Paratiisihotelli - Viihde ja kulttuuri

TaskuMyy

Muistaako kukaan katsoneensa ekaa tuotanto kautta?
Toinehan alkaa tässä lähi aikoinan :wink:

Itse jäin sillon aikoinani koukkuun ks. ohjelmaa.
Toivottavasti yhtä hyvä ko ekakin tuotantokausi :wink:

Sivut

Kommentit (21)

trandi

Pakkohan toi toinenki tuotantojakso on kattoa. Eka tuottis tuli katottuu molemmilla kerroilla ku telkasta tuli ja jos sattui jäämään väliin niin nauhalle :oops: Olin siis enemmän kuin koukussa, saa nähä miten nyt käy :lol:

[size=9](Sattuukos kukaan muute tietämään mistä ensimmäistä tuotantokautta saisi ostettua, olen kuullut että jollakin on dvd-paketti)[/size]

Baby-G

Joo, katsoin kans ekan tuotantokauden.
Aluksi ajattelin että juma mikä roskasarja, mutta koukkuun jäin. :D

Aion kyllä alkaa kattoo tota uuttakin kun tällä viikolla alkaa.

marsipaaninapa

Katsoin juu ekan tuottiksen, mutta loppuratkaisu jäi näkemättä... Jos joku muistaa, voisiko selventää vähän? :D
Ja totta kai on tätä uuttakin pakko seurata :lol:

Celestia

^ marsipaaninapa, muistaakseni Charla ja Keith voitti kisan, Charla päätti pitää koko voittosumman itsellään jakamatta siitä osaa "kumppaninsa" Daven kanssa, kun taas Keith päätti jakaa rahansa Taran kanssa :)

Kattelin ihan koukkuuntuneena ekan kauden, sekä ensiesitykset että uusinnat 8-[ Joten kyllä mut varmasti löytää telkun äärestä heti kunhan tää alkaa, toivon kans että tulee yhtä värikäs ja tapahtumarikas kausi kuin mitä edellinen oli :) Vissiin 1.9 alkaa pyörimään tämä.

TaskuMyy

Ite tykkäsin siittä Tonyasta(?), se oli mukava nainen :)

Että vihasin sitä Charlaa, oli semmonen pilalle hemmotellun kakaran olonen :evil:

NeitiMielenkiintoinen

Koska tämmönen ohjelma on tullut? Miltä kanavalta?
Ei sano mitään koko ohjelma, mut vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta :D

TaskuMyy
NeitiMielenkiintoinen
Koska tämmönen ohjelma on tullut? Miltä kanavalta?
Ei sano mitään koko ohjelma, mut vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta :D

Siittä on kauan aikaa :o
V. 2003 netin mukaan :)


''Paratiisi Hotelli on viihdyttävää amerikkalaista tosi-tv draamaa. Sarjan idea on yksinkertainen: kasa sinkkuja laitetaan oikeaan paratiisi hotelliin, jossa heitä kohdellaan kuin kuninkaallisia, hovimestarit ja tarjoilijat passaavat asukkeja ja heidän tarvitsee vain nauttia olostaan. Jotta samoja naamoja ei tarvitsisi katsoa sarjan alusta loppuun pidetään asukkien luku parittomana, jolloin paritta jäänyt pudotetaan karsinnassa pois ja uusi äänestetään tilalle. Tämän lisäksi sarjassa koetaan juonen käänteitä aina silloin, kun niitä vähiten odottaisi ja tämä todella pitää katsojan mielenkiintoa yllä.

Realitydraamaa parhaimmillaan! Asukeiksi sarjaan on valittu loistavia, räväköitä ja mielenkiintoisia ihmisiä, jotka todella tekevät sarjasta mieleenpainuvan. Sarjassa koetaan romanttisia suhteita ja jopa rakkauteenkin asti päädytään. Riidat ovat arkipäivää ja tietyssä pisteessä paratiisissa koetaan todellisia ongelmia ja riidat muuttuvat lähinnä sodaksi, joka käydään toki sanoin.

Silmänruokaa riittää niin miehille kuin naisillekin, sillä asukit hilluvat päivät pitkät vähissä vaatteissa, naiset bikineissä ja miehet ilman paitaa. Ja näin miehenä on pakko sanoa, että todellisia herkkupaloja löytyy heti useampi.
Sarjan ihmisistä olisi hyvä kertoa, mutta ikävä kyllä muistini on sen verran hatara etten pysty kattavaa pakettia heistä tarjoilemaan.''

NeitiMielenkiintoinen
shazzer
Tänäänkö se alkaa? Pitää kyllä katsoa, katoin edellisen kaudenkin. Ärsyttävä, mutta niin koukuttava

Miltä kanavalta? Mihin aikaan?

Kiitos TaskuMyy infosta :)

shazzer

^No huuuh! Nimittäin jos ois ollu eilen oisin missannut. Tänne kun tulin ajattelin että eeeei prkl unohdin! Mutta onneksi alkaakin vasta maanantaina :D

[size=7]Edit: Anteeksi jo etukäteen, mutta mulla häiritsee aika paljon kun kyseessä on yhdyssana ja otsikossa sanat on erikseen. En mie pilkunviilaaja ole - aina[/size] :roll:

[size=7][color=indigo]Korjasin sen :wink: -Cel-[/color][/size]

Celestia

^ :D

Eipä ainakaan näin ensikatsomalla näyttänyt olevan kovinkaan mielenkiintoista porukkaa tuolla. Toivottavasti niissä tulevissa uusissa asukkaissa ois kiinnostavampia. Mutta katsellaan nyt, täähän oli vasta eka jakso niin en ala heti tuomitsemaan enempää :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat