Surkeita mainoksia - Viihde ja kulttuuri

Snaelaug
Tsein
Joku tyvikohottajavempeleen mainos, jossa nainen ei pääse passintarkastuksesta läpi, kun ei tarkastajien mielestä ole sama ihminen kuin passin kuvassa..

Tis gööl, noo häär!
:lol:
jep, aivan hirveä mainos.

Mutta toisaalta se vempain vois olla hyvä mulle koska mun hiukset menee kuin räkä päätä pitkin.

Sivut

Kommentit (513)

marimma
xaz
Marimma
mut ne muut tuntuu sellasilta kopiolta kun ne on vähän sellasia tökeröitä eikä niin sujuvia lausahduksia kun siinä "ekassa" eli jotenkin liian väkisin väännettyjä..

no niinpä.. :roll:

Pahin on se kaupassa oleva tummahko nainen mikä oikein väkisin vääntämällä vaan jauhaa sitä baumtzika wahwah juttua ihan loputtomiin :x

Hilavitkutin

Se joku limukkamainos, jossa tyyppi törmää eksäänsä kaupassa. Sitte tyyppi juo limukkaa ja paikalle rientää latex-akka.
En keksi mitään hyviä perusteita inholleni, ärsyttää vaan.

Jennna

Mua kammottaa yli kaiken se Doven uuden dödön mainos, joku fresh jotain, missä ensin kuuluu kaikenmaailman siritystä ja muita ääniä ja samalla näytetään jotain leikattua kurkkua (siis kurkkukasvia, ei ihmiskurkkua :lol: )
ja sit alkaa se pappapppaa renkutus.. ne äänet siinä alussa on niin kammottavia, pitää aina laittaa äänet pois ettei mee hirveesti kylmiäväreitä ja inhotustunteita :?

Ja activian mainokset, rrrraiivvv

on muitaki mutta nyt ei vaan jaksa miettiä :)

Mimia
Marika_
ja sitten se joku muromainos, missä on se mies. ne on juuri naisensa kanssa syömässä keittiössä kun miehen vaimo lappaa matkaltaan sisään! AAAARGGH! nykyään uskottomuus on niin yleistä että sitä pitää käyttää muromainoksissakin!! älytöntä!!

No todellakin tuo on ärsyttävä mainos! Pitkään kullan kanssa mietittiin tuosta samasta mainoksesta olevaa kohtausta, jossa mies ottaa muropaketin kaapista, jossa se on väärinpäin, ja murot valuvat lattialle, että kuka idiootti on oikein laittanut paketin kaappiin [u]väärinpäin[/u] (=pohja ylöspain)?!
Tulin siihen lopputulokseen että se oli tuon vaimon viimeinen kosto miehelle. :lol: Mitäs söi niitä toisen naisen kanssa :!:

xaz
k87
ja sit se toinen huliherpeslääke missä ne pikku-ukot ruikki semmosta valkosta nestettä herpespöpöjen päälle. näytti ihan joltain muulta kun lääkitsemiseltä :roll: :lol:

no todellaki! :lol: tosi karu mainos!

Emmily_

Joo, muakin häiritsee kun se lause jää kesken.. Mietin aina että mitähän se siinä sanoo.. Ehkä jotain joka vie pohjan koko jutulta..?? :D

hampiainen

Sit mä inhoon sitä asperiinin mainosta, jossa kaks naista tulee stepistä ja toinen valittaa, et jalat on kipeet ja toinen tarjoo sille asperiiniä.. HEI HALOO, jumpan jälkeen jalat kuuluukin olla kipeet, ei siihen mitään asperiinia tarvii syödä?!! evil:

k87

voi ääh niitä danone vitalinea mainoksia! "mitähän moskaa se tyttö meidän pojalle syöttää? EEEIIII rrasvaa! EEIKÄ lisättyä sokeria!"

ja myös ne muutkin saman tuotteen samankaltaiset mainokset :x

xaz
marimma
xaz
Katya
Bauthica bau bau -axe mainos. Ärsyttävä ja tulee liian usein!

todella ärsyttävä :evil:

Eniten rasittaa ne muut versiot siitä. Se "eka" mainos, eli se isä joka käy vessassa ja suihkauttaa vahingossa pojan axea niin on vielä ihan hyvä ja sujuva ja silleen, mut ne muut tuntuu sellasilta kopiolta kun ne on vähän sellasia tökeröitä eikä niin sujuvia lausahduksia kun siinä "ekassa" eli jotenkin liian väkisin väännettyjä..

Järkytyin tosissaan ku näin sen hammaslääkäri-version :shock: saamari se nainen siinä näyttää ihan vampyyrilta pumpulit suussaan :shock:
Ja nyt sitte pyörii 5 milj kertaa päivässä se versio missä nainen opettaa tummaihoisille englantia :x luoja että voiki olla rasittavia mainoksia! :evil:

xaz

:lol: :lol: :lol: kavein kanssa viime kesänä katottiin telkkaria, ja se danonen mainos tuli, niitä ensimmäisiä missä ne kaks naista on jääkaapilla. kaveri inhoo niitä mainoksia kans, ja laitto äänet päälle. mutta eipä auttanu, valitettavasti osasin repliikit ulkoa ja esitin ne hassuilla äänillä :lol: kaveri ulvo vieressä.

omaruru
Sweety
Pahoitteluni jo etukäteen jos tämä on jo aikasemmin mainittu, en laiskuuttani yksinkertaisesti jaksanut lukaista koko ketjua läpi. 8)

Sama. :lol:

Kaikista vähiten tykkään niistä hirveistä jogurttimainoksista, esim. se, jossa on ne kaksi naista, jotka kilpaa höpöttävät siitä jostakin jogurtista(hitto kun en muista nyt sitä merkkiä :) ). Siitä, missä on se älytön 0%+. Kaikista hirveintä on kuunnella sitä typerää "jugurtti josta on otettu kaikki lisätty sokeri pois". Siis jogurtti, johon on ensin lisätty sokeria ja otettu se sitten pois?!?!! :x

Fanni

Voi taivas että inhoon sitä Kurko-mainosta!! :x :x :x se, missä ne vajaat ukot menee sinne saamarin pellolle jää-ämpärin kanssa ja yrittää saada letkulla sellasesta isosta mainos-kurkopullosta juomista. Niin rasittava! :D

xaz
rainbow
Ne läkerolin mainokset saa mut raivon partaalle kun on niin ärsyttäviä.

"Se ei ole yhtä katkeraa kuin tökityksi tuleminen.." Voi hyvää päivää. Mainostoimistolle kenkää HETI!!!

kolari kakun kanssa :evil:
sori vaan, teidän mainoksessa on cup cake joka mielletään useimmiten muffinssiksi lisukkeilla :roll:

Mimia

Pizzaperjantai on kamala, samoin se joku suuvesimainos, jossa ihmiset henkäilevät toisten päälle. Se mies siinä lopussa on vaan niin ällöttävä, että on IHAN pakko vaihtaa kanavaa aina kun se mainos tulee. En millään saa päähäni mitä siinä mainostettiin.. :roll:

Visan mainokset on aika hirveitä, ne joissa lentää lahjapapereita ja naruja ympäri kaupunkia. Ei näytä miltään muulta kuin että kaupungissa on kamala jäteongelma. :? Ei kovin hyvää mainosta jos visan yhdistää roskaamiseen...

"0100100, miten voin auttaa?" Työntämällä sen luurin syvälle kurkkuusi..? :evil:

_sooda_
xaz
_sooda_
ja just tossa danonino-mainoksessa on se pikkutyttö, joka laittaa lusikalla sitä vanukasta suuhun, niin sehän siinä lopussa sit mutristaa sitä suutaan ja melkeinpä irvistää, kun selvästikin se vanukas on niin pahaa!!! :evil:

joo :evil: siis se näyttää just siltä et se jää oottaan jotain kommenttia kameran takaa, millon se voi vapauttaa naamansa siitä ilmeestä :roll: en tiiä heittääkö mulla silmissä vai mitä, mutta näyttäis niinku sitä tytön osuutta mainoksessa ois lyhennetty :-s mut siis se on just niin "v!tun söpö, ah niin ihanan nätti pikku tyttö joka niin nätisti loikoo nurmikolla",
v!tut se on iha kaamee :evil: On hiukset niin kiharrettu ja just tosi tyypillinen pellavapää jota pidetään söpöyden huipentumana tjtn :roll: :?

mimuli
- Paulavanukas

mitä se on?
:oops:

Minustakin sitä tytön osuutta siinä Danonino-mainoksessa on nykyisin lyhennetty, ja just nyt siinä ei enää niin selvästi näykkään sen tytön loppuilme, mutta paska mainos silti :evil: ja se Paula-vanukas on jotain kerrosvanukasta vissiin, jossa on jotain suklaan ja vaniljan makuista vanukasta, ainakin muistaakseni :wink: ja siinä just ne dupatut äänet ja se hitsin laulu ovat niin raivostuttavia :x :x

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat