Miten pidät itsestäsi huolta?

Vierailija

Ja mitä kauneusrutiineja teillä on?

Kommentit (6)

Vierailija

No siis nämä perus jutut: käyn lenkillä säännöllisesti, syön hyvin ja monipuolisesti, meikkaan, huoledin ihon&kehon puhtaudesta. Ja siis kaikki nämä normaalit.

Vierailija

näiden normien (peseytyminen, meikkaaminen yms.) lisäksi pyrin juomaan paljon vettä päivässä, ja hikoilun mukaan lisäilen vähän suolaa ruokaan, koitan syödä vähän pitkin päivää. ulkona tykkään käydä niin virkistyy. saunassa lemppareita on koko kehon kuorinta ja sen jälkeen kosteutus. :P

Vierailija

Yritän syödä terveellisesti, kuitenkin ottamatta liikaa paineita herkuttelupäivistä. Vettä pyrin juomaan 1-1,5 litraa päivässä ja liikkumaan säännöllisesti ja monipuolisesti (jooga,lenkkeily ja lihaskunto). Kuuntelen kehoani ja menen sen mukaan.

Kauneusrutiineina voisin pitää saunahemmotteluja (vartalonkuorinta, kasvonaamiot ja kosteutus).

Vierailija

Olen lakto-ovovegetaristi (osittain toki eettisistä syistä, mut tekee se hyvää.) ja syön muutenkin terveellisesti, liikun paljon (fyysinen raskas työ, afrotanssi, lenkkeily, pyöräily). Pyrin nukkumaan tarpeeksi.

Perus kauneusrutiinit tietty hygienia, vähän meikkiä, hiukset ja kynnet siistit. Joskus kaikkia kasvonaamioita ja kuorintoja.

Vierailija

Perusrutiinit on tietysti hyvä hygienia ja siisti ulkonäkö. Hiukset laitan aina jotenkin, meikkaus jää yleensä vähemmälle, sävyttävää kosteusvoidetta ja ripsaria ja se on siinä.

Viikoittain tulee tehtyä kuorinnat ja ehkä jokin naamio.
Itselläni on pitkät hiukset, niin ihastuin XZ:n tyrniöljy -hoitoon.
Tekee aivan ihmeitä! Silottaa, pehmentää, elvyttää, antaa kiiltoa, estää kaksihaaraisia ja ties mitä kaikkea muuta.. Hoito tulee tehtyä kerran pari kuussa.

Lisäksi pyrin syömään paljon marjoja ja hedelmiä ja ulkoilemaan.

Vierailija

Rutiinejahan löytyy seuraavia.. Puhdistan kasvot joka aamu ja ilta erittäin hyvin ja kosteutan sen jälkeen kasvorasvalla. Käytän noita kasvonaamioita myös silloin tällöin viikonloppuisin vaikka samalla kun laitan kynsiä kuntoon, joita siis viilaan, kosteutan ja lakkaan pari kertaa viikkoon, että pysyvät hyvässä kunnossa. Kuorin myös vartalon ihoa vähintään kerran viikossa ja käytän päivittäin itseruskettavaa rasvaa, jota siis iltaisin aina levitän kropalle. Pesen hiukset melkeinpä joka päivä ja käytän silloin tällöin hiusnaamioita kun rupee tuntumaan kuivalta ja hapsottavilta föönaamisen takia. Käytän myös päivittäin kosteisiin hiuksiin levitettävää latvaseerumia ja muotovaahtoa koko hiuksiin, jolloin ne on kiiltävät ja pehmeät.
Aikaisemmin harrastin kilpaurheilua, jolloin tuli liikuttua pari kertaa päivään jonkun parisen tuntia kerrallaan koko viikon ajan, mutta nykyään se on vähän jäänyt muiden kiireiden takia. Yritän silti liikkua monipuolisesti ja ottaa hyödyt irti työ- ja koulumatkoilta sekä kotisiivouksesta. Yritän syödä hyvin ja säännöllisesti, mutta sallin itselleni myös herkut enkä kiduta niiden parin mahdollisen lisäkilon pelossa itseäni. Näillä saa aika positiivisen mielen joka aamuun, kun kroppa on sisältä ja ulkoa kunnossa ja psyykkinen puoli myös sen myötä.
Toivottavasti tästä selostuksesta jotain irtos :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat