Blogipiiriin jäseniä?

Vierailija

Etsin samanhenkisiä ihmisiä kanssani blogipiiriin. Ideana on, että me kaikki perustamme omat blogit ja sitten luemme ja kommentoimme toistemme kirjoituksia. Blogin aloittaminen on paljon hauskempaa kun on muutama varma lukija jo tiedossa :p

Mitään muoti- tai tyylibloggaajia en nyt halua tähän mukaan, vaan sellaisia ihmisiä jotka kirjoittavat ihan arkisesta elämästään, kokemuksistaan, ilmiöistä...Itselläni on ikää 19v. joten olisi hyvä jos muutkin olisivat suurinpiirtein saman ikäisiä. Vuosi tai pari sinne tai tänne ei haittaa, ja jos joku vielä vanhempi/nuorempi haluaa mukaan liittyä niin hän voi jättää liittymisanomuksen ;)

Blogit olisi tarkoitus perustaa varmaankin bloggeriin, kun se on kuitenkin helppo käyttää ja on sitten helpompaa lukea ja kommentoida toisten kirjoituksia kun kaikki ovat samassa paikassa.

Joten jos olet pohtinut oman blogin perustamista, nyt on hyvä aika tehdä se yhdessä muutaman muun kanssa! (Mukaan voi tulla myös jos on juuri äskettäin perustanut blogin eikä siellä ole vielä hirveästi päivityksiä)

1. Em1ly
2.
3.
4.
5.
6.

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Voin tulla mukaan uudella blogilla. Ikää löytyy 21v. verran ja opiskelen. En itsekään ole kiinnostunut mistään muotiblogien pitämisestä, mutta omasta elämästäni tykkään kertoa sitäkin enemmän:).

1. Em1ly
2. Karmakauppias http://pimusta.blogspot.com
3. Gitana
4.
5.
6.

Vierailija

Joko ootte alotellu blogejanne??
En millään oo ehtiny. Tai olisin, mutta kun odotan semmosta just sopivaa rauhallista hetkee että voin kunnolla paneutua :)

Vierailija

Sitä minäkin mietin, onko kukaan enää mukana tässä oikeasti? Onko kukaan aloittanut blogejaan? Täälä mie vielä venailen teitä.

Vierailija

mua kiinnostais ruveta tähän! oon kirjottanu blogia about vuoden, vaihtelevalla tahdilla tosin. (viime aikoina hyyyvin hiljaista..) eli, mahtuuko mukaan?

Vierailija

Hei kaikki ehdottomasti mukaan!

Itse ainakin kirjoittelen yhä edelleen blogia
( http://www.donotbefussy.blogspot.com/ ) tsekatkaa ihmeessä! Ja lukijaksi vaan, jos yhtään tuntuu siltä! :)

Ja laittakaapa linkkejä blogeihinne!
Itse ainakin palan halusta löytää uusia blogeja; ei jaksaisi aina noita samoja Mungolifejä, MouMouta tai muita. Ei siinä mitään, tosi hyviä blogeja mutta kaipaan uusia blogeja, joiden kirjoittajien kanssa vois "keskustellakin".
Vähän turhaa noissa suosituimmissa blogeissa ikinä kysyä mitään, kun eivät vaan yksinkertaisesti ehdi vastaamaan, kun 200 muutakin kommentoivat :)

Eli linkkejä, LINKKEJÄ! :)

Vierailija

Hei, mahtava idea! Pääseekö vielä mukaan?

Oma blogini löytyy täältä: http://mosthurting.blogspot.com/

Ei ole todellakaan muotiblogi, vaan tavallisen 19 vuotiaan likan turinoita lähinnä ihmissuhteista ja omasta itsestä.

Kirjoitan hyvin kausittaisesti, mutta aktiivisesti silti, kovin pitkiä taukoja ei ole ollut tässä nykyisessä blogissani.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat