Missä vika?

Vierailija

Mikä vikana, kun en saa orgasmia poikaystäväni kanssa? Itsetyydyttäessäni saan lähes aina orgasmin. Vaikka poikaystäväni tekee sängyssä vaikka mitä, minkä pitäisi tuntua hyvältä, niin se ei minusta tunnu aina niin hyvältä, kuin voisi olettaa.. En ole myös aikaisemminkaan harrastaessani seksiä muiden kanssa saanut orgasmia.. Onko jokin vialla vai onko tämä ihan normaalia? Olisiko kellään vastauksia tähän..?

Kommentit (1)

Vierailija

Orgasmihan on joka tapauksessa opittu taito, ja yhdynnässä se pitää ikäänkuin opetella uusiksi. Samat kikat ei toimi kun leikissä on mukana joku toinenkin. Mitään vikaa sinussa ei ole (orgasmi yhdynnässä on harvalle naiselle todella helppo saavuttaa, ja sekin useimmiten onnistuu vain oikeanlaisella klitorisstimulaatiolla - ja harjoituksen ja luottamuksen kanssa, eli mitä pidempään olet saman ihmisen kanssa, sitä paremmaksi voi olettaa seksin muuttuvan...), mutta kannattaa kokeilla eri asentoja, rytmejä ja kulmia, ja opppia tunnistamaan mistä pidät. Ei ole mitään sellaista "minkä pitäisi tuntua hyvältä", on vain se mikä tuntuu sinusta hyvältä.

Ja poikaystävälle ei tietenkään pitäisi sälyttää täyttä vastuuta seksin sujumisesta, sinun orgasmisihan se on, sen tekemiset ja tekemättä jättämiset on vähemmän oleellisia kuin se mitä sinä teet. Mitä ajattelet kun saat orgasmin itsetyydytyksessä? Jos mukana on fantasiaa, mutta seksissä ei, jo se voi vaikuttaa orgasminsaantiin. Ja itsetyydytystä voi harrastaa seksin aikana, tai opettaa miehelle juuri se oikea tapa koskettaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat