Suojelijat - Viihde ja kulttuuri

-Maya-

Mitäs mieltä olette kyseisestä ohjelmasta?Alkoi nelosella tämän viikon tiistaina. Mä tykkäsin, vaikka se ainakin ekassa jaksossa vaikutti vähän oudolta..mut siinä on pari hyvää näyttelijää, joista tykkään ja ideana aika mielenkiintonen :)

Kommentit (9)

Tähtisumu

Mie katoin kanssa ja pidin, vaikka miustakin se eka jakso vaikutti aika oudolta. Mie tykkään niistä näyttelijöistä, etenkin Kari Ketonen on hyvää silmäruokaa ;) Ja koska mainoksessa tuo sarja vaikutti mielenkiintoselta,niin senkin takia jatkan kattomista :)

Tsein

Mietin siinä ekaa jaksoa katsoessani, että on vähän outoja hahmoja kirjoitettu, mutta sitten tajusin, että ihmiset on outoja. Ei ole tehty mitään siloteltua ja mukanättiä sarjaa, vaan ainakin tuo eka jakso oli aika raa'an realistinen. Vaikka välillä mietin, että voisko muka tollasta olla, niin kyllä vois. Eiköhän tätäkin tule jatkossa seurattua.

Zara

En tykännyt. Ensinnäkin minkäköhän takia nykykotimaisissa tuotannoissa suunnilleen joka jaksossa nussiminen on lähestulkoon pakollista? Ja luonnollisesti mitä omituisimmissa paikoissa ja mitä epäsopivimpina aikoina. Kolmiodraamatkin kelpaavat. Eihän kukaan nyt voi mennä tylsästi töiden jälkeen kotiin ja harrastaa seksiä oman tyttö-/poikaystävän kanssa. :roll: Ja tietysti hahmot ovat pääasiassa "luusereita", elämä on kurjaa, synkkää, traagista ja kaikin puolin angstista.

Toiseksi, niinsanotut hahmot. Mielestäni hyvää draamaa ei tehdä marssittamalla yleisön eteen ruudun täydeltä karikatyyrejä. Vaikea tuntea kiinnostusta hahmojen (lukuisia ja suuria) ongelmia ja murheita kohtaan, jos hahmot tuntuvat enemmän muotteihin valetuilta kuin eläviltä ihmisiltä. :?

Ja sitten. Liian monet epäuskottavat asiat samassa ohjelmassa.
-Poliisin tulo kultasepänliikkeen ryöstöpaikalle kestää ikuisuuden, vaikka ollaan Helsingin keskustassa? Eiköhän tuollaiset tapaukset priorisoida kohtuullisen korkealle.
-Aikuinen diabeetikko, joka kuitenkin näyttää kunnostaan huolehtivan, pelleilee tahallaan ruokailunsa kanssa. Vaikka tietää taatusti että verensokerin heittely voi olla vaarallista ei pelkästään sivullisille vaan ihan hänelle itselleenkin. Mahdollista tietysti että tyyppi ei vain välitä mistään tippaakaan, mutta outoa että pystyi pitämään työpaikkansa noinkin pitkään.
-Em. henkilö lyö työkaveriaan kun tämä tulee rikospaikalle -ja kaveri painuu takaisin autoon ja lähtee pois! Häipyy noin vain vaikka on töissä, hankala tilanne meneillään ja ainoa paikalla oleva kollega on selvästi sekaisin.
Yms yms.

Niin ja tiedän ettei tämän ole tarkoituskaan olla dokumentti. Mielestäni kuitenkin pieni realismi olisi hienoa jos tarina sijoittuu todelliseen ympäristöön. Eri asia jos tehdään esim. puhdasta komediaa, mutta tämä ei käsittääkseni pyrkinyt olemaan sitä. Yleensä ottaen on huonoa työtä jos ei viitsi miettiä tapahtumien uskottavuutta siinä ajassa ja paikassa mihin ne on päätetty sijoittaa.

Fanni

Mä tykkäsin kyllä :D
Oli kiva ku kerrankin jossain sarjassa puhuttiin murretta! ;) ja sitte se oli tosi huvittava kohta ku se roikku siellä parvekkeella. :D
Katson kyllä seuraavankin jakson jos vain muistan :)

-Maya-

nyt mäkin oon alkanu tykkäämään tosta sarjasta..aluks en ihan tajunnu sen ideaa, mut nyt se tuntuu mielenkiintoselta..seuraan varmasti jatkossakin.. :)

Embo

Hyvä sarja! Mielenkiintoinen "kuviointi" ja näyttelijät osaavat. Ihastuin kun sain ekassa jaksossa bongata Krisse Salmisen!

Varmaan 3. jaksossa pappisvartijallakin ilmenee jotain luurankoja. Edellisen jakson normaalista tulee aina seuraavassa jaksossa astetta erikoisempi tyyppi..? 8)

Aveline

Minua tuo suojelijat senkin takia koukuttaa ja paljon, kun se ei oo semmonen ns. perus-normi-suomi-sarja. Se on sopivan erikoinen noihin muihiin nähden :)

TaskuMyy

Itse en alusta asti oo kahtellu, viimeset kaks jaksoo vasta kahtonnu :)
Ehkä vähän outo sarja, kun koko aika tuntuu olevan uusi vartioita ja joka jaksossa seksin harrastamista :roll:
...mutta kyllä aion kahtoa :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat