Parhaat matkailukohteet Suomessa - Viihde ja kulttuuri

figaro

Nyt omat suosikit tänne tai tuo oman paikkakunnan parhaat puolet esiin ;) Mitä olisi tarjolla luontomatkaajille? Mitä kulttuuria rakastaville? Entäpä vedeneläville? :D

Kommentit (4)

Culurien

Kaikki Kemiin!!! Meillä on täällä Maailman Suurin Lumilinna!! :lol: Mutta ei oikeastaan muuta, mutta mitä muuta sitä pitäis ollakaan... Mutta Ruotsiin on vaan 30km matkaa, joten "ulkomaille on helppo päästä.." Toisaalta kaikki puhuu Haaparannalla suomea, niin ajatus ulkomaasta karisee siinä.. :lol: Muuta täällä ei oikeastaan olekaan, paitsi hyvä meno baareissa vkl. :)

figaro

:D

Lieksa:
Änäkäisellä on korsuja, juoksuhautoja, hyviä luontoreittejä kävellä ja nauttia luonnon rauhasta. Pääsee myös kalastamaan niin kesällä kuin talvella lohia ja eväät voi nautiskella kodassa tai useista nuotiopaikoista valitsemalla ihan avotulella :)
Ruunaan kosket ovat yksi Lieksan matkailun helmi. Alkukesästä on parhain aika laskea kosket joko puu- tai kumiveneellä (vesi korkeimmillaan) ja matkan varrella voi nautiskella loimulohta kahvin kera. Jos joku tahtoo kalastaa, voi koskilla myös yrittää narrata lohta koukkuun. Ruunaalla on myös paljon hyviä kävelyreittejä ja voipa siellä myös harrastaa laavu-uinumista tai varata mökin itselleen :)
Ja kulttuurista pitäville on joka heinäkuussa tarjolla Lieksan Vaskiviikot. Niin kevyttä kuin klassista musiikkia muun ohjelman ohessa tarjolla ;)
Lieksasta löytyvät myös Eva Ryynäsen Paaterin kirkko, joka on kaunis nähtävyys sekä Pikkukili, jossa perheen pienimmät varmasti nauttivat eläinten seurasta..

Disturbance

Lappi!!

Missa vain ei ole asutusta, on hyva. Kartta mukaan ja etukateen selvaa, missa on polkuja ja vaellusreitteja.

Se hiljaisuus on mieletonta!

Minne ei kannata matkustaa: Espoo. :lol:

Kati

Oulun Nallikari camping ja ranta on aivan ihana ja aivan vieressä on myös kylpylä rannassa! Olimme siellä campingalueella viime kesänä, kun matkustimme häihin Kemiin. Jyväskylä ja Lappeenranta on myös hyviä matkailukohteena. Itse vietän kesällä aikaa paljon Mikkelin lähiseuduilla järvimaisemissa. Kotkassa on meri lähellä ja hiekkarantoja löytyy ihan kivasti. Sapokassa kannattaa käydä kiertelemässä ja siellä on myös Maretarium. Tässä siis muutama vinkki minne kesällä kannattaa matkustaa! :wink: :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat