Vaasan Sky, mikä ikäraja?

Vierailija

Niin olen jo pidemmän aikaa miettinyt mikä ikäraja tuohon baariin olisi. Kun ko. baarin nettisivuilta ei löydy minkäänlaista tietoa tästä, eikä sieltä löydy mitään palautekanavaakaan minkä kautta voisi kysyä. Ainoa tieto on että Sky on auki ilmeisesti joka päivä 16.00-04.00. Tiedän, että ainakin jokin päivä sisäänpääsy on k-18, mutta onkohan näin joka päivä. Ja muutenkin jos on kokemusta minkä ikäisiä ihmisiä ko. yökerhossa käy? No päivällä nyt en ikinä suunnittele menevänikään, mutta esim. perjantai ja lauantai öisin? Ja mikä sisäänpääsy maksu on?

Kommentit (6)

Vierailija

Joo niinpä onkin. Mielenkiintoista miten kaverin poikaystävä kavereineen on joskus päässyt tuonne ja lisäksi tiedän vielä yhden, joka on myös ollut siellä. Ikää heillä kaikilla on 18-19.v.

Kepa
Seuraa 
Liittynyt7.5.2009

Baarin ilmoittamat ikärajat on heidän itsensä määrittelemiä eli eivät ole millään tavalla sitovia vaan voivat päästää sisään kenet tahansa täysi-ikäisen henkilön niin halutessaan.

Vierailija

Edellisiin viesteihin.
Ihanko totta?! Luulin että niin on vain ulkomailla! Mutta että Suomessa! No suoraan sanoen kaveri (jonka poikkis oli käyny ko. baaris) kertoikin tuosta yhdestä 18.v tytöstä, että sillä ilmeisesti yhden portsarin kanssa jotain juttua. En silti tajunnut, että tyypit päästävät ikärajan alittavia sisään.

Ja täytyy sanoa,että juuri se tyttö jolla oli portsarin kans juttua oli jossain vaiheessa sanonut portsarille jtn, että kaverin poikaystävä ja yksi hänen kaveri heitettiin lopulta ulos. ja saivat porttikiellon. Toiset kaverit jäivät sisälle. Tyttö siis oli joskus yläasteella ollut samassa koulussa kaverin poikkiksen ja sen kaverin kanssa ja ovat muka kavereita facebookissa. hah

Kepa
Seuraa 
Liittynyt7.5.2009

Ei sitä tarvi tosiaan olla siis mitään suhteita, mutta esim. jos baarissa on rauhallinen ilta niin silloin usein päästetään alle ravintolan itsemäärittämien rajojen ikäisiä, jotta saadaan tupa täyteen ja illan tulot kuntoon. Noilla ikärajoilla ei tosiaan oo mitään muuta merkitystä kuin se, että niillä yleensä halutaan vähän säännöstellä paikan imagoa ja laatua. Harva 25 haluaa viettää iltaa juuri 18 täyttäneiden kanssa, jonka takia sitten osa baareista ilmoittavat korkeammat ikärajat.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat