Tallinna - Viihde ja kulttuuri

Rattle_girl

Olisiko teillä rakkaat cosmolaiset mitään tietoa, noista Tallinnan suht halvoista hotelleista, niiden ei tarvitsisi olla edes ihan keskustassa?
Kun monet hotellit tuntuvat siellä olevan jo Suomen hintaluokkaa.
Oltaisiin lähdössä sinne 6.8. ja 9.8 tultaisin takaisin Suomen maille..
Matkaan siis olisi lähdössä 2 aikuista.

-otsikko by sunlion

Kommentit (10)

mamelukki

City Hotel Portus - Tallinna
Hintaan sis. Aamiaispöytä, 1 huone, 2hlö, 2 yötä
Loppusumma 97.44 € (sisältää verot ja maksut)

Siinä on yksi halvimmista hotelleista, eikä ole edes kauhean pitkällä satamasta.

Rattle_girl

Vastaus tuli hieman "myöhään".
Mutta kävi´n mieheni kanssa "Matka Pojilta" matkan varaamassa, menopaluut 2:lle jollain uudella nopealla aluksella ( en muista sen nimeä nyt) niin oli 120e. ja ja sit 3 yötä juuri tuolla City portus hotellissa reilun 130e. kun oli joku tarjous siellä menossa sopivasta.
Ja tietenkin bussikyydit satamaan ja takaisin.
Suht halpa tuli noin matka olemaan kuljetuksin, vajaat 300e.
Jolla olisi Suomessa juuri yön paremmassa hotellissa ja hyvässä huoneessa!

Toki sitten siellä Tallinnassa varmaankin menee tilipussi miinuksen puolelle kun tulee törsättyä ja baareissa oltua.

Onko muuten teillä hyviä vinkkejä, mitkä ovat ehdottomat hyvät ja halvat liikkeet?
Ruokaravintolat?
Kapakat?

celia

Hmh, miksihän haku ei löytänyt tätä keskustelua. No mutta kuitenkin:

Lähdössä Tallinnaan 20.11 ja näin ensikertalaisena ei ole hajuakaan minkään sijainnista. Onko paljonkin näitä kansainvälisiä ketjuja? Missä on parhaat kaupat? Ravintolat? Kiitos. :)

marika_

^Parhaat shoppailupaikat on mun mielestä vanhassa kaupungissa, joka löytyy siis ihan keskustasta. Siellä on paljon kaiken hintasia pienempiä kauppoja. Toki perus henkkamaukat ja muut löytyy keskustan isoista kauppakeskuksista, mutta samat hinnat siellä on kun suomessa, eli ei nyt ehkä niihin kannata liikaa panostaa (toki näistä kauppakeskuksista löytyy myös jotain merkkiliikkeitä joita ei suomessa jokakulmassa ole, että voihan niissäkin piipahtaa). Sataman lähellä on myös pari tämmöstä "krääsäkeskusta" (merekeskus ja sitten toinen jonka nimeä en saa päähän), joissa siis myydään pienissä epämäärissä kojuissa vaatteita, astioita, piraattikamaa, koriste-esineitä yms. yms. yms. Kannattaa kyllä käydä, mutta siellä sitten TOSI varovasti, rahat lähtevät helposti varkaiden matkaan ja joskus saattaa jopa käydä niin ettei saakaan sitä vaatetta mitä juuri sovitti (myyjä vaihtaa koon tms.), eli tarkkana.

Ravintoloista myöskin parhaat löytyy vanhasta kaupungista, ainakin näin omasta mielestäni. Mitään erityistä ravintolaa en nyt osaa suositella, mutta sinne vaan sompailemaan ja mieleistään etsimään.

Jaja... niin, jos viinatuljaisia haluaa, niin halvimmalla saa SuperAlkosta (http://www.viinarannasta.ee/) jonka myymälä löytyy ihan sataman vierestä. On TOSI epämääräisen näkönen paikka (joku miljoona vuotta vanha sortumispisteessä oleva tosi kurpsahtanu talo), mutta hyvät on valikoimat ja tosiaan halvempaa kun monissa muissa "hienommissa" paikoissa. Jos ette löydä, niin kysykää joltain suomalaiselta, kaikki tietää sen koska lähinnä suomalaiset viinaturistit siellä taitaa käydä :lol:

Olikos teillä jo hotelli varattuna?

JJEMMY

Eikös täällä ollu jo yks keskustelu tallinnasta, mitä en kyllä nyt löytäny. Siellä oli vielä celen pitkät sepostukset ks. paikasta ja shoppailumestoista? Mihinköhän se on hävinny...

marimma
JJEMMY
No katos vaan! Totaa annetaanko olla näitten erillään vai pitäskö tosta vanhasta tehdä ihan yleinen tallinna keskustelu?

Tai sit tää vaan tallinna keskusteluna ja tuo vanha ihan niinkun on nytkin ollut niin shoppailupaikkoina :) En tiiä. Sama se :)

Mut siirrän VIIHTEESEEN!

laara

Ei muuten oo SuperAlko halvin, ainakaan kesällä ei ollu. Siellä oli tosi huonot valikoimat kesällä. Se on halapa, joka on Tallinkin hotellia sivua vastapäätä keskustassa. Tosi "hienon" näkönen alko, mutta yllättävän halpa. Breezerit alle euron ja sillee. Siis jos Breezereitä ja sellasia hakee. SuperAlkossa ei mitään breezereitä ollu ja viina valikoimaki oli aika suppia loppujen lopuksi.
Virukeskuksessa on kauppoja, tosin aika samat ku suomessaki, tosin osassa eri valikoima. Ettimällä löytää :) ei kannata ottaa liian tiukkaa aikataulua et ehtii rauhassa ettiä :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat