Paras päivä mennä leffaan tai teatteriin? - Viihde ja kulttuuri

Toimitus

Toimitus kysyy taas kummia.. :)

Kommentit (10)

Tsein

Selkeästi lauantai. Jaksaa valvoa, kun ei ole ollut töissä ja silloin saa yleensä ystävänkin mukaan, kun monella muullakin on vapaata. Iltaa voi myös helposti jatkaa muissa tunnelmissa. Mikäs sen kivempaa. Lauantaina ei yleensä myöskään ole pakko tehdä mitään muuta, kuten suunnitella seuraavaa viikkoa, tehdä rästihommia jne. Sitä varten on sunnuntai-ilta.

Celestia

Itselläni on jo pitkään ollut vakiona mennä leffaan maanantaisin, silloin kun siellä siis jotain hyvää pyörii. Päivävalinnalle ei oikeestaan ole muuta syytä kuin se, että täällä päin maanantaisin leffaliput on pari euroa halvempia kuin muina päivinä. Siispä ihan säästön kannalta valitsen maanantain :) Toisaalta maanantait on usein vähän ankeita päiviä ja silloin pieni piristys on tarpeen, joten ehkä sekin on hyvä syy käydä maanantaisin leffassa :)
Viikonloppuisin taas on aina jotain muuta tekemistä niin silloin ei oikein leffaan kerkeä.

Tapsu

Lauantai. Leffaan hyvä mennä kaupungille kun parkkimaksuja ei tod.näk. joudu enää illasta maksamaan, ja muutenkin kiva kun sit seuraavana päivänä voi vielä nukkua myöhään. Perjantaikin on kiva mutta kun vuorotöitten takia ei aina perjantait käy niin lauantait on varmoja :wink:

Rasberry

Lauantai, ehdottomasti! Silloin on ihana mennä joko leffaan tai kämpiä kotona peiton alle telkkarin eteen, ja herkutella masun täyteen. Lauantaisinhan on vain herkkupäivä :P

Msuh

Vastasin perjantai. Työ-/kouluviikko on lopuillaan ja on kiva heittää aivot hetkeksi narikkaan hyppäämällä aivan toiseen maailmaan elokuvan avulla :)

tata

Täälläkin yks lauantai-vastannut. Tai mikä tahansa viikonlopun päivistä (lasken siis myös perjantain viikonloppuun, kun siitä se alkaa) käy, mutta tuon lauantain valitsin kuitenkin...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat