uudelleen kihloihin?

Vierailija

Menimme mieheni kanssa kihloihin 2007 alkuvuodesta. Suhteemme on kärsinyt monia kriisejä, erosimme vappuna 2009, ja sormukset lensi ties minne, kuitenkin palasimme jo juhannuksen aikaa yhteen ja tuona "ero" aikanakin näimme paljon jnejne. Nyt haluaisimme mennä "uudelleen" kihloihin, mitä mieltä olette? onko ihan tyhmä ajatus? Ja jos ei ole, niin mikä päivä määrä sormuksiin? tuo 2007v. päivä vai nyt sitten tuleva "kihlajais päivä"? :)

Kommentit (2)

Vierailija

Varmaan tuo tuleva kihlapäivä sormuksiin, koska tehän ette ole olleet kihloissa jatkuvasti vaan purittekin sen kihlauksen välillä. Jos teistä molemmista tuntuu, että ei ole tyhmää mennä uudestaan kihloihin ja haluatte tosissanne olla toistenne kanssa, niin ei kait siinä mitään muuta kuin anna palaa! Kihlauksen kuitenkin pitäisi olla lupaus avioliitosta, joten ihan köykäisesti päätöstä ei pitäisi tehdä (enkä nyt tarkoita, että juuri te menisitte kihloihin hätiköiden:D). Muista kuitenkin, että vain sinä ja miehesi tiedätte todella omat tunteenne ja niiden kestävyyden:)

Vierailija

Tottakai tuleva kihlajaispäivä sormuksiin. Tuntuu siltä että rakastatte toisianne tosi paljon kun aina palaatte yhteen joten onnea uudelle yrityksellenne :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat