Pushing Daisies - Viihde ja kulttuuri

Hilavitkutin

Kyseessä siis tänään 22.00 Subilta alkava uutuussarja.

Sarjan idea on, että Ned -nimisellä miehellä on kyky, jonka avulla hän voi herätellä kuolleita ihmisiä, eläimiä ja kasveja. Koskettuaan kuollutta henkilöä, tämä herää eloon. Toinen kosketus palauttaa tämän jälleen kuolleiden kirjoihin. Ihmeparannus saa kestää kuitenkin vain minuutin, muuten joku toinen kuolee.
Kuvioita sekoittaa Nedin ensirakkaus, joka on kuollut. Tämän herätettyään Ned ei siis saa koskea tähän enää toista kertaa tai hän kuolee "uudelleen".

Meinaako joku muu ruveta seuraamaan sarjaa? Itseäni kiinnostaa tämä sarjauutuus kovasti, kaikkialta kuullut oikeastaan vaan myönteistä. Odotan siis innolla :)

Sivut

Kommentit (18)

Celestia

Ooh, meinasin ite just aloittaa aiheen tästä :D
Eli kyllä, aion ehdottomasti alkaa seuraamaan. Oon jo melko vakuuttunu siitä, että pilottijakso tekee muhun vaikutuksen, joten siksi voin jo heti sanoa että aion alkaa seuraamaan :D Muutamia pätkiä oon katsellut netistä ja lukenut juttuja, hyvältä tosiaan vaikuttaa. Sarjan idea/juonikin on jo niin erikoinen että tän on melkein pakko olla hyvä :)

Nyytikki

Osittain koukutti, osittain ei. Luulin tässä olevan ehkä vähän mustempaa huumoria ja nyt se onkin kukkakedolla juoksemista ja söpö (kuollut/elävä) naapurintyttö. No, ihan hyvä jakso oli kuitenkin :)

Tsein

Mieki odotin enemmän samanlaista huumoria ku 6 feet under -sarjassa, mut jäi kyllä siitä tosi kauas. Ei tuo nyt mikään älyttömän huono ollut ja tulee varmaan seurattua, mut jotain siitä vielä puuttu. Lisäksi ärsyän sarjoja, joissa on selostaja.

Hilavitkutin

Pilottijakson nähtyäni olen Tseinin ja Nyytikin kanssa samaa mieltä. Joku tietty terä puuttui tuosta, ideasta olisi voinut saada paljon enemmänkin irti. Tykkäsin kuitenkin siitä, että toteutus oli erilainen kuin tusinasarjoilla.

Jään odottelemaan seuraavia jaksoja ja annan painokkaan tuomioni sarjalle vasta sitten..

Jesssi-

En sitten eilen jaksanut tätä katsoa mutta ensi viikolla olisi sitten tarkoitus alkaa seuraamaan.Tuskin jäin mistään kovin tärkeästä eilenkään paitsi :D

Tsein

^Aika perinteinen aloitusjakso. Esiteltiin henkilöt ja tilanne ja muutama käytännön esimerkki. Hyvin pääsee messiin, jos tietää suunnilleen mistä on kyse.

ruusu
Hilavitkutin
Joku tietty terä puuttui tuosta, ideasta olisi voinut saada paljon enemmänkin irti. Tykkäsin kuitenkin siitä, että toteutus oli erilainen kuin tusinasarjoilla..

Tätä mieltä itsekin.

Tsein

Yritin miettiä, että mikä tuossa toteutuksessa (kuvaus yms.) teki sen, että sarjasta sellainen Disney-satumainen kuva. Oliks siinä jotenkin erilaiset värit ku yleensä vai mitä?

Nyytikki

Pistin merkille saman jutun ja olisin valmis lyömään vetoa värityksen puolesta. Ja ehkä pikkaisen se piirastalo oli kuin mistäkin sadusta, muutenkin sellainen tietty vanhanaikaisuus siinä huusi. Ei ollut sellaisia ruuhkaisia katuja jne. mitä yleensä monissa sarjoissa näkee.

Hilavitkutin

Yksi asia kanssa mikä oli onnistunut, oli henkilöiden puvustus. Tykkäsin tosi paljon vaatteista ja puvustuksen toteutuksesta. Värikkäitä mekkoja jne.

Autumny

Ihastuin tähän kyllä ihan täysiä :D Minusta esim. se selostaja-ääni ja koko sarjan väritys ja puvustus ja kaikki olivat huisin söpöjä ja toivat jollain tavalla mieleen esim. Tim Burtonin Charlie and the Chocolate factoryn.

Celestia

Mitäs mieltä ihmiset oli eilisestä jaksosta? :) Vaikka pilottijaksostakin tykkäsin, niin musta tää toinen jakso oli jopa parempi. Huomaan jo pientä koukuttumista itsessäni, sen verran hyvältä tää sarja alkaa vaikuttaa. Tykkään kun tää on juonellisesti, visuaalisesti ja muutenkin toteutukseltaan niin erilainen kuin muut sarjat, ja toi surrealistinen ja satumainen teema on jotenkin ihana :) Plus että päähenkilö Ned on ihanan symppiksen näköinen ja oloinen.

Nyytikki

Minua taasen vähän ärsyttää se, että tämä on niin satumainen, kun idea voisi tuoda niin paljon paremmin mustaa huumoria esille Six feet underin tai jopa Housemaiseen tapaan... Mutta kyllähän tuo noinkin menee, jotenkin vähän turhan söpöilyä silti minusta. Luulen silti jääväni seuraamaan sarjaa...

Tsein

Tökki eilisessä jaksossa joku tosi paljon, mutta en vaan muista enää, että mikä. Eiku muistinpa just ku kirjotin tuon lauseen. Se, että vaikka tää peruskuvio tässä on aika yliluonnollinen, niin mie en tykänny eilisen jakson juonesta, koska se oli liian "out there". Päivänkakkaroilla toimivia autoja, joita testataan (?) ruumiksilla.

Mut sillä piirakkamestan tarjoilijatypyllä on kivoja vaatteita. Eilen sillä oli aivan ihana mekko päällä.

Tuo söpöily minuakin vähän ärsyttää. Aika siirappista.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat