Töissä ulkomailla

Vierailija

Onko kukaan ollut tänä kesänä tai jonakin kesänä töissä ulkomailla ainoastaan kesän ajan? Millainen kokemus oli? mitä työtä? Oletko tyytyväinen että lähdit.

Olisi kiva kuulla kokemuksia ja siitä miten päädyit sinne kun itseäni kiinnostaisi lähteä ensi kesäksi =)

Kommentit (1)

Vierailija

Olin Portugalissa tavallaan kesätöissä (aloitin jo keväällä osa-aikaisena) ja päädyin sinne, koska opiskelin siellä yliopistossa. Työ oli puhelimitse tapahtuvaa ajanvaraustyötä suomeks ja osittain ruotsiksi sekä englanniksi, ei siis puhelinmyyntiä. Mukavaa tuossa työssä oli se, että siellä oli porukkaa ympäri Eurooppaa ja kielitaito kehittyi. Huonoina puolina se, että työ alkoi puuduttaa aika pian, sillä se oli aika monotonista ja palkkakaan ei ollut erityisen hyvä. Olen kuitenkin tyytyväinen, että otin työn vastaan puhelinkammostani huolimatta, kyllä sitä sen kevään ja kesän ajan teki kuitenkin ihan mielellään.

Jos ikinä päädyt kesätöihin ulkomaille, on hyvä muistaa, että siitä on hyötyä lähinnä kokemuksen ja kielitaidon takia, eikä siellä pääse juurikaan rikastumaan jo matkakulujen ym. takia. Eli jos haluat ansaita rahaa säästöön, kesätyö ulkomailla ei juuri kannata, mutta kokemuksena se on siis aivan mainio ja suositeltava.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat