musavideoita - Viihde ja kulttuuri

Decor

niiiiin :D eipä tullut äsekn mieleeni et nii ton monta :D mut se vanhin :D taitaa donatella olla sen nimi :D jep sepä se :D

Sivut

Kommentit (65)

Jzzu
Decor
ja eikös siinä lopussa ole itse versace :D en mene vannomaan mutta itelle tuli siitä pinkistä ryppymummosta ihan mieleen versace :D :D

Tarkoitat vissiin Donatellaa, noita Versaceja kun on ihan useampikin.

Puhelinpervo

Nightwishin Amaranth oli mun mielestä ihastuttava! Se koko tarina siit enkelistä ja värimaailma, Ihana!
Ja ku se Anetten olemus on semmonen pirtee nii se tuo semmosen hauskan vastakohtasuuden siihen :D

Mariel
dani
Tsekatkaa Bubba Sparxxx: Ms. New Booty-musavideo, on mun mielestä ainaki tosi hauska. :lol:

Ei tosin sovi kovin tiukkapipoisille.

Bubban Deliverance on kiva :D

ehdoton suosikkini on iki-ihana Morcheeban Otherwise

DemonOfTheDay

tuli tällainen mieleen että mitkä on teidän mielestä parhaimpia musiikkivideoita mitä ootte nähny?

sain tän ajatuksen kun nauroin äsken vääränä Pinkin uudelle videolle Stupid girl...jessus että se on hauska video...ja sitten tykkään siitä Simon Webben No worries...Metallican kaikki videot on tosi hyviä, samoin Tehosekoittimen ja Kornin..sit on se yks ukko jolla on tosi pelottavia videoita...hmmm ja Marilyn Manson kans..no joo tällänen topic ois nyt :roll:

muoks: ja sit on myös se Blondie&The Doorsin Rapture Riders

Lania

Tuli kanss toi Pinkin Stupid Girls mieleen heti ku näin otsikon, se on tässä viime aikoina pyöriny sen verta paljon ja on just hyvä :lol:

Yleensä sellaset juonelliset on hyviä, The Callingin Wherever You Will Go, Bon Jovin ja Aerosmithin jotkut vanhat, Hoobastankin The Reason jne. Eihän niitä just nyt muista.

Annie the Pooh

Joo, se Pink on hauska. Sillä on muutenkin kaikki sanoituksetkin niin hyviä, että taidan ostaa kohta sen levyn... Ei mitään tyypillistä lässytystä.

Nickelbackilla on hyvä se musavideo, missä se tyttö ja poika tappelee siinä alussa ja jotain. Ja sitten se poika jää auton alle jossain vaiheessa ja se tyttökin on kuollut tai jotain ja ne kuoleman jälkeen kohtaa... Tai jotain sinne päin, en nyt ihan tarkalleen muista...

Rixuliini

Rammsteinilla on pari hyvää videoo, vaikka muuten en oikein bändistä perusta. Samoin Typella, Nirvanalla, Aerosmithillä, U2:lla ja Guns n`Rosesilla on hyviä videoita, sitten se Backstreet Boysin kasarirokkivideo on hyvä.
Metallicalla on myös pari puhuttelevaa.

figaro

Eminemillä on useita hyviä videoita niin vanhoissa kuin uusissakin.
Madonnan Frozen on mieleeni visuaalisesti.
Kotiteollisuudella on pari hyvää videota, bändin omaa tyyliä. Viikate tempoo plussat itselleen kaikilla videoillaan - oma linja heilläkin.
Red hot chili Pepperseillä oli tämä.. hmm.. surrealistinen video.. tähän hätään en muista biisin nimeä.
Sentencedillä on upeita, suomalaisia videoita.. Käyttävät paljon vanhuksia, herättävät tunteita.
Linkin Parkilla on tyylikkäitä videoita, joita katselee mielikseen, vaikka musiikista ei niin tykkäisikään.. (samaa sarjaa siis Eminemin kanssa :))

..olen harmitellut usein sitä miten raskaan genren bändien videoista puuttuu usein mielikuvitusta.. samanlaista synkistelyä tai bändijätkien "kovistelua" suurin osa.. siksi esim. Sentenced saa pojot itselleen, heillä on maku kohdallaan, viimeisin video Ever Frost sai todellakin kaipaamaan ja samalla hymyilemään (suosittelen!).. en paljasta miksi, jos joku tahtoo katsoa ;)

Jzzu

Viimeaikaisista musiikkivideoista eniten on jäänyt mieleen Placebon Song to säy goodbye- kappaleen musiikkivideo.
Koskettava video ja kappale, herättää ajatuksia.

Tuo Pinkin jo mainittu Stupid girls on hauska ja on lystiä bongailla videosta ilmiöitä ja ihmisiä joihin viitataan.

Ramsteinin Sonne on alltime-lemppari videoita lumikkeineen, on se niin hot.

dyingbride

hyviä musiikkivideoita on niin paljon, mut täs on jotain upeita:

kelly osbournen "papa don't preach". no se on kiva hömppä video ja muutenkin biisi on niin paljon parempi kuin alkuperäinen.

cradle of filthin "born in a burial gown". oi voi, mitä tähän voi sanoa... äärettömän komeita miehiä, äärettömän kauniit lavasteet, äärettömän hyvä idea videossa. itken melkein aina kun näen tämän videon, siinä kohtaa kun dani tekee siitä yhdestä tytöstä vampyyrin. se on aivan ylikaunista. ooooh...

the curen "let's go to bed". no ensinnäkin ne hauskat kasarivaatteet :). tä oli jotenkin niin erikoista silloin kun tämä video tuli, kun curehan oli niin tunnettu synkkyydestään. tämä on oikeesti hauska video, saa nauraa. todellakin erilainen video. ja robert smith nuorena :wink: oi voi... ihmetyttää vain se, missä bändin muut jäsenet piileksivät videota tehdessä??

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat