Ruotsinkielisiä sarjoja - Viihde ja kulttuuri

Sarah

Olisiko kellään suositella jotain hyvää ruotsinkielistä sarjaa? Haluaisin alkaa seurata jotain ihan kielen parantamisen takia. FST:tä ja ohjelmatietoja olen selaillut, muttei ole oikein osunut silmään mitään hyvää :?

Katsotteko ylipäätään ruotsin kielisiä sarjoja, kielen oppimisen takia tai ihan vaan muuten vaan? Enää ei taida mitään Ruotsin saippuaakaan missään maikkarilla tai muualla pyöriä :-k Leffathan on tietysti yksi oljenkorsi, mutta niitä taas en useinkaan saa aikaiseksi katsottua :)

Kommentit (7)

greencorbie

Hmm suomenruotsalainen äitini yrittää saada minua katsomaan Strömsö-nimistä ohjelmaa. Taitaa tulla sunnuntaisin ja ihan selkeää puhetta siinä on, ärsyttävän stereotyyppisiä suomenruotsalaisia kaikki kylläkin. En tykkää.

Musaa kannattaa aina kuunnella. Basshunterin Botten Anna esim ja vaikka Kenttiä. :D Pskaa musaa mut ei voi mitään.

Tietääkö kukaan jotain hyvää ruotsalaista musiikkia. Ei mitään Kenttiä, eurohumppaa tai poppia. :)

Shandy

Mää kyllä katon ruotsin kanavia (etenkin ruotsin nelonen on huippu! ), mut sieltäkin lähinnä englanninkielisiä sarjoja.. Mut ohan niissä ne tekstit ruotsiks ;) Että en kyllä yhtään ruotsinkielistä sarjaa tiedä mikä olis hyvä..

ivoire

Jos sulla ei näy ruotsinkieliset kanavat, vaihtoehdot hyvistä sarjoista on aika vähissä. Strömsöä mä kattelen aina, kun ehdin. Sen lisäksi en oikeastaan katsele muita FST:n ohjelmia, sillä ne on aivan mielettömän huonoja. Silloin, kun Maikkari vielä näytti Hotelli Segeriä ja Kiellettyä rakkautta, katselin niitä. Voi tulispa niitä vielä. :lol:

Kielenoppimisen takia haluaisin katsoa ruotsinkielisiä ohjelmia, mutten viitsi katsoa, jos ohjelma ei ole mielenkiintoinen. Muutan pian uuteen asuntoon, jossa pitäisi näkyä ruotsin kanavia. Jipii! :D

Norma Jean

Strömsö on ihan loistava! Sitäpaitsi kielen lisäksi voi samalla petrata nikkarointitaitoja :D (joo, millonkohan sinne Sinooperiin ja rautakauppaan sitten eksyisi)... Leffoista kannattaa käydä läpi viime vuosien ruotsalaisia teinipätkiä, ne on hauskoja ja kieli suhteellisen ymmärrettävää.

Embo

Just äsken tuli ykköseltä tuo Hetimiten, eli Ögoneböj. Se on hauska! Andre Wickström, Stan Saanila, Heli Roiha ja Thomas Perret (jos nyt kaikkien nimet tuli oikein kirjotettua) istuu ringissä ja heittää hauskaa läpyskää ja nauseskelevat toinen toisilleen...

Tosin nyt ne just kertoi, et ens jaksoa voikin kattoo vaan digiboksilla, eli ei tällä opiskelijaboksilla ennee onnistu se sitten.. Mut jos teil on boksia, ni voin suosittaa jatkossa ironian, empatian ja stand-upin ystäville - ja kyl muillekin. Ruotsia puhuvat, mutta välillä esim. Heli saattaa alkuperäsenä suomalaisena hakea sanoja på finska.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat