värien sopivuus

Vierailija

Minulla on ylioppilasjuhlat ensiviikon lauantaina ja parturi keskiviikkona.
Minulla on violetti puku, ja mietin että värjäisin vielä hetkeksi ennen festarihommien alkua kirkkaanpunaiset hiukset, mutta riiteleekö punainen liikaa violetin kanssa. Kyseessä on tumma violetti.

Ehdotelkaa myös muitakin värejä! väriyhdistelmiäkin, mutta ottakaa huomioon, että leikkaan polkkatukan malliset hiukset.

Kommentit (4)

Vierailija

Millaiset hiukset sulla on nyt?

Omasta mielestäni punainen ja violetti ei käy yhteen, mutta ei se multa oo pois, jos värjäät. Jos sulla on nyt vaik ruskeet ni haluaisin oikeen suklaisen värin.

ja ps. muutenkin punaiset hiukset ei oo must kivat, ja ne ei hyvin usein näytä luonnollisilt.

Vierailija

Itselläni on aina silloin tällöin ollut punaiset hiukset ja violetti on aina ollut yksi lempiväreistä. Mielestäni ne sopivat yhteen, olkoonkin että yhdistelmä on persoonallinen (mutta et taida mitään täysin hillittyä asukokonaisuutta hakeakaan?). Edellisen kirjoittajan ehdottamat suklaanruskeat hiukset sopivat varmaan minkä tahansa värisiin vaatteisiin, mutta värjää ihmeessä punaisiksi jos haluat :) Eihän punaisten hiusten ole tarkoituskaan näyttää täysin luonnollisilta, paitsi punaruskeiden sävyjen. Minusta punasävyiset tukat ovat kivoja, kuparista kirsikkaan.

Vierailija

Mulla on yksi ystävä jolla on ihan kirkkaanpunaiset hiukset ja se käyttää melkein joka päivä jotain violettia/lilaa ja sopii hyvin yhteen ne värit, ainakin sen päällä :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat