Mokia ja epäloogisuuksia tv:ssä - Viihde ja kulttuuri

amethystine

Nää ikäjutut nyt on ikivanhoja, mutta illalla unta odotellessa tuli mieleen... Ku siis Ami on Nikon isä, ja sen on täytynyt olla 25 kun se on adoptoinut Nikon. Ja Niko oli sillon jotain ehkä kolme vee jos sitäkään. Nyt Ami olisi 40-vuotias. No sen EHKÄ vielä vois kuvitella. Mut mites kun Ami ja Noorahan on ollu samalla luokalla, tai samassa luokkakokouksessa ainakin kävivät, niin Noorakin olis tällöin 40?! Miusta se on kuvattu tuossa sarjassa korkeintaan kolmekymppiseks.. :roll:

No, tää oli tätä mut tulinpa pohtineeksi kuitenki. :lol:

Sivut

Kommentit (149)

heica

Kumman Kaan jaksossa "Sutinaa" on ihan huomaamisen arvonen virhe.

Eli siis, Ellu ja Anne on ollut bilettämässä, ja aamulla Ellu herää hiekkikseltä, ja Anne on lähtenyt jo aamun kursseille kouluun. Ellu oli edellsienä iltana unohtanu laukkunsa (kännykän jne) Einoon (siis sinne vakkaribaariin) eli hänellä ei ollut kännykkää jolla voisi soittaa Annelle tai jollekin ja kysyä rahaa ja kenkiä (omat kengät olivat lentäneet juhlinnassa mereen). Sitten Ellu onnistu lainaamaan jonkun toisen kännykkää, soitti sillä numerotiedustelun kautta Annelle, ja samassa näytettiin kun Annen kännykässä lukee että "Ellu soittaa"... eli miten Ellu voi soittaa jos hän ei soita edes omasta kännykästi? ...ja muitakin virheitä olen kumman kaasta bongannut... :D

Tsein

Salkkareista tänään bongattua, mutta monessa ja taas niin monessa ohjelmassa ja elokuvassa tätä on nähty:

Henkilö A soittaa puhelimella henkilölle B. Hän näppäilee numeron ja nostaa luurin samantien korvalleen. Henkilö B vastaa ennen kuin puhelin on taatusti edes ehtinyt soida toisessa päässä. Se viiden sekunnin säästäminen siinä toisen henkilön vastaamista odotellessa ei tunnu niin isolta ajalta, etteikö sen verran käyttää "hiljaiseen odotteluun" kun tehdään tai yritetään tehdä todenmukaista tv:tä tai elokuvaa.

Snaelaug

En muista päivää mut ihan vasta satuin katsomaan Päivien viemää.

Siinä Bo vaimoineen kaikessa rauhassa kölli sohvalla kun herralla soi puhelin. Poliisista soitettiin et hänen tytär oli ajanut kolarin. No tytön äitihän ei ole Bon vaimo, ja Bolle tuli sitten kiire lähteä kolaripaikalle/sairaalaan, minne lie lähtikään. Ovella sitten takkia kiskoessa niskaansa Bo toteaa yhtäkkiä et ei se Billie (tytön äiti) vastaa puhelimeen.

Öh, missään kohtaa ei näytetty et jätkä ois edes yrittänyt kenellekään soittaa :roll:
Sanoohan sen järki kyllä et heti pitää toiselle vanhemmalle asiasta ilmoittaa, mut oli vähä kummasti järjestetty kohtaus.

amethystine

Salkkareissa (en muista päivää, oisko ollu maanantaina), kun Joonatan ja Miro tönivät toisiaan kentaurissa. Miro tönäisi Joonatanin selkä edellä niin, että hän törmäsi juuri keittiöstä tulevaan Jenniin ja Joonatanille tuli särkyneistä lautasista vekki OTSAAN!? Siis lautanen tuosta vain hyppäsi/lensi ilmassa Joonatanin otsaan... :roll: Toki olisi ollut ihan tylsää, jos vekki olisi tullut takaraivoon, joka on hiusten peitossa, mutta voi että taas ärsytti...

-Maya-

mä oon huomannu tollasia virheitä Sinkkuelämää -sarjassa ja täydellisissä naisissa..vaikkei ne oo mitään isoja mokia eikä niitä välttämättä huomaa ni ne on hauskoja.. :D

Celestia

Frendeissä huomasin ihan pikkuisen mokan tänään. Dvd:ltä katsottiin jaksoja niin yhdessä jaksossa Ross kyseli Joeylta ja Chandlerilta mielipidettä että kumman pikkutakin laittaisi johonkin tilaisuuteen ja roikotti samalla näitä kahta takkia molemmissa käsissään. Ensin hänellä oli ruskea takki oikeassa kädessään ja musta takki vasemmassa. Sitten kun sekunnin ajaksi kuvakulma vaihtui niin yhtäkkiä takit olivatkin vaihtaneet paikkoja :)

Noh, ihan pikkumokahan tuo oli ja tuollaisia samankaltaisia sattuu joka sarjassa, mutta pisti vaan silmään kun yleensä en ikinä huomaa mitään mokia :D

Emmily_

^No onhan noita..

Piperr
Emmily_
Piperr
Itselleni tuli nyt mieleen yksi tooosi vanha juttu, mikä Salkkareissa joskus kävi. Hanna ja muistaakseni Laura istuivat Salinien sohvalla höpöttelemässä. Yhtäkkiä heidän televisiosta kuului Salkkareiden tunnari, Hanna sammutti television kaukosäätimellä ja tokaisi jotakin tyyliin, että "No niin, se tuleekin sitten taas huomenna.." Muistan nauraneeni jutulle silloin pitkään, et kuin Salkkareissa voidaan katsoa Salkkareita, eiih.. :roll:

Tuskin se moka kuitenkaan oli! :lol:

Noo, ei ehkä joo, mut epäloogisuus ainakin! :D

Ihan hauska vitsi kylläkin. :D

Tsein

Tuleeko teille mieleen minkäänlaisia mokia tai epäloogisuuksia, joita olette bonganneet televisiosta? Joko sarjoista, ajankohtaisohjelmista tai vaikka leffoistakin. Asioita, joissa ei ole mitään järkeä tai vaikka joku, joka on suomennoksen vuoksi mennyt ihan pieleen?

k87

mua ottaa päähän salkkareissa kun ne kävelee sisään kengät jalassa ja sit menee makkariin sängylle ne samat ulkokengät jalassa.

sit samaisessa sarjassa jutellaan esim. kaupassa tosi salaisia juttuja ettei vaan joku toinen kaupan asiakas kuule :roll: eipä varmaan!

ja vielä: ne tilaa aina jonkun megasuperhypermambojumbo jätskiannoksen tähtisadetikulla ja pikkusateenvarjolla. sit ne syö siitä kaks lusikallista ja lähtee kotiin. eikä ne ees maksa niitä.

Celestia

^ Juu mua häiritsee kun lähes jokaisessa sarjassa naiset menee illalla nukkumaan täydessä tällingissä meikit naamalla, ja sit aamulla ne ei ees oo yhtään levinny pitkin naamaa :roll: Ja sekin että herätessä tukka on kuin kampaajan käsittelyn jäljiltä eikä yhtään sekaisin..

Amorous

Huonoihin suomennoksiin törmää joskus. Nyt niitä ei vaan muistu mieleen kuin yksi. Jossain ohjelmassa sanottiin "Oh my god." Suomennos kuuluu sitten "Voi velli." :roll:

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat