Mitä mukaan reilille?

Vierailija

Ollaan miehen kanssa lähdössä syksyllä kiertämään Ranskaa ja Espanjaa. Varsinaisesti ei ole kyse reilaamisesta, mutta majoituspaikka vaihtuu useaan otteeseen ja mielellään pitäisin matkatavarat minimissä. Mitä kannattaa ja mitä ei kannata ottaa? Muuta huomioitavaa?
Kaikenlaiset vinkit ja kokemukset ovat tervetulleita! :)

Kommentit (1)

Vierailija

Euroopassa reilaamisesta minulla ei ole kokemusta mutta jonkin verran on tullut reissattua muualla päin maailmaa. Suurin osa matkatavaroista on yleensä vaatteita joten ne kannattaa valita huolella. Kannatta ottaa mukavia, käytännöllisiä ja moniin tilanteisiin sopivia vaatteita. Farkkuja en yleensä ota sillä ne painaa aika paljon.

Matkalla ei aina ole esim. aikaa pesettää vaatteita joten käsinpesuun tarkoitettua pyykkipulveria on hyvä olla matkassa. Viime reissussa en myöskään olisi pärjännyt ilman taskulamppua!

Mukaan ei kannata ottaa suuria määriä kosmetiikkaa kuten esim. voiteita ja puhdistusaineita. Matkalla ei aina tarvitse olla niin hienona ja ihokin tarvitsee välillä lomaa kaiken maailman voiteista ja aineista. Perus kosteuvoide, shampoo ja saippua riittää. Haavat ja hiertymät tulehtuu helposti lämpimässä ilmastossa joten antiseptinen puhdistusaine on must. Matkaan kannattaa otta mukavat kengät ja varmuuden vuoksi Compeed-pakkaus!

Hyvää matkaa!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat