Minkä kirjan luit viimeksi? - Viihde ja kulttuuri

Msuh

[color=red][size=18]Ja mielellään pientä arvosteluakin kehiin![/size][/color]

En kyllä tiedä kuinka ahkeria lukijoita täällä ollaan, mutta katsotaan, jos tämä sattuisi toimimaan :P

Sivut

Kommentit (193)

-Maya-

pitkästä aikaa luin kirjan ja se oli Allison Duboisin Näkijän tarina..ja oli hyvä.. :) jos kiinnostaa selvänäkeminen niin kannattaa lukee..

Tsein

Taisi olla Jari Tervon Rautapää. Vaikka Tervon kirjoista yleisesti ottaen pidänkin, en oikein sisäistänyt tuota Rautapäätä. Kerronta oli tosi vaikeaa ja meni koko ajan sekaisin siitä, kuka puhuu. Juonikaan ei kovin kummoinen ollut, vaikka Tervolle tyypillisesti aika päättömän huvittava olikin.

Tällä hetkellä on kesken jopa 3 kirjaa. Kunhan saan jonkun joskus loppuun asti luettua, niin palataan asiaan.

xaz

^^ oliko toi jotenki Näkijä-sarjaan pohjautuva, vaiko perustuko sarja tohon kirjaan? Oli muuten hyvä sarja :)

Mä luin tossa pyhien aikaan Sooloilua-kirjan, ja tykkäsin. Siskon mielestä se oli huono, ja epäröiden lainasinki kirjan häneltä, mut ite tykkäsin. Sitä leffaahan en oo nähny, et niitä en osaa toisiinsa vertailla, mut.. joo. Ei se ihan parhaita kirjoja oo, et välillä tuntu et tää on niinku parsittu palasista kokoon, mut viihdyttävä se silti oli.

Eipä turhan sekava höpötys tullu tästäki :lol:

terry

Luin Jeffrey Eugenidesin romaanin Middlesex. Se on muistaakseni voittanut Pulizer-palkinnon jonain vuonna.

Todella hyvä oli, suosittelen. Kertoi hermafrodiitista ja hänen elämästään ja suvustaan. Kreikkalaisista maahanmuuttajista Yhdysvalloissa, köyhistä tehdastyöläisistä 30-luvulla, nuoruudesta 70-luvulla ja itsensä hyväksymisestä.

Kirja oli todella nopealukuinen ja mukaansatempaava. :)

shazzer

Jane Austenin kasvattitytön tarina, eli engl. Mansfield Park
Katsoin tähän pohjautuvan elokuvan ykköseltä jokin aika sitten ja ihmettelin suuresti miksen ollu vielä tätä Austenin kirjaa lukenut kun noin muuten olen tainnut kaikki lukea.
Alkua luin innolla, vaikutti todella hyvältä ja ihanalta, just minun tyyliseltä klassikkoromaanilta. Loppu oli jotenkin pettymys, odotukset oli kai taivaissa. Mutta ihana kirja, tykkäsin kovin, ja voisin lukea uudestaankin.

-Maya-
xaz
^^ oliko toi jotenki Näkijä-sarjaan pohjautuva, vaiko perustuko sarja tohon kirjaan? Oli muuten hyvä sarja :)
joo, siis se sarja on tehty tästä naisesta, eli periaatteessa sarja pohjautuu kirjaan.. :) se kirjoittaja ite on se selvänäkijä..

Veera

Juoppiksen 3. päiväkirjan, sen Raskausarpia :lol: . En nyt kyllä tiedä että voiko sitä kirjallisuudeksi sanoa mutta kyllä mä tunnistin itseni siitä (siis raskaana olevana naisena) ja miehelle se on varmaan aika hyvä kevennys kun sille nämä tulee olemaan he***** aikoja.

Lukretia

Yrsa Steniuksen Koiria, rakkautta ja surua. Oli hyvä koiraihmisen kirja. Kertoi Yrsa Steniuksen elämästä ja kaikista hänen koiristaan ja muista hänen elämässään olleista koirista. Ihania kertomuksia koirien kanssa sattuneista kommelluksista.

prisukka

Jos aivan ruvetaan pilkkua viilaamaan, niin luin viimeksi biologian kirjan nimikkeellä bioteknologia tai jotain sinne päin. :wink:

Mutta jos ihan oikeasti kirjoista puhutaan, niin taisin lukea Marja-Leena Tiaisen Älskade Mikael. Senkin lähinnä ruostin yo-kirjoituksiin harjoituksena...

Melody

tänään aamulla luin loppuun Harry Potter ja kuoleman varjelukset - kirjan. Kirja ol jännittävä tietyissä kohtaa.. ja välillä jopa hieman tylsähkö :?
Saatan lukea tän kirjan uudestaan, mutta en ainakaan lähiaikoina.

prisukka

Viikonloppuna luin uusimman Harry Potterin (piti käydä kirjastosta lainaamassa vino pino kirjoja, kun kirjoitukset on vihdoin ohi :D ). Kirja oli mielestäni ihan hyvä, tosin välillä edettiin hieman hitaasti ja sitten taas välillä aimo hyppäyksin.

Muoks* Voi ei anteeksi, mitähän taas oikein ajattelin, en onneksi sentään kirjoittanut niinkuin aluksi meinasin. Poistan tuon lopun niin, en häiritse kenenkään muun lukemista vihjailuillani...

xaz

eeeei!! ei saa puhua liian yksityiskohtaisesti Pottereista!
Yhtään en oo lukenu mut tarkotuksena lukee ne kaikki, ja alottaa ihan tässä lähiaikoina :)

No ok, kyllä mää tiesin et tuttuja siellä tulee kuoleen, mut.. :roll:

helmikaisla

Vimeisin kirja oli mullakin potter, sanon vain että hieman petyin, odotin ehkä liikaa... :? Kunnioitetaan xaz:n toivetta, enkä kerro enempää :)
Innolla odotan kesää, saa hyvällä omallatunnolla lueskella (nyt koulu vie kaiken ajan). Voisi jopa jatkaa joulusta asti kesken ollutta Norman Maerin Adolfin linnaa.... Ei vain pahemmin ole iskenyt kyseinen kirja. Jos joku on lukenut kyseisen opuksen, niin olisi kiva kuunnella mielipitäitä että kannattaako jatkaa loppuun.. :roll:

gnirom

Shazzeriin yhdyn tuon mansfield parkin kohdalla, sama juttu! Tosin mulle taitaa usemminkin käydä noin...odotan liikoja, kuten myös tuon aiemmin puhutun vikan potterin kohdalla :P.

Viimeksi luin myöskin jane austenia, persuasion -nimisen teoksen (mikä lieneekään suomennettuna?). tykkäsin kyllä, vaikka onhan tuo austenin englanti hiukan takkuisempaa luettavaa ku nykykirjallisuus :) perinteinen austenin tyyli ja onnellinen loppu, jee <3

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat