epätoivoisesti ihastunut

Vierailija

olen siis ollut n.2 vuotta ihastunut vuotta vanhempaan poikaan. olimme vuoden samalla luokalla mutta nykyään emme liiku samoissa porukoissa. viime vuoden alussa meillä oli tapana hymyillä aina kun nähtiin (ainoastaan meidän keskeinen juttu vaikka samasta koulusta oli tullut muitakin=)) mutta nykyään ei edes moikata vaikka meillä on yksi yhteinen kurssikin. poika on aika "ujo" tyttöjen suhteen enkä mäkään varsinaisesti kehtaa aloittaa tosta noin vaan keskustelua kun nyt ei olla oltu missään tekemisissä. oisko teillä antaa vinkkejä miten saisin kiinnitettyä pojan huomiota itseeni niin että olisi sitten helppo aloittaa keskustelua yms.? toivoisin vinkkejä jos edes tajusitte selitystä=)en vain vieläkään pysty unohtamaan...

Kommentit (1)

Vierailija

Kannattaa varmaan aloittaa sillä moikkaamisella. Turha siinä on mitenkään kiertelemällä koittaa saada huomiota, mun mielestä.

Sit kun se jäpä on jo tottunu siihen et moikkaat sitä aina hymyillen kivasti niin pikkuhiljaa koitat saada siihen jotain kontaktia juttelemalla jotain koulusta, säästä, whateva. Sit joku kaunis päivä kysyt vaikka tärskyille. Eli ei siinä varmaan mitään kummempia poppakonsteja oo saada sitä tyyppiä susta lumoutumaan.

Tietenki joku silmäpeli ja hymyily saattaa myös toimia mutta se on sit niin tyypistä kiinni et säikähtääkö vai onko heti mukana juonessa. Ihastuminen on sitä paitsi aiva ihanaa..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat