kuinka edetä..? - Deittailu ja yöelämä

Bella_

Olen koko lukio aikani ollut kiinnostunut rinnakkaisluokkani pojasta, joka on kuin itse täydellisyys. Kuitenkin en ole uskaltanut koskaan häntä lähestyä itse, vaan olen pitänyt häntä kaukaisena saavuttamattomana unelmana.. 8) Kuitenkin nyt abivuotenamme,jätkä alkoi juttelemaan minulle netissä, tutustuimme paremmin ja juttelimme niitä näitä. Kiinnostukseni alkoi herätä entisestään ja samoin toiveet jostain syvällisemmästä. Pikkujouluissa hän tuli jopa hakemaan minua tanssimaan :D meinasin seota onnesta. Olen itse aika ujo ja myös hän, joten en tiedä tahtooko tämä olla vain ''ystäviä'' vai enemmän?
Olen varovasti yrittänyt vihajilla hänelle että tahtoisin nähdä häntä vapaa-aikanakin: kävin pyytämässä tämän puhelinnumeron, pyysin häntä eräänä iltana baariin(ei jaksanut tulla.. :? ) sitten pyysin hänet viikko sitten synttäribileisiini( ja hän tuli). Kuitenkaan MITÄÄN sen syvempää ei tapahdu! :? Juttelemme vain arkisia asioita päivästä toiseen, ja tuntuu että odotan turhaan että hän ehdottaisi tapaamista :/ Eilenkin hän aloitti itse netissä keskustelemaan kanssani,ja sitä se taas oli, kuulumisten vaihtelua ja läpän heittoa..
Kohta on lakkiaset ja sitten tiet eroavatkin ja mr.X lähtee armeijaan..Näämmekö enää lakkiasten jälkeen, se on hyvin epävarmaa,koska asumme kuitenkin 30 kilometrin päässä toisistamme eri paikkakunnilla.. Kuitenkin tahtoisin hänen tietävän tunteistani.
Voinko täräyttää hänelle suoraan pitäväni hänestä, vai miten kannattaisi edetä? Uskallanko odotella vielä, että JOS hän tekisi jotain alotetta, mikä tuntuu hyvin epätodennäköiseltä.. Tuntuu vain niin törkeältä pamauttaa suoraan: hei tykkään susta! :D

Kommentit (1)

marimma

:arrow: http://www.cosmopolitan.fi/keskustelut/miten-mies-pokataan-t11680.html miten mies pokataan?
:arrow: http://www.cosmopolitan.fi/keskustelut/aloitteen-tekeminen-ihastuksen-ka... Aloitteen tekeminen ihastuksen kanssa -Mahdotonta minulle

Ja oikeastaan tämäkin.. Vaikkei juuri naapurinpojasta, mutta onhan se melkein sellainen jos samalla luokalla on :D
:arrow: http://www.cosmopolitan.fi/keskustelut/miten-lahestya-naapurin-poikaa-t1... Miten lähestyä naapurin"poikaa"!?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat