nänneistä tulee outoa nestettä

Vierailija

Elikkä poikaystäväni huomasi tässä vähän aikaa sitten rintojani hyväillessään, että nänneistäni tihkuu vaaleaa nestettä! Itse olen huomannut tämän saman ilmiön kerran aiemmin, mutta nyt tämä on siis toistunut jo muutamia kertoja. Nestettä ei tule paljon, vain pieni pisara tai pari. Osaako joku kertoa mitä tämä oikein on? Raskaana en ainakaan ole, poikaystäväni epäili tämän johtuvan hormoneista...

Kommentit (7)

Vierailija

Syötkö e-pillereitä? Mullekin on käynyt samalla tavalla, gynekologi sanoi että on ihan normaalia (ainakin jos pillereitä syö, muuten en tiedä).

Vierailija

Mullekin on käynyt noin, kävin sitten terveydenhoitajalla kyselemässä ko. asiasta niin sanoi että on ihan normaalia eikä haittaa.. (:

Vierailija

eihän sun rinnat muuten kutia tai arista? koska jos niin on, kyseessä voi olla tulehdus, jolloin pitää kyllä käydä lääkärissä.

Vierailija

kannattais mennä lääkäriin, voi olla että on ihan normaalia tai sit voi olla tulehdus/syöpä (en halua pelotella, mut kannattaa varmistaa asia) tms... ihan jo oman mielenrauhanki takia kannattas käydä lääkäris..

Vierailija

Pillereitä syön kyllä, eivätkä rinnat kutise tai arista. Mutta kai sinne lääkärillä pitäis raahautua tarkistuttamaan kaiken varalta...

Vierailija

Jos ei muuta oiretta ole kuin tuo nesteen tuleminen, niin todennäköisesti huolehdit turhaan. Se on ihan normaalia ja luonnollista. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat