Kytköksiä ja laitevaatimuksia - Viihde ja kulttuuri

xaz

Tekniikan ihmelapset, herätys!

Elikkä, olen ajatellu tässä kesän jälkeen ostaa uudet stereot. Tämänhetkiset on jotku neljän euron "hommaa uusia asiakkaita, saat 'ilmaiseksi' stereot"-systeemi, jotka nikotellen soittaa poltettuja levyjä, oikeitaki levyjä toisinaan heikosti, ja radio kuuluu millon vaan ite haluaa kuulua. Eikä noihin voi kytkeä yhtään mitään. Toiset ku lisää kaiuttimia, tai kytkee valosarjoja vilkkumaan musiikin tahtiin.

Niin, kysymys on siis että millanen piuha pitää olla jos haluaa kuunnella tietokoneelta musiikkia stereoitten kautta, ja onko stereoissa joitain erityisvaatimuksia että sen piuhan pystyy sitte kytkeen niihin?

Kommentit (4)

Maruchka

Meitin isukki teki itte semmosen piuhan, et en tiiä millanen se kaupasta ostettava versio on. Mutta siis kai tuo jotain kaiutin johtoa on, minkä toisessa päässä on tietokoneeseen sopiva pistoke :?

dana

Minulla on tietokone liitettynä stereoihin sellaisella piuhalla, jossa on toisessa päässä kaksi päätä. En tosin tiedä, millä nimellä tuota johtoa kutsutaan. Stereoissa täytyy olla Aux-toiminto, jotta pystyt kuuntelemaan musiikkia, tietääkseni se on stereioissa automaattisesti. Mutta kuten Sandy sanoi, kannattaa kysyä kaupassa.

xaz

Jees, kiitoksia.
Kaikille tutuille on jostain ihmeestä tullu käsitys että mie tiiän kaikesta kaiken jos vain on tuommosista asioista kyse, eikä niillä mene sitte millään jakeluun että en tosiaankaan tiiä mitään :lol:
Parasta on ku äiti tietää että tykkään autoista, ja sitte se luulee että tiedän kaiken myös siitä mitä siellä konepellin alla oikein piilee ym. Niin se aina multa kysyy jotain aivan ihme kysymyksiä autoihin liittyen ku raukka luulee että mie muka tietäisin :D Olis vissiin pitäny mennä autopuolelle amikseen heti peruskoulun jälkeen... :lol:

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat