Blogeista

Vierailija

Aloitin juuri uuden melko vapaakielisesti kirjotetun blogini ja toivoisin vuorovaikutusta muiden blogittajien kanssa :D lukisin mielelläni muidenkin ihmisten pohtivia blogeja, joihin olet toki voinut kertoa päivittäisestä elämästäsi.

http://kasvutarinani.0yoo.com/Ensimmainen-blogi-b1/dying-to-be-thin-b1-p...

oma blogini, ulkoasu on huono ja opettelen vasta käyttämään sivustoa, pahoitteluni siitä :/. Aihealuettani ei ole rajattu, mutta kirjoitan niistä asioista jotka sillä hetkellä mielessäni painavat joko henkilökohtaisesti tai yhteiskunnallisesti. Käykää toki vilkaisemassa ja antakaa palautetta :)

Sivut

Kommentit (83)

Vierailija

Oookei :) ehkäpä on siis aika alkaa tekemään jotain asian suhteen. Aika hassua, eilen kun yritin yleensäkin lisätä tuota blogi-juttuani tänne, niin aina tuli joku virhe ja käskettiin yrittämään uudestaan myöhemmin :D ajattelin siinä vaiheessa jo että no ehkä olen jo valmiiksi kirottu, kun en edes voi kysyä blogeista :D

Vierailija

Höpöhöpö Reetta, ei mitään tuollaisia juttuja!

Jokainen voi kirjoittaa blogia ja se on oikeasti mitä oivallisin harrastus. Tykkään ite aivan tautisesti :D

Laita linkkiä hetiheti blogistasi, olen kiinnostunut näkemään! :)

Jos kiinnostusta myös siellä niin tässä minun blogini; http://www.donotbefussy.blogspot.com/

Vierailija

Ihania blogeja täällä kaikilla!
Itse aloitin vasta about viikko sitten ensimmäisen blogini ikinä, ja no, ei se mitään helppoa ole aluksi :) mutta mukava harrastus ja puuuha päivien päätteiksi. Minun blogiani voi käydä tsekkaamassa osoitteesta http://www.garmenstyle.blogspot.com ja alkakaahan ihmeessä lukijoiksi, jos yhtään kiinnostaa :) yritän päivitellä blogiani mahd usein!

Vierailija

Tässä oma suht tuore blogini. Tutustu ihmeessä! :)

"22-vuotias sairaanhoitajaksi opiskeleva tyttönen rohkaistui vihdoin ja julkaisi oman blogin! Olen shoppailuholisti ja kiinnostunut vaatteista, laukuista, kengistä, koruista jne. Voin taata, että niitä tullaan blogissa näkemään! ;)"

http://tiramisuheidi.blogspot.com/

Vierailija

Minäkin liityn joukkoon :) Perustin jokin aika sitten oman blogini, jossa kirjoitan elämästäni uudessa kaupungissa, Rovaniemellä, jonne juuri muutin, sillä aloitan syksyllä opinnot Lapin yliopistossa. Juttua vaatteista, omasta tyylistäni, liikunnasta, sisustamisestä, matkailusta ja opiskelusta :)

Tulkaa ihmeessä tsekkaamaan ja kommentoimaan :)

http://walkingintheairr.blogspot.com

Vierailija

Käykäähän myös kurkkaamassa oma uutukainen blogini!

http://ripaus.blogspot.com

Blogi käsittelee monia itseäni innostavia asioita. Sieltä bongaat ottamiani valokuvia, kynsiini tehtyjä lakkailuja ja viimeisimpiä ostoksiani. Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita ja uudet lukijat otan avosylin vastaan! :)

Kerrothan siis mielipiteesi ja mahdolliset parannusehdotuksesi, jotta pystyn muovaamaan kaiken paremmaksi ja poistamaan mahdolliset virheet teksteissä. :)

Vierailija

Mäkin perustin oman blogini vasta ihan hetki sitten, ja jo pelkästään ulkoasun työstäminen on kieltämättä aika vaivalloista! Huomaan, että todella moni pitää tyyli/muoti/vaateblogia, mikä on nykyaikana kyllä ihan ymmärrettävää. Itse tykkään ennemmin pohtia elämää, arkea, ihmissuhteita ja ilmiöitä... No kaikkea mikä itseä mietityttää, tietenkin!

Todella kauniita ulkoasuja täällä ihmisten blogeissa.

Mun blogissa ei oo vielä kuin muutama teksti, mutta se löytyy osoitteesta
http://j-y-suis-jamais-allee.blogspot.com/

Kommentit on toki tervetulleita :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat