vihjailuksi lahetä viesti ennen iltaa(Vaikka/esim) : Kotona sinua odottaa mehukas yllätys ;) tai, Hei kulta! Tule töistä/koulusta suoraan kotiin, niin saat vähän piristysta ;) Joku seksikäs/kiihottava viesti saa hänet odottamaan kotiinpääsyä innolla!!!

Vierailija

kannattaa myös kokeilla seksileluja! ne antavat lisä potkua suhteelle. ja muista että asioista kannattaa aina puhua. teidän kyllä kuinka vaikeaa se on koska olen usein ollut samassa tilanteessa kumppanini kanssa. saamme onneksi aina asiat puhuttua isojenkin riitojen jälkeen.

varmana vinkkinä voin sanoa että tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. joten ei muuta kun paistinpannut ja essu kouraan ja kokkaamaan kultasi lempiruokaa, jota sitten voitte syödä yhdessä kynttilän valossa viinipullon kera.

hieronta myös rentouttaa ja auttaa stressin poistamisessa joten käykää vaikkapa yhdessä hierojalla tai anna hänelle hieronta aivan itse niin säästätte rahaa!

äläkä pelkää puhua kumppanillesi. jos hän on tarpeeksi ymmärtäväinen niin hän ymmärtää pahan olosi ja jos hän haluaa suhteen parantuvan hän myös itsekkin tekee jotain sen eteen. muista että huutaminen ja itkeminen eivät auta asioita joten koittakaa keskustella kuin aikuiset ihmiset ja palkitkaa sen jälkeen toisenne.

muista myös antaa kullallesi tarpeeksi omaa aikaa sillä miehet tarvitsevat sitä! totta kai se on esimerkiksi mukavempaa hänen katsella vaikka peliä kavereidensa kanssa. keksi siksi aikaa itsellesi jotain tekemistä, mm kasvohoito, hyvä leffa, tyttöjen ilta, lenkille jne.. joten älä esimerkiksi ota nokkiisi tuollaisista asioista. miehet ovat miehiä. oma-aika tekee luultavasti teille hyvää!

Vierailija

Panostakaa seksiin!
Kokeilkaa uusia juttuja kuten uusia asentoja,uusia paikkoja,uusia seksileluja...

Voissitte tehdä myös aina silloin tällöin jotain rutiineista poikkeavaa kuten mennä arki-iltana ulos syömään tai lähdette autoajelulle ja ajatte jonnekin syrjään paneskelemaan tai vaikka kun kumppanisi alkaa katsoa tv:tä(huom ei urheilun aikana!) niin laita seksikäs musiikki päälle ja ala stripata hänelle.

Mieti myös mihin ihastuit mieheesi ensisilmäyksellä ja yritä saada samat tunteet pintaan uudestaan.

Vierailija

Miettikää mitä teitte ennen, milloin olitte yhdessä hullun onnellisia; JA tehkää niitä asioita taas! Aloittakaa rauhassa, ei paineita eikä saarnoja että nyt laitetaan suhde kuntoon. Ehdota miehellesi jtn mitä tykkäsit hänen kanssaan tehdä, äläkä luovuta jos hän ei heti innostu. Lyön vetoa että kun myös hän muistaa miten ihanaa joku oli niin myös hän innostuu miettimään uusia / vanhoja ihania asioita. Ei paineita. Kyllä kaikki hoituu, täytyy vain vähän miettiä. Myös useinmiten jos laittaa seksielämän kuntoon niin monet muutkin asiat tulevat siinä samalla. Jos ei seksielämässä ole yhtään mitään toivomisen varaa, niin alkakaa elää aktiivisempaa elämää. Piristää kummasti. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat