Salkkarit - Viihde ja kulttuuri

koeputkilapsi
Mariel
hmm mut ratikoissahan on se suojajuttu ettei sinne alle kovin helpolla joudu ihmisiä :D

no jotain sille Kentsulle kävi ratikan kanssa :D

Sivut

Kommentit (2818)

koeputkilapsi
Mariel
koeputkilapsi
koska metron allejääminen ja hukkuminen on käytetty, niin Ulla varmaan jää auton alle.

metron? :o


Eikös sinne joku Ken jäänyt tai vastaava.. Oli kuulemma viety oikeastikin kukkia sinne :lol:

Kukakohan Oonaa näyttelee.. ?

miss.

Musta on ihanaa, kun tuosta kasvamisesta on tehty just Salkkareitten omilla sivuilla tommonen läppä :). Koska varmaan taas syksyn tullen pauhataan joka paikassa pentujen yhtäkkisestä kasvamisesta niinku sillon edelliskerrallaki. Mistä tulikin mieleen, että Saulin kohdalla asiasta ei ikinä vissiin erityisemmin päivitelty? Kai se johtu siitä, kun se ei pyöriny ruudussa jatkuvasti.

xaz

Ooo :o edistystä.

Mietin just et kahtoin eilen koko jakson alusta loppuun, mutta en kai oikein ajatuksella koska en muista mitään muuta ku sen et Tanja ja Ismo seukkailee taas :lol:

miss.

Mää kyllä ymmärrän tuon, et lapset kasvaakin yhtäkkiä vaikka muut ei vanhene, koska ei niistä lapsista kauaa iloa riitä sarjan juonen kannalta.. Aseen kanssa leikkimiset ja hissikuiluun putoamiset on koettu ni nyt ois sit vuorossa teiniangsti.

Ja muutenkin, eihän tollasissa sarjoissa oikeastaan ikinä juhlita syntymäpäiviä (paitsi nuorten täysi-ikäiseksi tuloa) tai joulua tai uuttavuotta, eli se ajankulu on vähän mitä on.

xaz

Joo, Paula joutuu hoitoon, ei se tosta niin vain voi selvetä. Kumma ettei se oo vielä perheenjäsentensä kuullen sanonu Maijaa Annikaksi. Vaan kyllä varmaan seki päivä vielä koittaa.

Tuskin on toteutumassa, mutta musta ois tosi kiva jos joku ees alkuaikojen nuorisosta tulis käymään. Nyt ku Maaritki on ilmeisesti joksiki aikaa asettumassa Pihlajakadulle.

k87
figaro
Toivon mukaan Emmakin kasvaa.. muuten ei mene ihan yksiin. Nyt Oona ja Sofia teinejä ja Emma edelleen pieni.

niin muttta olihan sillonkin aika hauska juttu kun oona ja niko hurahti jonkun 5vuotta ja elina oli edelleen raskaana :shock:

vaapukka

EI EI EI EI!! en halua sitä ällöttävää oona-penikkaa takaisin raivoavana, finnisenä murrosikäisenä!!

paitsi, että salkkareissa ei oo ikinä kellään finnejä..

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat