Baarimikoksi, mutta miten ?

Seuraa 
Liittynyt9.8.2009

Valmistun ammattikoulusta palveluvastaaksi vuoden päästä, haluaisin jatkaa baarimikoksi, vaikka ammattikoulun tai ammattikorkean kautta, paikkakunnalla ei väliä.
Koitin googlettaa baarimikko ala ja baarimikko koulutus, mutta google ei löydä mitään. Etsin myös eri paikkakuntien ammattikorkeiden sivuilta, eikä sielläkään ollut hotelli ja majoitus kohdalla mitään baari-mikkoa.
Millä hakusanalla voisin etsiä? Ja onko se virka enää edes virallisella nimellä baarimikko?
Multa löytyy jo anniskelupassi ja kokemusta työstä, mutta tahtoisin silti tietää minkälaista se kouluttautuminen tähän ammattiin on?
Mun kokemus työstä kuitenkin on vähäistä.

Kommentit (4)

Vierailija

Löydät kyseisen paikan nimellä "baarimestari". Baarimestariksi voit kouluttautua mm. Vaasassa. Google-> baarimestarin koulutus. Työnkauttakin alalle on päässyt ihmisiä :) Tiesti koulutuksesta ei mitään haittaakaan ole ja helpottaahan se alkuun kummasti.

Vierailija

Baarimestari nimikkeellä tosiaan löytyy. Käsittääkseni pitää olla parin vuoden kokemus baarityöstä, et pääsee koulutukseen. Tolla palveluvastaava nimikkeellähän sä saat sitä kokemusta, pääset baariin töihin aiiivan varmasti :) Nimimerkillä tänä keväänä valmistuva palveluvastaava ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat