Ongelmia seksissä!

Vierailija

Moi kaikille!

Olen seksuaalisesti aktiivinen 18v mies ja seurustelen vuotta nuoremman naisen kanssa. Seksielämämme on ollut jo lähes vuoden erittäin hajanaista johtuen naisen vähäisistä haluista. Seksiä on ollut keskimäärin kerran viikossa, joskus jopa harvemminkin. Ongelmana on se, että haluaisin todellakin enemmän ja molempia tyydyttävän seksielämän.

Naisella on muutamia huonoja kokemuksia seksistä (ei suhteen aikana tapahtuneita), ja uskon, että ne kummittelevat edelleen. Tyttöystävä ei ole halukas puhumaan asioista, vaikka mielestäni ne olisi hyvä käydä läpi ainakin minun kanssani. Keskustelut seksistä johtavat usein riitelyyn.

Tyttöystäväni nauttii ja tykkää paljon seksistä. Kummallista, että hän ei halua sitä sitten useammin. Tuntuu siltä, että seksi on hänelle jotenkin likainen ja pelottava asia. Olemme ostaneet muutamia seksileluja, jotka kuitenkin ovat unohtuneet ensihuuman jälkeen laatikkoon lähinnä naisen toimesta. Olen kokeillut monenlaisia aloitteita, jotka ovat toimineet vaihtelevalla menestyksellä. Jos tyttöystävän saa syttymään, niin hän on erittäin himokas. Naisen mielestä seksielämässämme ei ole ongelmaa. En vaan usko, että nainen on oikeasti niin haluton, koska hänen innostuessaan saatamme harrastaa seksiä useita kertoja päivässä.

Haluaisin kuukautisten aikana seksiä, vaikka yksipuolisesti, mutta tyttöystävä ei ole koskaan suostunut siihen. Hänestä on kuulema ahdistavaa edes koskea penikseeni muuten kuin seksin aikana, jolloin hän tekee sitä mielellään.

Haluaisin teiltä vinkkejä ongelmien ratkaisemiseksi ja erityisesti naisten näkökulmia siitä, miten saisin tyttöystäväni syttymään useammin. Tuntuu, että ongelmat kaatavat pahimmassa tapauksessa koko suhteen. Unelmani olisi monipuolinen ja aktiivinen seksielämä, onkohan se täysi mahdottomuus kyseisen naisen kanssa?

Kiitoksia vastauksista jo etukäteen!

Kommentit (9)

Vierailija

Tohon ehkä auttaisi parhaiten juuri se puhuminen, mutta jos tyttöystäväsi ei halua puhua, asia on vähän vaikeempi..

Nuo aikaisemmat kokemukset seksistä voivat todellakin kummitella hänen päässään, ja se jos mikä saa naisen lakkaamasta haluamaan seksiä. Ehkä hän voi myös ajatella, että jos itse haluat seksiä useasti (joka päivä?) niin hänelle voi tulla hyväksikäytetty olo, ja että olisit hänen kanssaan vain seksin takia.
jos et pyytäisi häneltä niin useasti seksiä, se saisi ehkä tyttöystäväsi tajuamaan, että et halua häntä vain seksin takia..Tosin eihän tyttöystäväsi välttämättä niin ajattele, hänhän voi vain olla muuten ujo seksin suhteen.. :) (tai väsynyt?) :D

Ja mitä tohon kuukautisten aikana harrastamiseen, niin se ei kaikista naisista välttämättä ole kivaa, kun on silloin niin "likainen" olo. Ja kai pystyt sen muutaman päivän olemaan ilman, jos ei muu auta niin oma käsi..? :)

Siis: yritä olla kysymättä seksiä vähään aikaan,(ei ainakaan suoraan) ja katso miten hän reagoi, ehkä se saa hänet itse kysymään ja haluamaan
seksiä useammin..;)
tsemppiä ja sori viestin sekavuus.

Vierailija

Itsellä ainakin pillereiden aloittaminen vaikutti myös haluihin. Usein (valitettavasti) tuntuu että "suostun" puuhailemaan makuuhuoneen puolella vain miehen mieliksi. Onko tyttöystäväsi aloittanu pillereiden syönnin ennen kun "ongelma" alkoi? Vaikka tietenkin sekin on aivan yksilöllistä:) Mutta niin, itsellä on vähän niinkin että jos mies vänkää ja vänkää vaan ja jos itseä ei juuri haluta niin ei sitä ihan koska vaan syty. Mieluisinta on kun olen itse se joka tekee aloitetta:) Ja jostain kumman syystä olen huomannut myös sen, että väsymys iskee aina vaan aiemmin iltaisin eikä sitten enää jaksa mitään vaikka haluaisikin. Ettei kyse olisi siitä jos tapana on puuhailla iltasella? :) Ei taida juuri olla apua tästä viestistä mutta oli pakko kirjoittaa :D

Vierailija

Hienoa että olet ollut ymmärtäväinen häntä kohtaan!
Tyttöystävälläsi on saattanut nuorempana olla huonoja seksikokemuksia jotka vieläkin kummittelevat hänen mielessään.Kannattaa puhua asiasta hienovaraisesti hänen kanssaan.

Minusta tuntuu että tyttöystäväsi suhde seksii kehittyy vielä iän myötä.

Kuulostaa hieman kummalliselta että tyttöystäväsi pitää penistäsi vastenmielisenä. Ehdottaisin että antaisit hänen "tutkia" itseesi alasti ja erityisesti penistäni ilman että ehdotat hänelle seksiä sen jälkeen.Ehkä hän siinä huomaa ett' penis ei ole mikään "pelottava" tai likainen asia vaan yksi miehen ruumiinosa.

Itse ainakin rakastan kosketella mieheni penistä suihkussa vaikka aina mielessä ei olisikaan seksi.

Olen hyvin seksuaalinen nainen ja harrastamme seksiä kumppanimme kanssa seksiä lähes päivittäin joten ymmärrän yskäsi.

Kannattaa katsella miten suhteenne kehittyy ja puhua asiasta tyttösi kanssa.Hän ja sinäkin olette kuitenkin sen varran nuoria että seksuaalisuus kerkeää muuttua iän myötä.

Toivottavasti saatte seksielämänne molempienne mieleiseksi!

Vierailija

Se piti vielä lisätä että usein naisilla (myös minulla) on sellainen tunne kuukautisten aikana että tuntee itsensä likaiseksi ja epäseksikkääksi (vaikka mieheni kuvaileekin minua että olen kuin pornoleffasta). Kuitenkin teemme muita seksi juttuja välillä kuin itse yhdyntää ja suihkussa joskus harrastamme kuukautisten aikana seksiä.
Onnea yritykseen!

Vierailija

Kehuja myös minulta sinun kärsivällisyydestäsi! Kuten j-nn sanoi pillerit voivat vaikuttaa asiaan, itse lopetin pillerit juuri sen takia että tuntui useimmiten siltä kun harrastaisin seksiä vai kumppanini takia. Halukuutteni katosi. Nyt olen lopettanut pillerit ja olen samanlainen kuin kissa kiimaaikana... Jos siitä kyse?

Myös ikävät seksikokemukset jäävät helposti mieleen pyörimään, mutta on myös vaikea aloittaa uutta seksielämää kunnolla jos ei pääse yli vanhoista. Puhuminen on se paras lääke tuohon, koita olla varovainen aiheesta.

Mutta jos tyttösi on 17-vuotias saattaa seksi myös olla hieman ns. "outo" asia. Kaikilla se seksuaallisuus ei vain syty aina heti ekan kerran jälkeen.
Ole tytöllesi hellä ja ymmärtäväinen, seksin takia jos suhde on vaakalaudalla kannattaa miettiä syitä seurusteluun.

Seksi on myös läheisyyden osoitus.

Vierailija

Naisesi on aika nuori ja ehkä hän ei ole vielä henkisesti valmis VAKITUISEEN seksielämään. Myös aktiivisuutesi voi saada hänet tuntemaan olon ahdistuneeksi. Itselläni oli seksuaalisesti aktiivinen poikakaveri, mutta tunsin olevani hänelle melkeen kuin seksilelu, ja se vei haluja itseltäni.
Tilanne on vaikea, koska ethän voi syyttää itseäsi omasta aktiivisuudesta, mutta et voi myöskään syyttää naista huonosta seksielämästä. Toivottavasti saatte kuitenkin asiaan hyvän ratkaisun :)

Vierailija

Kiitos jo tähän mennessä tulleisiin runsaisiin vastauksiin!

Tyttöystäväni on käyttänyt ehkäisypillereitä koko suhteemme ajan, aluksi normaaleja e-pillereitä ja nykyisin ns. minipillereitä, joten en oikein osaa sanoa onko pillerit vaikuttaneet tyttöystävääni jollain lailla. Välillä kyllä tuntuu, että ne jollain tavalla vaikuttavat (ilmenee mm. todella helppona ärtymyksenä jne.)

Puhumista olen yrittänyt moneen otteeseen, melko huonoin tuloksin aina. Tyttöystävä sanoo yleensä, että ei nyt ei ole hyvä hetki ja kertoo niistä toisen kerran. Olen myös kokeillut olla ehdottelematta seksiä, mutta kun viikon jälkeenkään ei ole ilmennyt mitään merkkejä haluamisesta niin alan turhautua itse. Ilmeisesti on vaan yritettävä puhumista yhä ahkerammin. En vaan halua antaa painostavaa vaikutusta.

Sellaista kehoon tutustumisleikkiä olen myös ehdottanut, mutta sekään ei ole oikein napannut. Kerran tyttöystävä suostui koskettelemaan penistä ja sanoi, että se ei ole pelottavaa, mutta kun nyt eräänä päivänä vihjasin siitä, niin hän sanoi että se tuntuu ahdistavalta ajatukselta.

Kuukautisten ajan olevan "likaisen" olon kyllä ymmärrän hyvin ja sitä hainkin lähinnä takaa, että jos ei välttämättä aina haluta alkaa enemmän puuhailemaan ja mulla kovat haluut niin voisi vaikka silloin antaa minulle yksipuolisesti.

Eniten kyllä edelleen hämmästyttää se, että kun tyttöystävä saa sopivan fiiliksen päälle, niin silloin hän on erittäin halukas ja innostunut, mutta tätä tapahtuu enintään 1/2 kertaa viikossa. Millä saada näissä asioissa hieman ujo nainen innostumaan useammin?

Pitää vaan yrittää kovasti saada asioita selviämään juttelemalla. Olen yrittänyt kovasti kannustaa tyttöystävää yrittämään ja harrastamaan juuri sellaisia juttuja kun hän haluaa, mutta ainakaan vielä tuloksia ei ole tullut.

Toivottavasti jaksatte vielä antaa vinkkejä ja uusia ajatuksia!

Vierailija

Jospa hellisit /lämmittelisit hänet ensin?? :D Nosta hänet käsivarteillesi ja kanna sänkyyn, koita saada hänet nauramaan, kutita häntä hieman ja suutele.
Jos teet tai yrität aina jonkun erilasen tavan lähestyä häntä, ehkä saatte enemmän seksiä :D

Vierailija

toivottavasti tämä asia ei johdu siitä että tyttöystäväsi ei luota sinuun, koska omasta kokemuksesta voin sanoa että jos toiseen ei luota kunnolla, seksi saattaa tuntua ns oudolta. sinun kannattaa kokeilla siis hemmotella kultaasi ja osoittaa hänelle teoin ja sanoin että välität hänestä ja paljon. sillä ansaitset luottamusta.

monet miehet luulevat että siihen tarvitaan kultasormuksia ja kuut taivaalta mutta tosi asia on että jopa pienetki asiat piristävät asiaa kummasti. esimerkiksi pienet kohteliaisuudet kuten oven avaus ja jos uskaltaudut hypätä leikkiin mukaan niin sano vaikka että olkaa hyvä prinsessa niin eiköhän tytölläsi hymy tule suulle pelkän oven avauksen ja hyvän läpän ansiosta ja kiitos kuuluu sinulle.

myös mm viinirypäleiden ja mansikoiden syöttäminen kumppanille on todettu lisäävän haluja. ja naisen paras ystävä suklaa, kokeile käyttää sitä vaikkapa pienenä leikkinä. sivele kultasi kaulalle, rintakehälle, alavatsaan ja huulille suklaata ja nuole se pois, kysy myös tyttöystävältäsi haluaisiko hän kokeilla samaa.

kokeile myös hierontaa! laita kynttilöitä palamaan ja anna tyttöystävällesi vaikkapa aivan tavallisena päivä kortti että "maailman parhaalle tyttöystävälle" ja kirjoita että "tällä kortilla saat romanttisen hieronnan kullaltasi" ja hyvänä vinkkinä voin antaa että tee se kortti itse. hiero koko vartalo, päästä varpaisiin ja muista tietenkin olla flirtti päällä ja pussaile varovasti kultasi kaulaa. käytä vaikkapa hyvän tuoksuista öljyä joka lisää rentoutumista ja poistaa stressiä. kehu häntä samalla mutta muista että älä liikaa. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat