Pilalle mennyt hiustenvärjäys, apuja?

Vierailija

Onnistuin jälleen joillain ihme tavalla saamaan hiuksistani todella paljon tummemmat mitä niistä piti tulla värjäyksessä. Oma värini on vaaleanruskea ja tästä väristä oli tarkoitus tulla suklaanruskea, mutta tulikin lähestulkoon musta? En käsitä miten, annoin vaikuttaa tämän 9 minuuttia eli minuutin verran lyhempään mitä piti.
Onkohan omissa hiuksissa jotain että imevät värin niin helposti, koska viime kerralla kävi saman lailla että tuli paljon tummemmat..

Onko jotain hyviä konsteja joilla väriä saisi vaaleammaksi, ilman värinpoistoa, kammoksun värinpoistoa. Tämän siitä saa kun ei viitsi maksaa kampaajalle.. :/ Enkä viitsisi enää maksaa kampaajalle tästä kun olen jo värin maksanut.

Kommentit (14)

Vierailija

varsinkin nyt kesällä väri haalistuu auringossa nopeasti ja runsas hiusten peseminen haalistaa väriä vaaleammaksi! =) joten odota pari viikkoa niin asia korjaantuu itsestään. =)

Vierailija

Mullekin on käynyt noin pari kertaa, eli hiuksia vaan pesemään (tosin ei kannata pestä liian usein, ettei hiusten kunto kärsi). Lohdutuksena voin sanoa, ettei väri välttämättä muiden mielestä näytä liian synkältä, vaikka sinusta tuntuisikin siltä vaaleampien hiusten jälkeen :) Ja kesäisin tosiaan aurinko haalistaa. Seuraavilla kerroilla kun/jos värjäät tummemmiksi kannattaa varmaan ottaa vaaleampi sävy kuin minkä haluaisit.

Kampaajakaan ei käsittääkseni voi muuttaa asiaa ilman värinpoistoa, mutta oletko miettinyt vaaleita raitoja?

(Hävettää saivarrella, mutta olisin ehkä laittanut tämän Muoti&Kauneus -otsikon alle... :) )

Vierailija

Voi ei, inhottavaa:( Mutta uskon kanssa, että väri haalenee kyllä nopeasti. Ja vaaleat raidat vaalentavat kanssa kivasti. Hiusten vaalentaminenhan on kyllä aina värinpoisto, ja se on myös aina se, mitä kampaajakin tekee hiuksia vaalentaessa. Mutta jatkoa ajatellen suosittelen, että aina, kun muutat hiusten väriä, kannattaa tehdä se kampaajalla! Juurikasvun voi sitten hoitaa ihan kotonakin:)

Vierailija

ikävä tilanne, johon ei auta muu kuin toinen käsittely, mikäli haluaa samaan vaaleaan, joka oli aiemmin. Aurinko haalistuttaa kyllä, mutta ite suosittelisin sitä syväpuhdistavaa shampoota pariin pesuun noin ensihätään ja mikäli se ei auta, niin vaaleilla raidoilla saa vaaleamman vaikutelman. :)
Keinovärinpoisto ja vaalennus ovat sitten kaksi eri asiaa - keinovärinpoisto on hellävaraisempi kuin vaalennus eikä usein ole yhtä tehokas kuin vaalennus. Riippuu hiuksesta ja käsittelyistä, mitä hiuksille on tehty.

Vierailija

Jos ei tahdo odotella värin haalistumista tai pestä muutamaa kertaa syväpuhdistavalla, voi väriä vaalentaa hiukan halvemmalla ja nopeammalla keinolla: sitruunamehu. Pistät sitä päähän ja kelmu päälle, pidät kelmua tunnin päässä.

Luin kyseisen vinkin vihreän värin poistoon blondeista hiuskista (pahimman sortin värjäysmoka siis) ja toimi kuin unelma:D. Uusimman Cosmon mukaan pitäis tepsii myös tummiin hiusvärjäyksiin (eri ohje).

Lisää vinkkejä siihen miten vihreä väri saadaan posi vaaleista hiusista (jos on valinnut väärän värin, esim tuhkanvaaleasta tulee helposti harmaa/vihertävä): ketsuppi ja etikka. Kestupin punasen värin pitäis neutraloida vihreetä ja etikka toimii samalla tavalla kuin sitruunan happo. Sori, meni hieman OT:ks.

Vierailija

Mä suosittelisin tuohon kyllä vaikkapa vaalennuspesua kampaajalla. :)Ei ole niin kallis ja auttaa paljon, ei myöskään rasita hiuksia samoin kuin normaali värinpoisto.

Vierailija

näin ammattilaisena voin sanoa että kaupan väreillä kun värjää kannattaa aina ottaa asteen pari vaaleampi kuin mitä haluaisi.. yleensä nimittäin kaupan väreissä tummuus asteet ovat erit kun meillä suomalaisten mielissä on. kun ne on kuitenkin ulkomaalaisille tehty alunperin. yksi suht koht hyvä ja hellä varainen vaalennus on kun hankit vaalennus jauhetta. sekoitat siihen hieman sitä hapetetta(kehite emulsioo) ihan vain vähän ja sitten shamppoota ja hoitoainetta ja levität sen hiuksiin. näin itse olen pari kertaa vaalentanut omien hiuksieni väriä.. pesulla vaalentaminen huonontaa hiusta ja saattaa helpommin näyttää kulahtaneen näköiseltä- näin mie ajattelen..

Vierailija

Jostain jokus luin, että liian tummaksi mennyttä värjäystä voisi yrittää vaalentaa sitruunamehun avulla. Värjäyksen jälkeen hiuksiin sitruunamehua kauttaaltaan hiuksiin, antaa vaikuttaa muutaman minuutin ja huuhtelu.

En ole itse koskaan kokeillut tätä, mutta kenties kokeilemisen arvoinen niksi?!

Vierailija

Mitä tuotetta käytit värjäyksessäsi?

Tuossa aamupäivällä tein saman tempun, eli yritin värjätä hiuksia suklaanruskealla sävyllä, mutta ihan törkeän tumma tästäkin tuli.. Pitänee ilmeisesti siirtyä paljon vaaleampiin sävyihin kun ruskeastakin tulee lähemmäs mustaa.. :P
Mulla oli käytössä Schwartskopf.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat