Lävistyksiä, tatuointeja ym?

Vierailija

Eli löytyykö teiltä lävistyksiä tai tatuointeja?
Miten muuten suhtaudutte niihin?

Sivut

Kommentit (197)

Vierailija

Itseltä löytyy lävistykset navasta, kielestä ja korvista. Tatuoinninkin aion hankkia lähitulevaisuudessa. Mielestäni on jokaisen oma asia, millä itseään haluaa koristella ja ilmaista.

Kepa
Seuraa 
Liittynyt7.5.2009

Mulla ei ole edes korvissa reikiä. Mun suhtautuminen on aika neutraalia tatuointeihin ja lävistyksiin. Periaatteessa en mitenkään erityisesti noteeraa, mutta silti musta on vähän idioottimaista kun esim. hirveän monelta löytyy jotain perustatuointeja kuten perhonen nilkassa, tassut rinnassa tms. Itse en oo myöskään kiinnostunut ottamaan läväreitä eikä tatuoinnitkaan varsinaisesti kiinnosta.

Toki on ihmisiä, joille lävistykset sopii ja tatuointeja, joista tykkään. Kuten JNN tuossa kirjoittikin, niin jokaisen oma asia eikä mua sen kummemmin hätkäytä.

Vierailija

itseltäni löytyy vain korvista reiät, enkä edes kaipaa muita lävistyksiä. joku nätti tatuointi vois olla kiva, mutta en usko että tulen ikinä tatuointia ottamaan. mun mielestä lävistykset ja tatuoinnit on jokaisen oma asia, joillekin ne sopii ja joillekin ei.

Vierailija

Täältä löytyy tragus, helix (korvan rustoalue), 7 "normi" korvissa (3+3+1 vähän ylempänä), napa ja Monroe + puolikuu niskassa (tatska siis :D).

Obviously niin minähän kyllä näistä pidän, varsinkin läväreistä. Ne kun saa pois sitten kun on 50 eikä niitä halua enää. Tatuoinneista en sitten niinkään tiedä, tämä yksi on sellainen, että olen miettinyt sitä jo varmaan ~6 vuotta, enkä usko, että kadun sitä, ainakaan ennen kuin täytän 40... :D Siinä vaiheessa sen saakin sitten jo varmaan pois, jos on pakko..

Olen kyllä samaa mieltä, "mauttomat" tatskat on yök. En aikonut ottaa enää hirveän monta, korkeintaan kaksi lisää ja nekin persoonallisia ja pieniä.. Jos ylipäänsä siis otan :) Läväreitä taas kylläkin tulossa lisää!

Vierailija

Mulla on navassa ja oli alahuulessa keskellä, mutta oli pakko poistaa. Otan ehkä uuden siihen ja mahdollisesti nenään, korvan rustot ja tragus houkuttaisivat.
Tatuoinnin aion ottaa, mutta en vielä lähiaikoina koska en tiiä millaisen ja haluan asiaa jonkun aikaa sitten pohtiakin. :)

Yleisesti siis olen ihan puolesta, henkilön oma asia mitä, milloin ja miten paljon tatuointeja ja läväreitä haluaa - jos ollenkaan. Pidän värikkäitä ja kauniita tatuointeja hyvännäköisinä, tribaalit ja "tusina-aiheet" ei iske. Old school-tatuoinnit herättää huomion.
Läväreissä toki myös sopivuus kantajalleen merkkaa. ;)

Vierailija

Lävistyksiä on enään vaan kieli ja korvannipukat ja tatuointeja yksi.

On ollut nänneissä tapit (niistä joudun luopumaan hyvin vastahakoisesti, olivat aika törkeän hyvännäköiset mitä harvoin näkee). Korvanrusto ja alahuuli on ollut kanssa.

Kielilävistyksestä vissiin luovun kans jossain vaiheessa, kun jaksan.

Tatuointi on hyvin pieni ja toista halajaisin (paaaljon isompaa), nyt kun ois hyvä epävirallinen tatuoijakin käytettävissä (edullisempaa, mutta jälki todella hyvää, on tehnyt miehelleni yhden tatuoinnin, hänellä on tattoita yhteensä neljä).

Miehellä en välitä lävistyksistä niin paljoa, mutta itseä miellyttävät tattoot on plussaa ja oman miehen tatuoinnit on kyllä oikein kivoja.

Vierailija

mulla on navas kieles ja korvis reiät. syksyl olis tarkotus neuloa ala-vatsaan kaunis kuvio, ei mikään klisee, se on kaunis näyttää korulta, ei näy jos en halua ja korostaa mun edukseni esiintyvää esteettistä lantioluuta :D

Vierailija

Moikka! Lapaluitten välistä löytyy miulta perhonen, tatska siis, aion hankkia vielä lisääkin tatuointeja kuhan kerkeen :) . Ja korvissa on "tavalliset reijät" 4 kpl (2+2). Miusta tatuoinnit ja lävistykset on kivoja, tykkään paljon, ja miusta niiden hankkiminen on kiva tapa ilmaista ja koristella itseään..

Vierailija

Navasta ja korvista löytyy lävistykset. Tautuointia en ikinä ottaisi mutta muilla jokin hieno kuva sopivassa paikassa voi näyttää todella hyvältäkin:)

Vierailija

Itselläni on ollut nenälävistys sekä kulmalävistys, mutta ne ovat jo arpina :)

Tatuointeja löytyy pieni tribaali olasta ja alaselässä on pitkäaikainen fenix projekti.

Vierailija

2x napa, kieli, nänni,2xkorvan rusto, 12mm lobet ja tragus + pieni tatuointi vatsassa.

lisää tulee kunhan rikastun.
tykkään kovasti lävistyksistä ja tatuoinneista. old school tatskat lämmittää tällä hetkellä eniten, tosin tykkään myös ihan simppeleistä mustavalkosista kuvista.

Vierailija

Te ketkä olette joutuneet luopumaan lävistyksistä, niin miksi ne on tarvinnut ottaa pois?
Itsellä ollut kohta kaksi kuukautta napalävistys. Vielä paranemisvaiheessa. Eilen repäsin sitä, kun vedin toppia alemmas.. tuntu aika ikävältä. Vähän alko pelottaa, että kuin helposti se mahtaa lähtee kasvamaan ulos?
Ja voiko lävistys kasvaa ulos myös paranemisen jälkeen?

Vierailija

Joo ittellä on ollut kulmassa mutta alkoi kasvamaan ulos... Ja kaksi huulikorua on joutunut ottaa pois. Mutta pian otan ne takaisin.
Ja tatuointeja on suunnitteilla monta ;D Oikeaan sääreen otan kissani tassunjäljet jotka kiipeävät ylöspäin. Vasempaan olkavarteen otan Helloweenin Rabbit Don´t Come Easy levyn takakansi kuvan jossa valkoinen jänis nojaa silinteriin. Selkään pienet mustat siivet (vaikka onkin klisee, mutta silti kuvaa itseäni)

Vierailija

minulla napakoru ollut 4,5 vuotta ja aluksi näytti et se ois ruvennu kasvaa ulos, mut hyvin on pysyny :) tatuointia oon suunnitellu pitkään ja nyt ois luonnos jo valmis. Oon suunnitellu ottavani sen synttärilahjaks ensi keväänä, haluan katella kuvaa ennen kun otan sen ettei ala sitten kaduttaa :)

Vierailija

Minultakin noita lävistyksiä löytyy.

- Kummassakin korvassa tavallisesti 5kpl per korva
- Korvan rustossa ylhäällä yksi
- ala huulessa keskellä on tappi
- kulmakoru löytyy
- nenä koru
- kieli koru

ja navassakin on ollut mutta jouduin ottamaan pois.

Sellaisen "kauneus pilkun" hankintaa olen harkinnut.

Tatuointeija löytyy 1 kpl niskasta. Sen on juuri tällainen monen mielestä "tusina tuote" eli kiinalainen merkki. Itse pidän siitä paljon ja ideana minua kiinalaisessa merkissä kiehtoi se että siinä lukee jotakin mutta harva sitä ymmärtää. Etenkin kun tämä "teksti" joka minulla siinä lukee olisi ollut todella hankala toteuttaa muuten kuvana.

Lisää tatuointejakin haluaisin. Nättejä yksilöllisiä tatuointeja jotka sopivat yhteen muidenkin tatuointien kanssa ja jotka merkitsevät minulle jotain tärkeää.

Minulle on aivan sama onko ihmisillä tatuointeja ja lävistyksiä vai ei. Ei se ihmistä pahenna.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat