Juhannus

Vierailija

Missä merkeissä meinasitte viettää juhannuksen? Menettekö festareille, mökille yms?

Kommentit (15)

Vierailija

Taidampa eksyä kesätalkoisiin kesäterassia kaverille rakentamaan. Hyvä ruoka ja mahtava seura piristää mukavasti. :) Alkoholi jää ainakin omalta kohdalta väliin, kun vatsassa kehittyy uusi elämä <3.

Kellen
Seuraa 
Liittynyt28.5.2009

On suunnitelmat vielä vähän auki.. On kyllä pyydetty lähtemään saareen, mutta kännissä örveltäminen ja makkaran syönti ei ole mun juttu. Ainakin hyvästä ruuasta aion nauttia, se on varmaa =)

Vierailija

mökille. siellä syödään, pelataan lautapelejä, käydään baarissa (paikallisessa pikku pupissa :D), juodaan (kohtuudella), saunotaan.. tietysti hyvässä seurassa ;)

Vierailija

Juhannusaattona mennään mökille porukalla ja juhlitaan siellä, viikonloppuna luultavasti jonnekin vähän bailaamaan jos hyvin käy. Odotan innolla !

Vierailija

Kaverin mökille olis tarkotus mennä :) Grillaillaan, mahdollisesti uidaan ja kuulemani mukaan ehkä jopa remontoidaan yksi katto! Se lienee tehtävä ennen kuin korkkaamme ilojuomaa keskiyön auringon kunniaksi..

Vierailija

mökille tietty :) edelliset kesät ei oo olleet niin perinteisiä, niin nyt pitää jälleen kunnioittaa perinteikästä mökkijuhannusta. toissa vuonna olin töissä jussin ja viime vuonna vietin juhannusaaton venetsiassa :) toi viime vuotinen olikin eräänlainen vastaveto perinteiselle juhannukselle, kun kukaan kavereista ei tarpeeksi ajoissa keksinyt mitään kivaa. odotan kyl innolla pitkää viikonloppua :)

Vierailija

Juhannus menee kyllä kokonaan työn merkeissä, myös sunnuntaina. Pitää sitä silti yrittää työvuorojen ulkopuolella ihmisten kanssa istua ja viettää juhannusta hyvällä fiiliksellä:) Ehkä sitä yhden bissenkin kerkeää ottamaan. Toivotaan vain et kelit suosisi

Vierailija

Taidanpa olla poikaystävän kanssa kahdestaan kotonani muun perheen lähtiessä mökkeilemään. Ei mitään erityisiä suunnitelmia ole, varmaan vaan löhötään, herkutellaan, ehkä juodaan vähän yms. Aluksi meidän oli tarkoitus lähteä yhden tutun mökille, mutta eipä sinne sitten pääsekään. Mutta luultavasti tulee mukava juhannus näinkin. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat