Televisio vai radio? - Viihde ja kulttuuri

liljankukka

Radiota kuuntelen todella harvoin, joten telkkari! Sitäkin katson aika vähän, tosin nykyään on tullut vähän enemmän katseltua.

Kommentit (12)

Yummy

Radiota en kuuntele melkeen ollenkaan. Pelkästään autossa joskus, jos ei CD:itä ole mukana, tulee kuunneltua radiota. Eli pakko sanoa telkkari, vaikken sitäkään kauheesti katso. No, okei, katson kyllä joka päivä, koska seuraan BB:tä, mutta muute en sitten aktiivisesti seuraakaan. :P

Miss Blood

Radio, ehdottomasti! Aina täytyy laittaa radio päälle, kun herää (paitsi sillon jos klo 6 aikaan joutuu nousemaan). Ja koko päivän on radio päällä, joskus jopa samaan aikaan tv:n kanssa (sillon tv:stä on äänet pois). Tulisin hulluksi, jos en sais musiikkia kuunnella :)

shazzer

Kyllä se taitaa kallistua tv:n puolelle. Radiota tulee kuunneltua paljon (ja varsinkin musiikkia kuunneltua) mutta jos pitäisi toinen valita niin ehdottomasti telkku :)

Lukretia

Radiota kuuntelen hyvin harvoin. Töissä ehkä ja kotona siivotessa, jos en viitsi laittaa levyä soimaan. Telkkaria tulee katsottua päivittäin, hyviä sarjoja lähinnä.

marimma
Tigerheart
Eli siis, kumpaa näistä käytät enemmän, televisiota vai radiota?

Hyvä aihe. :lol:

Voi ei. Kun ne menee aika tasan :?
Aina koneella ollessa on radio ja sitten olohuoneessa ollessa tv :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat