Meikkipakit

Vierailija

Mistäköhän löytäisin suhteellisen edullisia meikkipakkeja? Alkaa noita pienia meikkipusseja olemaan sen verran, yritin netistä katsella, mutta olivat kalliita (<300€) tai vain ammattilaisille tarkoitettuja. Kiitos jo etukäteen :)

Kommentit (4)

Vierailija

Työkalupakit ja kalastajan viehepakit! ;) Jos ei ulkonäkö ole se tärkein vaan toimivuus niin noi on ihan ykkösiä! Tarpeeksi pitkiä et siveltimet mahtuu, paljon pieniä lokeroita, kevyitä, saa tiukasti kiinni, ja helppo kantaa mukana. Oman pikkukokoiseni ostin Clas Ohlsonilta viidellä eurolla eli ei tosiaankaan ole hinnasta kiinni :D Helppo täyttää tommoi ku lähtee reissuun / kyläilemään ja haluu meikkiä mukaan mut ei haluu et puolet rasioista menee rikki ja siveltimet puristuu.

Vierailija
maii

Monet ammattilaisetkin muuten käyttävät työkalu- ja kalastuspakkeja meikkipakkeina ;)

En muuten yhtään ihmettele, noiku on ihan loistavia:D Mikäs siinä jos rahaa on laittaa johonki MAC:in tai MUS:n pakkeihin se 50-100 e vähimmillään, mut me muut käytetään kyl ilomielin tommosia kevyempiä jotka ajaa saman asian ;)

Vierailija

Kiitos vinkeistä :) Täytyykin hyödyntää miehen kalastusharrastusta ja lähteä ensi kerralla ostoksille mukaan valikoimia katselemaan :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat