Kuin kaksosia! - Viihde ja kulttuuri

shazzer

Usein sitä huomaa kuinka paljon joku julkkis on jonkun toisen näköinen ja sen vuoksi saattaa usein sekoittaa keskenään.
Tänne keskustelua aiheesta, kuvia kommentoitavaksi yms.

Sivut

Kommentit (25)

shazzer
Laurau
Joo, hauska keskustelu! :D

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/ce/Dax_Shepard_by_... Dax Shephard näyttää jonkin verran Tuho-osaston http://www.buddytv.com/articles/hot-list-zach-braff-2.jpg Zach Braffilta.

Ah joo tämä kaksikko kylläkyllä! Huomasin tämänkin joskus kun seurasin tuho-osastoa ja katoin sellasen leffan kuin "Without a paddle" jossa tämä Dax. Ihan kuin veljeksiä olisivat.

SinRuid

^^Ahhahaa, anteeksi ot, mutta tuon Puustjärven tukka on niin hupaisa! Välillä hassuttelen ja letitän tuolla samalla tyylillä kaikki hiukset pään ympäri. Siitä tulee tosi söpö myssy.

Snaelaug

Mun mielestä toi idolsin tyttö (jota Laura Birniin verrattiin) näyttää ihan siltä naiselta kuka on Actimel-mainoksessa, kertoo siin et heidänkin perheessä kaikki sitä joka aamu vetää, ja sanoo jtn "maistuu myös perheen pienimmille" ja samalla pikkupoika käy hörppäämässä sitä Actimeliä. Oiskohan kuvattu jsn pikaruokalassa tai jotain. Kovasti taustalta kuuluu lasten melskaamista.

Lukretia

Enpä ole ikinä ajatellut, että Natalie Portman ja Keira Knightley olisi samannäköiset, mutta kun vierekkäin katsoi kuvia, en meinannut tunnistaa Portmania - katsoin vaan, että tuossakin kuvassa on Knightley. :o

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat