Piknik-eväät

Vierailija

Olen menossa piknikille isommalla porukalla ja mietimmekin että mitä syötävää ja juotavaa voisi ottaa mukaan. Teidän vinkkinne ovat tervetulleita!

Kommentit (9)

Vierailija

Salaattia, mansikoita, juomaksi kivennäisvettä, patonkia, pientä naposteltavaa, kuten pähkinöitä...

Kaikkea mahdollisimman helposti syötävää. Salaatti kannattaa tehdä kannelliseen rasiaan ja siitä jakaa lautasille tai tehdä suoraan annoksina rasioihin. Mitään sottaisia kastikkeita ei varmaan kannata tehdä eikä mitenkään raskasta syötävää :)

Kellen
Seuraa 
Liittynyt28.5.2009

Oltiin vähän aikaa sitten avomieheni kanssa piknikillä :) Meillä oli mukana viinirypäleitä, suola- ja voileipäkeksejä, sekä niiden päälle valkosipulilevitettä.

Ja tosiaan, patonki on hyvä vaihtoehto aina (:

Vierailija

Meidän viime kerran extempore piknikin eväät olivat karkkia ja kaljaa :D
Yleensä suosin kyllä patonkia, levitettä ja muuta pientä purtavaa + porejuomaa :) Ystäväni leipoi alkukesän piknikille ihania voitaikinaneliöitä. Eli leikkasi valmiista voitaikinasta pieniä neliöitä joiden päälle laittoi pari oliivia, juustoa ja reilusti maustetta ja eikun uuniin. Olivat aivan mainioita sekä lämpinä että kylmänä! Ja tuli halvaksi!

Vierailija

Itse olen ottanut piknikille mukaan kreikkalaista salaattia, mansikoita ja siideriä/kaljaa. Kerran myös croissantteja ja vadelmia sekä teetä. Hedelmät toimii aina. Pitäsi seuraavalla kerralla testata patonkia, juustoja ja viiniä.

Vierailija

Wrapit on aika peruseväitä meidän piknik-korissa ja tietysti kolmioleivät. Täytteeksi useimmiten kinkku-ananas-aurajuusto, tuorejuustoon ja pieneen määrään majoneesia sekoitettuna. Aina hitti. Teen kyllä aika paljon erilaisia voileipätäyte variaatioita. Voi vaikka paistaa rapeita pekonikuutioita, väliin lisäks tuoreita salaatinlehtiä, juustoa ja joku levite, esim. majoneesi. Tai levitteeksi valkosipulituorejuustoa, balsamicomarinoitua paahdettua paprikaa ja juustoa. Leipien väliin voi keksiä vaikka mitä namskua :P Mansikat on aika sotkuista syötävää, jos kannat ei ole poistettu, mä suosin mielummin kirsikoita, herneitä tai vadelmia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat