Tampereen baarit??

Vierailija

Mikä on mielestänne Tampereen paras paikka? Mihin kannattaisi mennä erityisesti keskiviikkona...?

Kommentit (6)

Vierailija

Aikaisemmin kävin vain Cabaretissa, mutta Sedun baarit ei enää oikein iske. Onnela on tosin ihan hyvä myös viikolla, musiikki on vaan liian kovalla. Mutta nykyään vannon Love Hotel:n nimeen :) toimii myös viikolla, ainakin mulla on aina toiminut :D

Vierailija

Monia kivoja brittihenkisiä pubeja ja muita istuskelupaikkoja. Kivat paikat joissa voi tanssia ovat mun kohdalla lähinnä doris ja klubi. Ensimmäisessä oli halvat hinnat ennen su ja ti, lienee nytkin (ennoo rempan jälkeen käynyt) ja sit klubilla ke ja to tummat tunnit (häppärihintaa klo 00-04). Keskiviikkona suuntaisin klubille.

Love Hotel on kamala :// kerran käynyt pienestä painostuksesta ja toiste en mee. Tosin jos onnelatyylisestä diggaa niin sit varmaan sopii. Love Hotel on kyl viel jotenkin enempi... entiiä. Ahdisti, meinasin eksyä sinne, missään ei tuntunut viihtyisältä ja juomatkin olivat kalliita :p

Vierailija

keskiviikkosin onnelaan tai klubille. muuten suosittelen yo-taloa jos siellä on joku hyvä ilta tiedossa kuten off the hookit tai big pop. party box on semi uus baari jossa käy paljon porukkaa viikonloppusin. out of juiceen on 6e ranneke ja sit kalja, lonkero ja siideri 1e. kannattaa lukee nettisivuilta lisää. saha sijaitsee koskikeskuksen "alakerrassa" ja on hyvä soittoravintola joka on usein täynnä viikonloppuisin. cabarettia tampereella ei enää ole ja paikalle tulee uusi soittoravintola ja ikäraja taisi olla 22, mutten osaa sanoa varmaksi.

out of juicessa on usein todella täyttä ja yhden juoman ostaminen voi kestäää kauan tämän takia, sisältää paljon alaikäisiä. yo talo on indie, alternative pop baari missä hyvä meno ja opiskelija kortilla juomista alennusta! party boxissa on paljon 18-20v ja tarjolla on 1e kaljaa. onnela on mukava mutta hintava paikka, muuttuu kai k18:ksi viikonloppuisin (ennen k20). klubi on tunnelmallinen ja hyvä hengausmesta. passion on vielä yksi hyvä paikka jossa loistava terassi kesäisin ja muutenkin mukava, ja mikä paraste halvat hinnat.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat