Jenkit, erit. New York - Viihde ja kulttuuri

Lauryn

Heippa!

Minnepäin Usassa kannattaa matkustaa, mitä nähtävyyksiä? Kokemuksia eri paikoista? Edullisia shoppailupaikkoja Nykissä? Kaikki tieto tervetullutta.

Kommentit (2)

Rasberry

No Jenkeissä on nyt niin järkyttävästi eri ostospaikkoja, ettei voi mitenkään alkaa luettelemaan :o Mutta esim. Target-ostoskeskukset löytyy joka puolelta mannerta, ovat järkyttävän isot, kattavat ja laadukkaat. Eipä ole mitenkään hirveän kallistakaan! Nykistähän sitten löytää erikseen kaikki Guccit ja Pradat, että jos ei fyffet riitä niin ne voi jättää suoraan väliin, siellä on hintavaa kamaa. Macy's-ostoskeskuksiin olen myös törmännyt New Yorkissa, aika samanlainen kuin Targetkin, paitsi että Macy's sisältää myös erilaisia yksityisiä liikkeitä, mm. Vuittonia jne.

Jos Jenkeiltä haluat erilaista meininkiä kuin Suomessa, kannattaa matkustaa lähinnä sinne Florida/Kalifornia puolelle, New York ja Vegas ovat vain suuria suuria kaupunkeja (hienoja tosin nekin). Jos haluaa taas nähdä enemmän Suomea muistuttavaa Amerikkaa, on sitten nää sisävaltiot parhaimmat, esim. Michigan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat