Lempi-ja inhokkihahmot eri sarjoissa - Viihde ja kulttuuri

leeah

Salkkareissa inhoan Minnaa (hyi hitto :lol: ), Ismoa, Tanjaa, Lauraa, Katria, Rikua jne. Tykkään .. jaa-a, ei siellä pahemmi lemppareita ole, ehkä Heli.

Hädän hetkellä sarjassa tykkään Boscosta ja Carlosista. Inhoan suunnattomasti sitä poliisi naista, joka työntää nokkansa joka paikkaan.. siis se ulkomaalainen. Yokasia inhoan myös.

Seuraan liian vähän sarjoja :lol:

Sivut

Kommentit (33)

miss.

Salkkareitten Emma (miten joku voi olla niin aneeminen??), Niko (onko se oikeestiki niin idiootti vai vaan niin hyvä näytteleen idioottia? :lol:) ja Katri.

marimma
Nannerl
Riku ärsytti kans silloin kun vielä oli sarjassa.

no se oli sellanen tampio, se näyttikin koko ajan siltä ettei tajua mitään ja että on ihan :o koko ajan :lol:

SunLion

katon aika vähän sarjoja...

yleisesti ottaen tykkään aina Laura Malmivaarasta, sarjasta huolimatta.

käenpesässä mun suosikit o kaisa ja jussi. inhokit helinä ja luukas.

kotikatuakin katon (heh..) ja siellä inhokit on ollu kaikki ninnin hahmot, karin, anja..suosikit teemu ja janne...ja maija.

täydelliset naiset. suosikit: gabriella, susan, mike- inhokit: edie

greyn anatomia. suosikit: Izzie& denny (:cry:), george on hellyyttävä, miranda bailey on hassu :Dja alex karev on silmänruokaa. inhokit: christina yang

xaz

Salkkareissa en tykkää Nikosta, Oonasta, Minnasta enkä näistä kahdesta uudesta siskoksesta. Myös Sievisen rouva on aika punaisella ärsytysmittarissa.

Päivien viemän Chloe on todella :x "täydellisyyden huipentuma" :evil: samoin kuin myös Belle :roll:

Greyn anatomiassa puolestaan en tykkää siittä McDreamyn vaimosta. Addison, vai mikäs se taas olikaan.

Ja Emmerdalessa se b&B:n pitäjän tytär, hitto ku ei muista nimee, mutta se jolla on hurjan pitkät hiukset, ja aina pukeutuu ku paraski bisnesnainen. Voi barf! Steph! Sehän se oli :evil:

Sensijaan tykkään Salkkareitten Seposta :D ja Kentsusta tykkäsin kans..
Päivien viemän Philipistä ja Mimistä, Greyn anatomian Georgesta ja Burkesta. Ja McDreamy on jotenki huvittava :D
Emmerdalessa tykkään Zakista, Dianesta ja Chasista.

bananab

Kaikkein paras henkilö mistään sarjasta ikinä on ehkä tää pelinaisten tanya, se oli niin kiero ettei mitään rajaa! Samoin tuhkimotarinan olimpia on niin sekopää ettei siitä voi olla pitämättä. Ja sit OC:n Julie on kans hauska roolihahmo. Yleensä tykästyn näihin ketkä ovat kierompia kuin korkkiruuvi.

Ärsyttävimpiin lukeutuu ainakin sitten OC:n ryan, se on ärsyttävä ja sillä on ehkä vaan yks ilme. Ja melkeen kaikki salkkarit on ärsyttäviä kun ne on niin dorkia vaan.

menthol

Emma on ihana :D . Katsoin OC:n toissapäivänä ja se Caitlin vaikutti aika ärsyttävältä.. Onko se Marissan sisko? En oo pahemmin seurannu. molemmat jotenkin feikkejä...Caitlin ja Marissa..huoh..ei tuollaisia jaksa katsoa. :x

doreen

Ehkä tällä kyselyllä tarkotettiin vähän erilaisia sarjoja (just salkkarit yms.) mutta vastaanpa silti :) Eli niin kauan ku muistan mun suosikkihahmo Muumeis on ollu Haisuli :D se on niin hassu.. :D

Mutta sitte näitä perinteisimpiä.. Täydellisissä naisissa paras näyttelijä on Susan. Ärsyttäviä on ne Breen lapset.

Nannerl

Mä en tykkää Housessa siitä Chasesta. Se on semmonen ihme vompatti.

Greyn anatomiassa mua ärsyttää Meredith kun lähes kaikki miehet aina ihastuu siihen. Blääh, ei vaan jaksa sellasia henkilöitä.

Täydellisissä naisissa en tykkää hirveästi Susanista, kun se on jotenkin selkärangaton. Gabrielle sentään on ihan hulvaton kun se on niin materialistinen ja itsekäs :lol:

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat