Täit

Vierailija

Mulla sattuu olee toista kertaa peräkkäin täitä, enkä tiiä mikä avuks. Jos löytyy vinkkejä ym. Miten niiltä vois välttyä. Olis myös kiva tietää et onko kellää kokemusta ja miten paljo, koska hävettää olla muiden seurassa ja mielummin oon yksin kotona.

Kommentit (1)

Vierailija

Kannattaa googlata, netistä löytyy paljon vinkkejä täiden hävittämiseen ja uuden tartunnan ehkäisemiseen. Ne on kyllä sitkeitä, mutta kyllä niistä pääsee oikealla hoidolla.
Tärkeimpiä juttuja on: kaikki sänkyvaatteet pesuun, vaikka joka päivä puhtaat niin kauan että yhtäkään täitä tai saivaretta ei löydy(varsinkin tyynyliina), kampaus joka aamu ja ilta täikammalla. kaikkien päähän kosketuksissa olleiden tekstiilien pesu ja hiusten kiinni pitäminen, jos on pitkät hiukset. Hiushärpäkkeet, harjat ja kammat kannattaa heittää pakastimeen pariks päiväks. Ja tietysti tää kaikki pitää ajoittaa samaan päivään kun pesee täishampoolla.
Toiseks sit pitää kyl kertoa kaikille niille, kenen kans on ollut lähemmässä kontaktissa että tekee myöskin täitarkastuksen, ettei ne sit tartu taas takaisin :/
Hirvee homma, mutta ainoa tapa päästä eroon niistä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat