olen kamala ihminen

Vierailija

Kommentit (8)

Vierailija

Tunnusta poikaystävällesi ja anna hänelle mahdollisuus jättää sinut ja etsiä uskollinen nainen. Haluatko edes olla hänen kanssaan, kun kerran petät häntä? Jos hän jättää sinut, voit vaikka palata tämän toisen miehen luo kokonaan. Jos taas poikaystäväsi antaa sinulle uuden tilaisuuden, katkaise KAIKKI välit tähän toiseen mieheen ja ryhdistäydy. Jos sinusta tuntuu kurjalta, olet kyllä mielestäni ansainnutkin sen pettämällä. Sinun kuuluukin hävetä ja katua, mutta anna kuitenkin itsellesi mahdollisuus oppia virheistä ja parantaa tapasi.

Vierailija

Minustakin sinun tulee ehdottomasti tunnustaa poikaystävällesi tekosi. Jos hän jättää sinut, et saa mankua häntä takaisin.
Mikä on sinulla syynä siihen, että olet pettänyt poikaystävääsi? Onko sinulla sittenkään oikeasti tunteita häntä kohtaan?
Jos poikaystäväsi antaa sinulle tekosi anteeksi, täytyy luottamus rakentaa taas uudestaan alusta ja sinun on oltava luottamuksen arvoinen. Jos hän pistää poikki, sinuna pistäisin välit poikki myös toiseen mieheen, en siis vaihtaisi häneen. Muutenkin kuulostaa hurjalta tuo ikäeronne, jos olet itse vielä alaikäinen. Sinuna suhtautuisin tähän vanhempaan mieheen varauksella!

Vierailija

Jokainen vastaaa itse toimistaan ja sinänsä hyvä että koet tehneesi väärin. Itsekin olen sitä mieltä että tunnusta asia pojallesi ja keskustele asiasta. Hän voi ehkä kanssasi jatkaa jos sinä menet ja tunnustat. Mutta jos et tunnusta ja jäät joskus kiinni niin sitten voi tulla kyseeseen tosi ikävä ja ruma ero, sen lisäksi että olet pettänyt fyysisesti, petät häntä jatkvuasti henkisesti - ja jatkuvasti, jolloin kyllä mihinkään mitä sen jälkeen sanot ei ole uskomista.

Vierailija

NO SÄÄ SANOT SILLE MITEN ASIAT ON JA JÄTÄT SEN KOSKA TOI EI OLE REILUA KELAA NY !! OISKO KIVA JOS SE SUA PETTÄIS IHANAN JA KAUNIIN NAISEN KANSSA ?????? NII MIETI NYT !!!!!

Vierailija

Ei mielestäni alaikäisellä ole hyvä olla itseään seitsemän vuotta vanhemman kanssa suhde. Riippuu toki hyvin paljon siitä oletko 17 vai 13, mutta kuitenkin.
Oli kyllä erittäin typerää ja oma vikasi kun hakeuduit tuohon tilanteeseen. Kerro poikaystävällesi asiasta rehellisesti. Ehkä myös kannattaa erota, sillä tuskin sinulla mitään kovin syviä tunteita on poikaystävääsi kohtaan jos pystyt häntä pettämään.

Vierailija

En usko, että rakastat poikaystävääsi tarpeeksi, koska olet pettänyt häntä. Kannattaisi tunnustaa poikaystävällesi ja miettiä sen jälkeen mitä tahdot.

Vierailija
kristapa

En usko, että rakastat poikaystävääsi tarpeeksi, koska olet pettänyt häntä. Kannattaisi tunnustaa poikaystävällesi ja miettiä sen jälkeen mitä tahdot.

Ei nyt millään pahalla, mutta mietikkö jätkääs yhtää sillonku olit sen toisen luona?
Mietitkö miltäköhän siitä tuntuis jos tietäs. Miltä ittestäs tuntuis..

Vierailija

Tsk tsk, ollaampa täällä nyt kylmiä ja rujoja toista kohtaan. Ihan kuin kukaan ei muka seurustellessa ihastuisi johonkuhun uuteen tuttavuuteen. Jokaiselle käy niin, ennemmin tai myöhemmin. Eriasia taas on, että miten sen asian käsittelee.

Aloittaja on antanut tunteiden viedä. Uusi ihastus on aina lupaus uudesta seikkailusta tuntemattomaan, etenkin jos vierellä on jo kumppani, jonka on itselleen todennut tutuksi ja turvalliseksi. Houkutus on ollut siis liian suuri ja hairahdus sen mukainen. Eikä se katumus silloin iske, vaan se iskee aina jälkikäteen, kun silmät alkavat sokealta ihastumiselta avautua.

Tämän takia Alicen on otettava nyt hairahduksestaan vastuu. Kuten muutkin ovat kehottaneet, myös minusta sinun pitää kertoa poikaystävällesi mitä olet tehnyt (ja kerro se mieluiten kasvotusten). Sinun ei auta puolustella tai kierrellä asiassa. Ihastuit toiseen, petit ja nyt kadut. Sinun pitää antaa tämän jälkeen poikaystävällesi tilaa käsitellä asia ja siitä aiheutuvat tunnemyrskyt. Myös sinun on itsellesi suotava aikaa. Sinun on laitettava tunteesi ojennukseen ja selvitettävä itsellesi, että mikä on pelin henki nyt. Mitä sinä haluat? Poikaystäväsi, sen vanhemman miehen vai et kumpaakaan heistä? Mitä sinun täytyy tehdä, että voisit saavuttaa haluamasi? Mitä se tulee vaatimaan sinulta? Oletko valmis siihen?

Etenkin, sinun pitää kyetä ensin hyväksymään omat tekosi ja siitä aiheutuvat seuraukset. Vasta sen jälkeen katsoa eteen päin elämässä.

Pettäminen on aina väärin, mutta joskus se virhe on tehtävä, jotta oppisi arvostamaan sitä, mitä vierellä on.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat