Mitä mukaan festareille?

Vierailija

Olen tänä kesänä menossa useammillekkin festareille ja kysyn nyt mitä kaikkea kannattaa ainakin ottaa mukaan? En ole kovin monilla festareilla ollut ja aina tuntuu että jotain unohtu kotiin. Kiitos vastanneille, kaikki vinkit ovat tervetulleita.

Kommentit (4)

Vierailija

Aurinkorasvaa, tyhjä pullo (ne ei hyväksy alkoholia, joten ne kaataa yleensä vedenkin pois jos epäilevät että yrität tuoda kossua tms mukaan - yleensä festareilla on vesipisteet missä voi käydä täyttämässä sen pullon), mielellään joku siisti hattu tai huivi ettei tuu auringonpistosta, mukavat kengät (ei mitkään korkkarit - ne pilaantuu hetkessä ihmismassassa!) ja kortsut (varmuuden vuoksi O_O). Jos aiot tuoda alkoholia, vaikkei sais, niin kuulema minigrip-pussit rintsikoissa toimii.. vaikka minhähän en ikinä tällaista tee.. O:)

Vierailija

Kannattaa ottaa jotain ruokaa, siis tyyliin karkkia/sipsiä/energiapatukkaa. Jos vaan juo ja heiluu pitkin paikkoja voi yhtäkkiä havahtua siihen ettei ole syönyt mitään pitkään aikaan, joten joku energiapitoinen juttu mukaan että voi äkkiä syödä.

Käsidesi, kosteuspyyhkeet, laastareita, jätesäkki (voi istua siinä päällä jos maa/nurmikko on kosteaa), aina varmuuden vuoksi kertakäyttösadetakki... Siinäpä ne tärkeimmät. Ja vaihtovaatteet, ei välttistä koko kerrastoa mutta ainakin paita.

Mutta jos lähtee festareille kauemmas moneksi päiväksi niin lista pitenee aika paljon :D

Vierailija

No tossahan on ne tärkeimmät jo tullukkin. Mut kannattaa oikeesti ottaa jotain pitkää housuu( paksut legginssit on hyvät, kevyt, lämmin)sitten ihan vinkkinä että ottakaa sellanen kertakäyttönen sadetakki. Se voi pelastaa sun koko festaris. Jokainen ymmärtää ku seisot sellanen päällä. :) Ja sitten mulla on ainakin ollu nyt monta vuotta lakana mukana. Sen päällä voi istuskella ja sitten ku festarit on ohi ni jättää lakanan sinne. se on sopivan iso ni mahtuu enemmänki porukkaa ja muutenki kätevä :> Ja AVAAMATONTA juotavaa saa ottaa, ni ota pullollinen jotain niin ei tarvi koko päivää jonotella vesipisteille. FESTARIT ON IHANIA<3

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat