Vaahtobileet - Deittailu ja yöelämä

Pirpana

Olen ollut yksissä ja suunnitelmis olis kohta mennä toisiin. Vedenkestävä ripsari on muuten aika must. Ainakin niissä missä mä olin siellä oli joku "tykki" millä sitä vaahtoa ammuttiin ihmisten päälle ja sitä meni tukkaan ja meni suuhun :D mut ihan suositeltava kokemus! Ja korkokengillä jos menee kantsii olla varovainen, on meinaan aika liukasta!

Kommentit (10)

milian

Itellä ei oo kans kokemusta, mutta kovasti tahtoisin mennä. Tossa naapuripaikkakunnalla oli sellaset jokin aika sitten, mutta en ehtinyt niihin. Ajelin kyllä sen baarin ohi yöllä sulkemisaikaan ja naureskelin ihmisille, sen verran märkiä olivat :D meikit oli muutamalla likalla pitkin poskia, ei ollu tainnu muistaa pistää vedenkestävää ripsaria..

Kaveripojalta kuulin, että meno oli ollut suhteellisen paska, ja allas oli ollut niin pieni, että kaikki vaan töni toisiaan eikä tanssimisesta mitään tullut. Vaikka kaipa se altaan kokokin vähän vaihtelee?

Enpä tiedä, kyllä sellasiin silti joskus tarvii mennä :P

Nyytikki

Ja pitkät housut voisi olla yksi. Kaverit näyttivät nilkkojaan, kun olivat ihan verinaarmuilla- laseja rikkoontuu ja talloutuu vaahdon sekaan ja siellä ne pyörivät eikä kukaan huomaa. Kuulemma aika typerää hommaa, sanovat jokainen joka on käynyt. Siis näin minun tuttuni.

Kraka

Eilen olis ollu mahdollisuus käydä pallomeribileissä. Kuulostaa ainakin ihan mielenkiintoselta. Ei sinne sitten kuitenkaan tullut mentyä, kun yksin kaikenlisäksi oli.

Murehtija

No ei se nyt mitään niin erikoista ole...Ei tosiaan valkoisia vaatteita eikä muutenkaan vaatteita jotka ovat jotain vähän erikoisempaa materiaalia. Farkkujen ja kenkien pilaantumisen varoittelua en oikein ole ymmärtänyt koska mitä ihmettä jokin viileä vaahto niille voi tehdä? Eivät minun vaatteni siitä ainakaan mitään piitanneet, mitä nyt farkkujen pultut (siis lahkeet :P ) muuttuivat vähän korpuiksi kuivuttuaan. Pesemällä sekin ratkaistiin.

En tiedä oliko meno nyt niinkään erilaista...Pienessä baarissa allas peitti melkein koko tanssilattian joten kyllä se jonkin verran normaalimenoa haittasi. Niin ja lämmintä vaihtovaatetta sitten mukaan!!! Viimeisimmät vaahtobileeni huipentuivat siihen että minun ja kaverin kuski päätti jättää tulematta ja jouduimme koluamaan pitkin kaupunkia etsien ilmaisia yöpymispaikkoja kuten rautatieasema ja ABC kunnes aamulla pääsimme jollakin kotiin.

Arvatkaa oliko kiva kuume ja flunssa kun oli harhaillut märjissä vaatteissa pitkin kaupunkia 10 asteen lämpötilassa :?

Kepatäti

Valkoiset vaatteet on ainakin iso NO NO jossei tahdo "vilautella". Kuten kaikki tietää, niin ne muuttuu kastuessaan läpi näkyviksi.

Eikä tiettykään mitään vaatteita, jotka ei tykkää kosteudesta tai joiden kankaaseen jää helposti jälkiä.

vaahtera

Kokemuksia vaahtobileistä? Onko paljonkin erilainen meno kuin normaalisti baarissa? Mitä kannattaa laittaa päälle, mitä EI kannata laittaa päälle, kuinka pahasti vaatteet ja kengät on pilalla jälkeenpäin... kuinka ällöä se on :D Kertokaa kaikkea mahdollista, olis kiva tietää viittiikö sinne vaahdon sekaan lähteä juhlimaan.

Cadillac

mulle tuli vaan mieleen, että kun itelläni ainakin on melko herkkä/kuivuva iho. että ärsyttääkö tuo vaahto? eihän sitä pääse moneen tuntiin huuhtelemaan pois. Ei ole kiva, kun sitten on kutiseva ja hilseilevä päänahka.

Mulla on vähän ennakkoluuloinen asenne noihin vaahtobileisiin. Onko siellä hirmu porno meininki? (tytöt bikineissä/läpinäkyvissä releissä hinkuttamassa jne) :?

E

Kyllähän vaahtobileissä kastuu, jos tarpeeksi vaahdon seassa viettää aikaansa.. Vähemmän miellyttävä kokemus lähteä vaahtobileistä litimärillä vaatteilla pois ulkoilmaan :roll:

Mistake

Oon ollu 3 kertaan vaahtobileissä, ja sairaan hauskaa on aina ollut :D Mulla on joka kerta ollut minihame. Se on helpoin ja mukavin vaihtoehto koska housut liimautuvat kiinni ja tulee todella kylmä :shock: Harmi vaan että näitä vaahtobileitä ei ole kuin pari kertaa vuodessa täällä missä asun :(

Kyllä minä ole ihan rohkesti aina vaahtoon menny :P ja kaverit myös. Siellä baarissa missä minä olin vaahtobileissä, ei kyllä saanut tulla juoman kanssa vaahtoon.

Kannattaa muuten laittaa sit vedenkestävää ripsaria :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat