SHAKIRA 14.3.2007 Helsinki - Viihde ja kulttuuri

Rasberry

Seksi myy, kyllähän sen kaikki tietävät. Vaikka olisi kuinka loistava napatanssija, ei ne katsojat niitä taitoja pahemmin katso... :roll:

Kommentit (13)

k87

ei oikeen nappaa :? olihan se whenever wherever aika kovis sillon viitisen vuotta sitten.

ja se uusin duetto beyoncen kanssa on jotain niin oksettavaa. ei mitään muuta kun perseen ketkutusta. mies sano ihan kuvaavasti siitä biisistä. ei tätä radiosta voi kuunnella, mut tv:stä voi sitä musavideoo kattoo...mutella :lol:

Puhelinpervo
Rasberry
liian matalan lehmämäinen ääni.

Hihihiii, hauska kommentti :D

Shakira on ihan hyvä laulaja mut ei hirveesti nykyään kiinnosta.. Vanhempi tuotanto oli kivempaa kuunneltavaa!

Sharon

No vastataan sitten. En käynyt, en ole eläessäni käynyt kuin pari kertaa festareilla. Mielestäni on lähinnä turhaa maksaa järkyttäviä summia yhden ihmisen näkemisestä.

Ymmärrän tietenkin muut mielipiteet, joten ei tarvitse ottaa asiasta nokkiinsa tai vastata tekstiini lainkaan. :)

En ole vain ikinä ollut mitään fanittajatyyppiä. Mulle musiikki on lähinnä yhdentekevää, voisin aivan hyvin olla ilman. Kuuntelen sitä lähinnä vain ruokaa laittaessa ja silloinkin radiosta mitä sattuu tulemaan vain ettei tarvisi hiljaisuutta kuunnella.

Silloin joitain vuosia sitten kun shakira pomppasi radioon, inhosin hänen ääntään ja kappaleet olivat kehnoja muutenkin. Joku biisi uudemmista nyt oli aivan tanssittava, mutta esim Illegal biisissä se kertosäkeen alku on järkyttävän kuuloinen.

Miksi kirjoitin mihinkään musiikkikeskusteluun kun kaikki musiikki vain on 'no ihan sama.' :lol:

Rasberry

En ollut. En henkilökohtaisesti pidä kyseisestä artistista pätkääkään :roll: liian matalan lehmämäinen ääni. 8-[ tulee itellekin oksennusrefleksi kun sen on väännettävä se ääni niin suoraan kurkusta kun olla ja voi. Laulunopettajanikin aikoinaan ihmetteli Shakira kohua :shock:

persimon

Ette sitte te neljä viittinnä edes kertoa mielipidettä tästä mun palvonnan kohteesta :lol: kehtaatteki mokomat äänestää oikein että "on täällä käyty mutta eipä kirjotettu mittää" :lol:

jjoo, tuossa on Shakira yks biisi ekalta albumilta ja Shakira silloin 13 vuotias (voi tunnistaa kyllä edelleenkin vahvan äänen!)

http://www.youtube.com/watch?v=zacEvazFi80

xaz
persimon

vatsatanssi on hänen kulttuuriaan, ja totta kai sitä media haluaa käyttää hyväkseen.
ja niinkuin sanoin, on maailmassa monta pepunhetkuttajaa jotka pyörittävät persettään pyörittämisen ilosta, laulu -saatika musiikkitaidoista ei ole tietoakaan.

sitähän se tietty on :? valitettavasti.
se video on niinku silkkaa pornoa, ja siks se ällöttääkii niin paljo :?

mut niistä hiuksista mää oon kade! :lol: ne on ihanat :)

persimon
Sharon
vatsatanssi on hänen kulttuuriaan, ja totta kai sitä media haluaa käyttää hyväkseen.

Vatsatanssi on kyllä, mutta enpä tiedä kulttuuria jossa öljyllä valeltuna keikkuminen ja pöydällä kiehnaaminen olisi perinne. :roll: :lol:

nojjoo, mutta se kuuluu siihen videon itse stooriin, ja La torturahan tarkoittaa kidutusta, ja laulussa puhutaan kidutusta rakkaudessa ;) monelle on varmaan käynyt selväksi mikä on videon se "juttu".
ja se öljy on nimenomaan videossa siksi, koska sen musta väri liittyy jotenkin kidutukseen (en tiedä tarkemmin koska en espanjaa niinkään osaa), ja se vähäpukeisuus johtuu ehkä ihan siitä, koska ei vatsatanssia videoilla tanssita verkkarit ja villatakki päällä ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ymaoj2KSjbk tuossa esimerkiksi asuvalinta ei ole ollenkaan liian paljastava, ainakaan mitä alaosaan
tulee ;) ja osaahan tämä tyttö tanssia ilman mitään pelkkien persposkien heiluttelua ;) ja aika epävarmaa on se yläkropan heiluttelu siinä yhdessä vaiheessa, ei minun mielestä yhtään liian rohkeeta.

[size=9]ja voikun se shakira oli kaunis 14 -vuotiaana(kin) [/size]
http://www.youtube.com/watch?v=Bz8uncj2Nho

on se kymmenen vuotiaanakin ollut <3
http://youtube.com/watch?v=qTSqLn1mtlU

Sharon

Lainaus:
vatsatanssi on hänen kulttuuriaan, ja totta kai sitä media haluaa käyttää hyväkseen.

Vatsatanssi on kyllä, mutta enpä tiedä kulttuuria jossa öljyllä valeltuna keikkuminen ja pöydällä kiehnaaminen olisi perinne. :roll: :lol:

persimon

tuosta itsensä esineistämisestä...ehkä voidaan luulla että se on sitä, mutta ette ole sillä tavalla perehtynyt tähän arstistiin (enkä vaadikaan tai väitä että olisi pitänyt) ja tiedä mitä hän oikeasti ajattelee.
vatsatanssi on hänen kulttuuriaan, ja totta kai sitä media haluaa käyttää hyväkseen.
ja niinkuin sanoin, on maailmassa monta pepunhetkuttajaa jotka pyörittävät persettään pyörittämisen ilosta, laulu -saatika musiikkitaidoista ei ole tietoakaan.

ja sitten näistä keikkatuloista on riittänyt jo ison koulun rakentamiseen Kolumbiaan, ja rahaa unicefille. Ja onhan Shakira Unicefin hyväntahdonlähettiläs ;)

lisäksi pieniä faktoja hänestä:
ei polta
ei juo alkoholia tai kahvia
ei syö lainkaan karkkia
on lahjoittanut yli 5000 paria kenkiä köyhille lapsille

xaz

En ollu konsertissa, ja suoraan sanottuna ei vois vähempää kiinnostaa. Toki on hienoa jos hän harrastaa hyväntekeväisyyttä, ja vielä hienompaa jos puolet keikkatuloista menee hyvään tarkoitukseen, niitten tulojen täytyy olla huimat, sen luokan starba se tyvär kuitenki on..

Mutta niin, no joo, on sillä muutama ihan \:D/ -biisi, mut.. noin ylipäänsä ei silti iske meikäläiseen. Esim just La Tortura -video saa mut todella voimaan pahoin, siis se on ällöttävää katsottavaa :-& oikein iljettävää. En tiiä, mun mielestä se itsensä esineistäminen menee aivan liian pitkälle :roll:

Mut olihan se Objection (tango) aikoinaan melkonen hitti.. :D
Underneath your clothes on edelleen ihan jees :)

persimon

Onko täällä muita jotka olivat tuolloin Hartwall Areenalla kello seitsemästä lähtien puoleen yöhön katsomassa ja nimenomaan kuuntelemassa tuota kaunista Kolumbian hyväntekijää?
Minä olin, eka rivi! :D Olen 10 vuotta ollut Shakiran suuri ihailija, ihan jo hänen persoonallisuutensa ja tekojensa takia, ja musiikki on myös kaikki kaikessa!
Miten kukaan voi olla niin kaunis kuin hän?

Eli keskustelua ja mielipiteitä konsertistä ja Shakirasta itsestään! :D
(harmi kun Hartwalille ei saanut viedä kameroita (salakuljetin kyllä, piilotin sen lippujen alle tarkastuksessa :lol: , mutta katsomon edessä hillui koko ajan joku muija lamppunsa kanssa vartioimassa :x ) Eli otti päähän ja ottaa vieläkin kun ei saanut kuvia eikä videota tuosta ikimuistoisesta illasta..!

Impetuoso

Hianoa että tyttö antaa takaisin hyväntekeväisyyden muodossa. Eikä siinä mitään jos menestyy siinä mitä tekee :D

Musiikki ei vaan uppoa meikäläiseen, joten sanomattakin selvää etten ollut konsertissa, mulla menee muutenkin inhon väreitä kun Nova, Energy tms radiokanava on päällä ;)

persimon

[size=9]joo, mä ymmärrän teitä täysin :D
Shakira potkittiin koulun kuorosta just sen vahvan lauluäänen takia, mutta sony piti shakira vahvasta äänestä jota harvalla oli, ja hänen tanssitaidoista ja sen myötä otti hänet huoviinsa 13 -vuotiaana.
itse en henk. kohtasesti pidä uudemmasta musiikista niinkään paljoa, esim Beautiful Liar ja Hips dont lie on yhtä teinimassashittiä :shock:

4 ensimmäistä enpanjankielistä levyä on just niitä parhaimpia ;)

en tiiä ootteko tekin saanut shakirasta pelkän määkivan perseenheiluttajan kuvan?
jos ootte niin voitte perua puheenne, nimittäin shakira oppi vatsatanssin isoäidiltaan jo 4-vuotiaana, ja tämä tanssi on tietysti osa heidän kulttuuriaan (minusta oksettavampaa on nähdä esim pussycat dollsin ja britney spearsin musavideoita), shakira lahjoittaa puolet konserttituloistaan hyväntekeväisyyteen, hänellä on oma hyväntekeväisyysjärjestö (Pies Descalzos) jonka perusti 18 -vuotiaana ja vieläpä oma patsas kotikaupungissaan kolumbia barraquillassa.

varmaan osa tuttua tietoa jo kun sitä on sanomalehtiin kirjoitettu...[/size]

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat