Stephenie Meyerin Twilight

Vierailija

Ajattelin avata tänne keskustelun Twilight-ihmisille. Omat kaverit eivät ole lukeneet sarjaa (sama oli aikoinaan Harry Potterin kanssa) ja on tylsä vain yksin hehkuttaa ja miettiä, mitä seuraavaksi tapahtuu.
Olisi mukava vaihtaa ajatuksia muiden Twiligt-ihmisten kanssa. Koitetaan kuitenkin jättää juonipaljastukset minimiin. :)

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Oijoi, rakastanrakastanrakastan. Erityisesti kirjoja, mutta elokuvakin on oikein hyvä, erikoinen toteutus. Mua vaan siinä leffassa häiritsi, että Bellalla oli aina "väärät vaatteet", et jos kirjassa oli sanottu "khakinvärinen hame ja vihreä pusero", sillä oli jotku farkut.

Peeäs. Järkytyn aina tosta kuvasta.

Vierailija

Onko tietoa koska neljäs osa olis saatavilla suomeksi?
Ite olin, kun elokuvan Edwardin näin ekan kerran, vähän pettynyt. Nykyisin Robert-Edward on mun tietokoneen taustakuvana sekä päiväuni numero yksi. Mies oli jopa välillä hiukan mustis, kun avovaimo luki kaikki illat (ja yöt) housut märkänä vampyyreista... ;)

Kellen
Seuraa 
Liittynyt28.5.2009

Jos oikein muistan, niin neljäs osa tulee suomeksi lokakuussa.
Kirjat on aivan mahtavia <3 Leffa oli vähän pettymys (vaikka myönnän katsoneeni sen jo useaan otteeseen).

Vierailija

Joo sama täällä, ehkä oli vähän pettynyt elokuvaan mutta pakkohan se on heti sanoa, että Robert Pattinson pelasti kaiken ;) Kirjana mielestäni tää on parempi kuin elokuvana, kirjassa jotenkin enemmän sisältöä. Elokuva jätti jotenkin vähän kylmäksi. Hitsi kun mulla pitäis lukea ne loputkin kirjat muttei ole saanu aikaiseksi kun ollu aina muka jotain muuta :D Nyt kun lomalla on niin voispa kipasta kirjakaupasta ne loput hakemassa :)

Vierailija

Twilight-sarja on kyllä mun ehdoton suosikki.
Odotan innolla neljännen kirjan suomennosta!
Haluaisin lukea kirjat englanniksi, koska useat sanovat että ovat parempia niin, mutta valitettavasti englannin opiskelu jäi vähemmälle ja englannintaito on nollassa. :(
Mielestäni paras suomeksi ilmestyneistä kirjoista on Twilight. Ja New Moon:in loppu oli mielestäni ihana.

Elokuva kieltämättä oli pettymys, sillä minua vaivaa suuresti jos pienet yksityiskohdat ovat pielessä.
Esimerkiksi kirjassa kerrotaan että Bellan äiti on maalannut kaapin ovet keltaisiksi ja elokuvassa ne ei ole keltaiset. :D Kaikki sellainen ärsyttää, mutta toivon mukaan seuraava elokuva on hieman parempi, kun on suurempi budjetti :)

Vierailija

Aivan loistava kirjasarja, suosittelen ehdottomasti kaikille :)Uusikuu on kohta luettu ja epäilys odottaa, harvoin on tullut luettua mitään kirjaa yhtä tiiviisti ja nopsaan kuin houkutus sarjaa :)

Vierailija

Ensimmäinen osa tuli luettua jo pidemmän aikaa sitten, kun kaveri kehui kyseisen kirjan olleen hyvä. Jo silloin rakastuin kirjaan ja päätin että lukisin jatko-osan (Uusikuu) sitten kun se vaan saataisiin suomeksi ja löytäisin sen jostain.
No, vasta nyt sitten kun kirjasarja nousi näin isoksi jutuksi, sain viimein luettua tähän mennessä suomennetut jatkot. Ja tykkäsin! :)

Vähän harmittaa, että tälle tunnutaan tekevän vähän samallalailla kuin Pottereille, joista tehtiin lasten ja nuorten, fantasiamaailmaan hurahtaneiden hupsua kirjasarjaa (ja sitten kaikenmaailmaan oheistuotteet..). Paitsi että Twilight-faneista ollaan muovaamassa ihQuttelevia teinityttöjä.
Hmm.. mitenhän sen paremmin sanoisi.. Jotenkin ärsyttää, että näiden suuren yleisön suosioon nousevien kirjojen lukijoita aletaan kategorioimaan.

Vierailija

Olen samaa mieltä Avalancen kanssa siitä, että on älytöntä rajata Twilight-faneja tiettyyn joukkoon. Ei kaikki PELKÄSTÄÄN ihquta Edwardia (itse kyllä myönnän...) vaan koko Twilightin maailma on hieno.
Parille kaverille olen kirjasarjaa mainostanut ja kun ne kysyy, että mistä se kertoo ja alotan, että "ihmisen ja vampyyrin rakastumisesta" ni kavereiden silmien pyörittelyn suorastaan kuulee. Olen päättänyt, että lukekoon sitten pelkkää Pohjantähteä jos kerran mikään ei-niin-todellinen ei kiinnosta. Eivätpä tiedä mistä jäävät paitsi!

Vierailija

Houkutus on luettu (n. 10 kertaa..)
Leffa oli ihan okei, yksityiskohdat olivat pielessä.. youtubessa näin uusikuun trailerin, ja olen menossa satavarmasti katsomaan sitä!!

Vierailija

Ihanaa että tästä aiheesta on keskustelu! :)
Itse olen lukenu koko kirjasarjan ja parhaillaan luen sitä toiseen kertaan. Ostin Akateemisesta kirjakaupasta sen hienon 39€ maksavan Twilight -kirjaboksin, jossa kaikki kirjat englanniksi :) Suosittelen! Hieno laatikko mukana! Hehe.

Elokuvasta en tykännyt oikeestaan.. mielestäni se ei tehnyt oikeutta kirjalle ja kaikki meni muutenkin niin erilailla kuin kirjassa. Ymmärrän että on täytynyt tiivistää tosi paljon.. mutta mielestäni leffasta ei välittynyt alkuunkaan sama fiilis, ei hahmoista eikä juonesta. Ja se Pattinsonin äijäkin vaikuttaa niin ylimieliseltä.. :/ Minun mielipiteeni, älkää pillastuko! :D

Vierailija

Hei kaikkille. En koskaan kirjoitanut mihinkään keskustelusivuille.Minä kylläkin olen vielä "Harry Potter"-fani.Mutta kävin elökuvissa ja näin mainoksen elokuvasta "Uusi Kuu". Hain heti ensimmäisen kirjan"Twilight" ja ahmin sen kolmessa päivässä.Olisi mennyt vähemmän aikaa,mutta on minulla velvollisuudetkin.Olin todella vihainen ja tunsin pettymystä lopussa.Samalla jäkytyin kun sain tietää että se ei ole loppu,SARJASSA ON 4 KIRJA,ja viimeinen imestyy vasta lokakuussa 2009(suomeksi).Elokuvankin katsoin"Twilight", lian vetinen,ei ole samaa voimakasta rakkausta kun kirjassa.Kun luin kirjan karvat nousevat pystyyn.Elokuvassa Bella(Kristen) oli aina pelokas/jäkytynyt.

Vierailija

Hei,minä taas tällä! En ihan sama mieltä Tipan kanssa. Edwardin kuuluukin olla vähän ylimieliseltä. Onko kukaan huomannut että elokuvassa ei kertakaan sanottu"Minä rakastan sinua" ? Kirjassa se on sanottu vänintäin 5 kertaa.Minun mielestä kaikki näyttelijät valittu oikei hyvin, erityisesti Edward(oikeasti osaa soittaa pianoa ja kitaraa),Esme Cullen ja Alice Cullen ihan kuin kirjasta.Kaikkille mukavaa päivää.

Vierailija

Onhan se niin usein että kirja on parempi kuin elokuva, katsoin elokuvan ensin,kirja vasta puolivälissä,joten pidin kyllä kovasti elokuvasta, because of Edward Cullen ;)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat