missä lämmintä helmikuussa? - Viihde ja kulttuuri

~onnentyttö~

Pakkasta pakoon..
Elikkästä helmikuun loppupuolella olisi tarkotus ulkomaille suunnata, mutta kohde on vielä avoin. Onko ehdotuksia? Ykköstoiveena on lämpö; vähintään se 20 astetta. Ja kun tyttöporukalla oltaisiin liikkeellä niin shoppailua ja biletystä olisi mukava auringonoton ohessa harrastaa :D Niin ja tietysti mahdollisimman edullisesti vielä.. :roll:
Eli kertokaahan kokemuksia ja vinkkejä. :)

Kommentit (9)

Disturbance

Oisin sanonut etta tulkaa tanne Australiaan - helmikuu on just alkusyksya eli pahimmat 45 asteen helteet ja raekuurot ohi - mutta luin sitten ton "mahdollisimman edullisesti"...

En tieda yhtaan Euroopan saista, mutta halvahkoja ovat yleensa olleet vissiin esim. Turkki ja Bulgaria, mutta tieda sitten tohon aikaan vuodesta?

Lizzie

Veikkaan että Turkki ja Bulgaria on vielä suht viileitä helmikuussa, mutta Egypti ja Marokko ovat lämpimiä, ja voisi kuvitella että Espanjan ja Portugalin eteläisimmät osat myös.

Matkatoimistojen sivuilta löytää hyvin keskilämpötilat yms.

Maruchka

Thaimaassakin taitaa olla vielä lämpöstä, lennot toki kalliit mutta eläminen halpaa. Euroopassa taitaa kyllä olla kaikki suht vilakoita viel tuolloin, ainakin mun makuun :lol:

Puhelinpervo
Sharon
Eipä löydä lämmintä meidän talvemme aikaan muualta kuin tietenkin eteläiseltä pallonpuoliskolta. Maantiedon taidot kehiin. ;)

Aamen. Eri matkatoimistoilta löytyy erikseen syys talvi kevät- kuvasto :D

JJEMMY

Viime helmikuussa olin Espanjassa, kanariansaarilla, ja siellä oli kyllä lämmintä! Ei liian kuuma eikä liian viileä. Yölläkin tarkeni hyvin hame ja toppi päällä :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat