mistä löydän kadottamani kundin???? - Deittailu ja yöelämä

menthol

olen siis ihastunut. ja aika pahasti :oops: . ongelmana on etten tiedä tästä kundista mitään muuta kuin etunimen, en edes sitä missä päinn tämä jätkä asuu. tavattiin ruotsinlaivalla viikko sitten. karaoke oli just alkanu ja tämä ihana mies pyys mua laulamaan dueton kanssaan. suostuin heti. tanssittiin yks hidas biisi ja se oli IHANAA... tuntui että meidän vä'lillämme oli jotain...tupakkahuoneessa sen jälkeen hän sanoi että meidän pitää nähdä uudestaan...mutta onnistuin kadottamaan hänet ennen kuin ehdittiin vaihtaa numeroita. :( mistä löydän hänet??? hän n mielessäni joka pvä ja voi olla etten merkannut hänelle yhtään mitään mutta haluan silti löytää hänet. MITEN??? AUTTAKAA!!!!

Kommentit (11)

venny

Voi että! Tiedän niin tuon tunteen :(
Ehdittekö puhuan yhtään mitään siellä laivalla? Pienikin tieto voi auttaa päättelemään jätkän olinpaikasta jotain.. Suosittelen, että listaat kaikki tuntomerkit ylös ja paikan & ajan tuonne Suomi24 sivulle, niinku Tsein ehdotti.

marika_

^No jos on pienikään mahdollisuus että ko. henkilö asuisi jossain pk-seudulla, niin lähetä Metroon (siis siihen lehteen) tekstari, ehkä hän huomaisi sen.

SunLion

laita hesariin sivun kokoinen ilmotus :lol: En keksi kyllä oikein neuvoja jos ei oo mitään tietoa asuinpaikasta tai edes etunimestä (saati sukunimestä).

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat